prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
Uporabniški avatar
 Classix
mojcica54 napisal/-a:Pozdravljeni!
Ali obstajajo copati za močnejše?

Verjetno si mislila na težo. Predlagam ti da si vzameš nekaj časa in obiščeš tole stran
http://www.superge.si/html/svn/home.shtml
greš na rubriko tek in tam od znamke do znamke.
Prav tako toplo priporočam obisk ene od prodajaln Tomas sport, kjer opraviš test na stezi za ugotovitev pro ali supinacije. Tako veš na čem si in je možnost izbire napačnih copat zelo majhna.

LP
Matjaž
 mojcica54
Najlepsa hvala bom js tole mal pogledala! lp
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz imam zdaj že drugi par Adidas Supernova Cushion in sem zelo zadovoljna kako mi pašejo na nogo in kako se teče v njih, me pa zelo moti, da so se oboje raztrgale znotraj nad peto - ta druge že po 400 km. Prej sem imela 3 pare Nike Skylon in 2 para Nike Pegasus in se mi to pri nobenem zgodilo. Mi pa je paralo živce škripanje Skylonk :lol:, Pegasuske pa so mi preširoke pri prstih in mam občutek, da tečem v plavutih. Zdaj sem v dilemi kupiti še en par Adidask ali pa kaj drugega?
Uporabniški avatar
 Tatjana
Dokler ne pogleda ven plastika in me začne drgniti, mene tudi ne moti preveč. Mogoče pa je za tole trganje tudi deloma tudi kriv način sezuvanja.
Uporabniški avatar
 klatez
Definitivno ni. Vse copate sezuvam enako in samo pri teh se je raztrgalo. Material...

Sem imel dvojne in pri obeh je bilo enako. Sem pa z obojimi pretekel +1.300km, raztrgalo pa se je že pri kakšnih 400km (tako kot pri tebi).
Uporabniški avatar
 Tatjana
Mislim, da bom zdaj vzela Asics Gel Nimbus ali pa Cumulus. Moram samo še najti kakšen par, da jih sprobam. Sem mislila, da je v MB ponudba tekaške robe slaba - bi morali videti kakšna beda je šele v MS :shock: :lol:
Uporabniški avatar
 klatez
Mislim, da sta ta dva modela dobra izbira v tem razredu. Tudi jaz jih imam že dalj časa v izboru.

Trenutno pa imam v ta namen New Balance 1062, zanimiv se mi zdi še Brooks Glycerin 6 ali pa še Mizuno Rider (predvsem za bolj široke noge).
Uporabniški avatar
 pajo
Tatjana napisal/-a:Pri nas je Asics drag in se splača preveriti v tujih spletnih trgovinah, npr. http://www.startfitness.co.uk ;)

Hvala si velja zapomniti nekaj zadev je hudo zanimivih. (tudi cenovno)
Uporabniški avatar
 tosalifi
Sam uprabljam Mizuno, sem pa poskusil z Asics Nimbus 9, z njimi odtekel že 600 km in sem zelo zadovoljen. Tečem pa v glavnem po asfaltu.

LP
Uporabniški avatar
 Wega
Še eno vprašanje: kaj pomeni ESC pri Nike Air pegasus 25? KAkšna razlika je med goreteksom in tem ESC?
Uporabniški avatar
 petka
Radolca napisal/-a:pred cca dvema mesecema sem kupil po polovični ceni SAUCONY OMNI.

Zanima me, če se da saucony sploh kje pri nas kupit? Bila sem že v dveh trgovinah in v obeh so me prodajalci gledal, kot da sem padla z Marsa (kljub temu, da imajo to znamko v svoji ponudbi na internetu), skratka, prvič slišali zanjo!Groza! :evil:
Zanima me tudi brooks. A se tudi ti copati dajo kupit samo prek interneta?
Nazadnje spremenil petka, dne 21 Jan 2009, 14:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 anže07
saucony čevlje sem videl v giga sport v btc
 Karamela
petka napisal/-a:
Radolca napisal/-a:pred cca dvema mesecema sem kupil po polovični ceni SAUCONY OMNI.

Zanima me, če se da saucony sploh kje pri nas kupit? Bila sem že v dveh trgovinah in v obeh so me "za prodajo in svetovanje usposobljeni" prodajalci gledal, kot da sem padla z Marsa (kljub temu, da imajo to znamko v svoji ponudbi na internetu), skratka, prvič slišali zanjo!Groza! :evil:
Zanima me tudi brooks. A se tudi ti copati dajo kupit samo prek interneta?

SAUCONY superge prodajajo v Intersportovih prodajalnah,BROOKS superge pa se sedež uvoznika nahaja v Ljubljani,v Savljah.Naslov najdeš na internetu.
Lp K
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA