Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 spiridon
mojca z! te pohvalim še jaz,tako,da je iz moških ust.drugič pa se pridružim. pa dober tek do takrat!!! :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Hvala vam :!: :oops: Res ste najbolj prijazni tekači kar jih poznam. 8)

Le pridruži se. Lahko se zmenimo že ja jutri. Mislim, da bi bil Gospod 5:00 tut za.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Kar pojdite tekat, jaz bom čez teden samo na orbitreku, če bo mišica prenesla :twisted: , drugače pa počivam :evil: .
Mojca vidva pa nabirata kilometre kot da gresta na maraton :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Kar pojdite tekat, jaz bom čez teden samo na orbitreku, če bo mišica prenesla :twisted: , drugače pa počivam :evil: .
Mojca vidva pa nabirata kilometre kot da gresta na maraton :lol: :wink:

Boga Lenči. Fajn porihti mišico.

Je treba nabirat bazo. Mogoče pa še prepričam Gospoda 5:00, da da v svoj plan tut kako 42tko. :lol:

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Ah Mojca pa bi rekla, da hočeš, da te sam mal pohvalmo :twisted: :twisted: :twisted:

Ne pa tale drama ... gospoda 5:0 je že skor na rit vrglo od skrbi :oops: :lol: :D ... ti bi pa sam mal pohvale ... ah ah :twisted:

Lenči ... mišica?
Sem te že 100x hotla vprašat ... kera mišica te to boli? Kdaj je pa sploh začelo? Kar z jasnega? Od vse bolezni in počivanja???
Bemu mast!!

Mene pa tut še vedno rit boli ... se vleče že od Sladkih6 ... pa zdej sploh ne vem, a bi mogla počivat ... al lahk naprej tečem .... ker ko tečem je čist ok, pol ko se ohladim boli ... včasih bolj, včasih manj ... jo samo čutim, ampak se da živet ... tko, da sploh ne vem ...

Včasih se mi zdi prekleto težko ločit kdaj je treba počivat in kdaj ne ... :roll:

Lp
Uporabniški avatar
 Ksenija
nekateri pač znajo ;) Mojca, jst sem pa vedela, da le malce izzivaš... samo pohvala pa tud paše anje. jst jo tud sem pa tja pgorešam.
Lenči, upam, da ni nič hujšega!!!
Ira, počivat bo treba, v nedeljo raje en kratek tek v zasavju ;) nene sej se hecam... upam, da bolečina tudi pri tebi kmalu mine in da uživaš v nedeljo...
Uporabniški avatar
 IRA
Ah ... sej je jest tut nisem resno jemala ...
Z vsemi tistimi smajliji že veš, da ne more bit tko hudo :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Zakaj pa imate "dedce "doma !!! :twisted: :lol:
A nič ne pohvalijo vaša nebeška telesca:?: :twisted:

Kar se tiče pa bolečine v riti imam pa jaz kolega, ki ima grozno slabe izkušnje s tem!!! Se ni za hecat.

Tomaž vem, da bereš, a bi prosim napisal zakaj si vsaj 8 mesecev na prislinem počitku??

:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 05 Jan 2009, 12:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Mišica na boku mi nagaja :cry: . Lepega jutra sem se zbudila in boli :? . Kot bi se zadela v kakšen rob mize, samo podpludbe ni. In ko se ogrejem na teku, je bolje. Samo, potem pa jo drugi dan zopet čutim. Saj sem trikrat tekla sedaj, pa bo treba malo več pavze da preverim situacijo. Zato pa bom počivala, da vidim, kako bo v nedeljo :lol: .
Jezična mišica pa še vedno dela kot je treba :hehe: :ignore:
Uporabniški avatar
 IRA
natasa napisal/-a:Zakaj pa imate "dedce "doma !!! :twisted: :lol:

Kar se tiče pa bolečine v riti imam pa jaz kolega, ki ima grozno slabe izkušnje s tem!!! Se ni za hecat.

Tomaž vem, da bereš, a bi napisal zakaj si vsaj 8 mesecev na prislinem počitku??

Resno :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:

Ja Tomaž, dej prosim te napiši!!
Mogoče pa je res bolj resno kot se meni zdi in "čuti" :roll:
Uporabniški avatar
 natasa
IRA napisal/-a:
natasa napisal/-a:Zakaj pa imate "dedce "doma !!! :twisted: :lol:

Tomaž vem, da bereš, a bi prosim napisal zakaj si vsaj 8 mesecev na prislinem počitku??

Resno :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:

Ja Tomaž, dej prosim te napiši!!
Mogoče pa je res bolj resno kot se meni zdi in "čuti" :roll:

Mislim, da je najbolje počivat vse dokler bolečina ne zgine!! Brez poskusnega tekanja vmes, ker si vedno znova na začetku ali pa še na slabšem. Ni enostavno, vem.

Uporabniški avatar
 spiridon
MojcaZ,sem za tek jutri.kdaj pa? še za poškodovani:bolečina na boku bi lahko bia tudi boleča stranska vez,samo za bolj natančno diagnozo bi moral videt in ob kakih gibih najboj boli.za bolecino v ritnici,pa je lahko vzrok v ledvenem delu hrbtenice in bi morala to zrihtat.
Pa dober tek!! :wink:
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:In sem videla Nini32, kako teče čez most. Nini :lol: mislim, da me nisi prepoznala, sem ti pa pomahala iz avta in potem parkirala na avtobusni in pofotkala moja dva tekača.
.

si bila ti? nisem bila čist ziher. se mi je zdelo. sem pa tisti dan bila jezna na svoje težke noge. kr ni šlo. sem pot skrajšala, vmes delala vaje, tako da sem si popestrila težko tekanje. berem da te boli mišica. sem jo tudi (v bistvu kolk) čutila po najinem ultra počasnem teku. ampak je že drugi dan po teku bil brez bolečin. lenči počivaj. tudi orbitrek ne vem če je ok. kako je pri/po hoji? jaja na mir ne boreš bit. kr neki bi migala. :wink:

lep pozdravček tudi ostalim.
Uporabniški avatar
 lenči
Nini, ja :lol: jaz strašim ljudi :wink: .
No, moja mišica se oglasi, ko hodim in sicer ko stopim na nogo. Drugače sploh nič ni. OK, bom počivala, bom pridna :oops: :lol: . bom itak imela dost dela v službi, se mi ne bo dalo :wink:
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
Lenči živio! Glede na to, da že kr nekaj let tekam naokoli ti toplo priporočam, da počivaš! Saj veš kaj se je meni zgodilo, trma pa trma, potem pa skoraj tri mesece prisilnega počitka! Poslušaj svoje telo, sicer pa mi rekreativci tekamo zaradi užitka, za rekorde smo nekaj desetletij prepozni.
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA