prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
Ah, pa kaj bi se jezili :wink:

Vsi drugačni - vsi enaki :roll:

2x LP

P.S. za hrano je pa potanovem zadolžen Tini - čevapi PRESS
Pa za B vitamin tudi :drink
Uporabniški avatar
 Dule
ales napisal/-a:OK pol pa kr velja; ta teden trening v sredo 28.7. ob 19.00 na Brdu(da spet mal odtečemo po lažjem terenu). Zbor pri gozdnem vhodu na hipodrom.

Ker mi je uspelo dobiti dovolilnico od žene, pridem danes prvič gledat takšne in drugačne lepote Brda.. :D :P

Upam, da mi bo uspelo najti startno mesto.. :wink: Upam tudi, da pride še kakšen bolj počasen, pri meni se malo še pozna Grintovec.. :cry:
Uporabniški avatar
 ales
Dule napisal/-a:Upam, da mi bo uspelo najti startno mesto.. :wink: Upam tudi, da pride še kakšen bolj počasen, pri meni se malo še pozna Grintovec.. :cry:

Glede prvega:
Matevž je enkrat objavil, kako do tja, spodaj prilagam povezavo na njegovo sliko. Se pa dobimo še mal naprej od tega odcepa, po cesti naprej, ko se začne gozd(je več prostora za parkirat).
Slika

Glede druge želje: običajno začnemo skupaj, pa se med tekom hitro razdelimo v ene par skupinic, ki v razmahu 4-5 minut pol pritečejo na štartno-ciljno mesto;tko da ni problema. Tudi jaz bom danes med počasnejšimi.
Uporabniški avatar
 primus
kot kaže se tudi jaz pridružujem !

primus

p.s.: še dva koleka prilepim na dovoljenje za ženo PRESS :D
Uporabniški avatar
 Filipid
primus napisal/-a:kot kaže se tudi jaz pridružujem !

primus

p.s.: še dva koleka prilepim na dovoljenje za ženo PRESS :D

katere pa; sodniške ali upravne koleke :wink:
Uporabniški avatar
 primus
Filipid napisal/-a:katere pa; sodniške ali upravne koleke :wink:

ko/če bo šlo skozi, povem kateri so pravi. :D

morda pride še komu prav :D :D :D

primus
Uporabniški avatar
 jcerni
V glavi že imam stockholm maraton - http://www.marathon.se/stockholm/Start/index.cfm?Lan_ID=3- ki bo v nedeljo 4. junija 2005. Potrebno je teči malo več kilometrov.
Izkoristil sem pomoč tekačev iz TF, ki se vsako sredo zbirajo na Brdu pri Kranju.
Štartam doma v Strahinju, nato tečem proti Cegelnici, zavijem v Udenboršt, potem po kolovozu do Mlake pri Kranju, dalje do Bobovka mimo Krokodilnice in Čukove jame do štarta TF, ki je na Z vhodu v kompleksa Brdo. Do tja je slabih 5 km.
Nato s TF odtečemo dokaj hitro krog okoli Brda s povprečno hitrostjo okoli 15 km/h. Ta razdalja je okoli 10 km. Nato pa v obratnem vrstnem redu odtečem traso, ki je bila opisana najprej - Brdo, Bobovek, Mlaka, Cegelnica, Strahinj (glejte sliko 1).
Če bi treniral sam, ne bi nikoli odtekel v tako živahnem tempu.

Slika 1: Trasa proge Strahinj - Brdo + krog okoli Brda

Slika
p. s. To progo bom odtekel samo občasno, kajti analize v Brunarici, pa tudi ni zanemarjati.
Uporabniški avatar
 tini
Glede na to, da Alesa kot glavnega organizatorja tokrat ni (je na zasluzenem dopustu) prevzemam iniciativo za organizacijo skupnega treninga na Brdu.

Torej, dobimo se v sredo 4.08. ob 19:00 na starem mestu , tisti, ki bodo(mo) odtekli 2 kroga pa ze uro prej (upam, da ne bom sam :) )

Analiza pa, kot je ze v navadi v Brunarici od 20:15 dalje :) !

LpTini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
HOJLA TINI IN VSI OSTALI1
Ker si sedaj ti vodža puta, se pokorno javljam na raport jutri popoldne.Eko to je dogovoreno, tako bomo imeli čas v Brunarici za AnoLizo.In seveda za vse ostale štorije, ki nas čakajo v prihodnje na bodočih tekih.Že premišljujem za v nedeljo eno brdsko planinsko pešadijo "Hajde u planine curice in fantini juhuhuhuhuhhuhuuhhhhhhhhhhhhhuuuuuuu.Samo če bo vreme zdržalo in se ne bo skisalo čez noč.
Ker potem bo dijomijo :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: grmelo in streljalo od besa ha, ha.
Jutri pa kot sem že omenil bom prišel samo če ne bo višje sila, kje vmes posegla.
Ker imam sedaj v glavi en cilj SAM PREDVOR-JEZERSKO.Ja kdor se ga ne bo udeležil mu bo zagotovo žal, kar ima las na glavi.Ker to je poezija kar se tiče maratonov tod naokolik, lepa narava na sredini, malce znoja eni več drugi manj.Nori teren, kjer tečemo 50KM progo, skratka obilo nepozabnih trenutkov, ki jih je težko opisati na eni sami Ana lizici.
Se vidjamo.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Pride tudi moja malenkost - en krog samo :oops:

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:Pride tudi moja malenkost - en krog samo :oops:

2x LP

You¨re welcome. Upajmo le, da ne bo urnebesa, tako kot v nedeljo.
B vitamin pa obvezno pade! :) :) :) (na starom mjestu :) )

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
Jah, Tini, sicer ne vem koliko UR bo NEBESA ( med tekom ), kajti jaz se na Brdu vedno počutim, kot bi bil v raju - pa še kakega "angela" včasih srečamo. A je tako ? 8)

2x LP
Uporabniški avatar
 Staša
Ja jaz vam želim DOBER TEK s Tinijem. Mi smo to že včeraj najprej v čolnarni s torto, nato pa v Portalu s čevapiči in obaro opravili... :wink: Fant ima dober nos... okus!
 Roberto
Halo vsem!

Prav vesel sem da sem našel vaš in sedaj tudi moj tekaški forum. :D
V glavnem tečem že ali pa šele tri leta v vseh letnih časih razen zime(pa bi blo tudi to pametno)ko gonim fitnes. Opažam da veliko ljudi teče okrog Brda - tudi jaz ga imam najraje (lansko leto sem samo tam pretekel 1700km če računam da je krog dolg cca 10km) čeprav jin ne srečujem veliko ker tečem zgodaj zjutraj okoli 6-ih.Popoldan tečem bolj malo ker nimam časa...3 otroci pa žena...da ne rečejo da mi je samo za "laufanje". :x
Prav vesel sem da nas je toliko..upam da se kdaj srečamo in odtečemo kakšen krog. Bom probal tečt kdaj tudi popoldne ali proti večeru.
Aja pa še to..za en krog rabim cca 44-47 minut. A je to dobr?
LP vsem tuki na tem forumu!!
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA