prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Ksenija
marjan napisal/-a:
klopotec napisal/-a:...potem pa pričakujem, da nas bo Marjan vodil po kakšnem podobnem Gorenjskem krogu...

Z veseljem, samo je več variant
- zimska, večinoma po snegu
- gorsko planinska z veliko višinskimi metri
- SAM Tržič Jezersko(35 km - zelo lepa)
- še kaj bi se našlo

Povejte termin (pozimi, spomladi ali poleti) pa jo urežemo po gorenjskih planinah in gorah.

Marjan

kej takšnega bi lahko tud v P. sekciji organizirali... za nas ta počasne ki obožujemo takšne trase ;)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klopotec napisal/-a: Našli smo eno modro jakno. Sigurno je bila Zdravkova. In smo modrovali. Kaj čemo mu to nosit in ima itak že lepšo, novo in smo ...

Ma kaj me briga, kaj ste naredili z mojo jakno. Bojim se le naravovarstvenikov, ker sem tanovo tudi pustil nekje na progi. Moram jo it čimprej iskat. Sem že obseden s to Šentiljsko. Najlepša je, dokler je pomrznjena :D

Se vidimo nekje na Šentiljski, saj Pohorje je zakon :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Alek napisal/-a:Zdravc, takoj sem za ...

Žal bo treba par dni počakat, saj je to soboto čaga TF v Logarski, v nedeljo Zimska liga, naslednjo soboto ... je pa še predaleč 8)
 Alek
Zdravc nove pa res nisi pustil nikjer, ker se spomnim da si jo spravil v tisti mali "rukzag", ga lepo zašpilal in zraven še preveril, če je v redu zaprt.
Da pa bi šli na Šentiljsko pot malo pogledat, se pa strinjam. Ampak ta teden tudi pri meni ne bo šlo skozi, naslednji teden (vikend) je pa res še daleč. Bi pa bilo fajn dokler je še pomzrnjeno, ker ko bo mraz spustil bo blata bo kolen. Smo na vezi.
 klopotec
Jaz grem ta, ali pa naslednji vikend, odvisno od tega ali bo pomrznjeno. Krenem pa zgodaj zjutraj, recimo ob petih, ene dve urice pred ta hitrejšimi, zaključimo pa skupaj pri Belni.
Uporabniški avatar
 Vreme
Ha, očitno bo na Šentiljski poti počasi postala gužva, bo treba dobro razmisliti, kdaj je najbolje kreniti na pot :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Alek napisal/-a:Zdravc nove pa res nisi pustil nikjer, ker se spomnim da si jo spravil v tisti mali "rukzag", ga lepo zašpilal in zraven še preveril, če je v redu zaprt.

Aaa ... ? Te pa nena rabim spet nove? Kaj če pogledam v tisti mali rukzak pa bo not pet jakn? :bum:
Drugič grem brez jakne in rukzaka. Vzel bom le brezrokavnik, ko mi bo vroče, pa si ga slečem in za rokave zvežem okrog pasa. :D
 Alek
ZdravkoC napisal/-a:
Alek napisal/-a:Zdravc nove pa res nisi pustil nikjer, ker se spomnim da si jo spravil v tisti mali "rukzag", ga lepo zašpilal in zraven še preveril, če je v redu zaprt.

Aaa ... ? Te pa nena rabim spet nove? Kaj če pogledam v tisti mali rukzak pa bo not pet jakn? :bum:
Drugič grem brez jakne in rukzaka. Vzel bom le brezrokavnik, ko mi bo vroče, pa si ga slečem in za rokave zvežem okrog pasa. :D

Ja pa jadi, pet pa jih res ne gre v tvoj rukzak, tako da je to nemogoče. Samo pazi, če boš šel brez jakne in rukzaka, kam boš dal sendviče? Šentiljska pot je vseeno dolga, ne gre brez prigrizkov. Edino malo pogostojše postojanke v gostilnah in kmetijah, to bi šlo...
Klopotec pa se je resno zapalil na to potko, lepo, nimaš kaj..naslednji vikend bi mogoče šlo...bomo videli...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Alek napisal/-a: Ja pa jadi, pet pa jih res ne gre v tvoj rukzak, ..

Ej, dobra stvar za temo STAVE
Omislil si bom pa še spremstvo na Šentiljski, da mi bodo štrudl zraven nosili :D Sendviči preveč dišijo.
V kratkem bom spet na Šentiljski, grem gledat pesa k Zveru. Upam, da štrudla ne voha :--
 klopotec
Vreme, a lahko napoveš vreme za prihajajočo soboto in nedeljo, pravzaprav me zanima nedelja, ker v soboto ne bo šlo.
Uporabniški avatar
 Vreme
klopotec napisal/-a:Vreme, a lahko napoveš vreme za prihajajočo soboto in nedeljo, pravzaprav me zanima nedelja, ker v soboto ne bo šlo.

Če si mislil na padavine jih ne bo, bo pa pa kar pasje mrzlo. Vem, da te to ne bo oviralo, zato ti želim vso srečo v nedeljo.

Sam se ravnokar odpravljam, da ponovno oddelam košček poti :wink:
 Alek
Klopotec, v nedeljo je Peš na Pohorje. Mislim da bi bilo super v soboto Šentiljska pot od začetka do Vranjega vrha (spustimo tisti del do kmetije Sirk), v nedeljo pa za desert Peš na Pohorje. Zaenkrat so to pri meni samo še želje, ker se bojim, da bom v soboto v službi. Če se mi pa slučajno poklopi (da se me moj šef usmili in me pusti doma), bi pa bil zelo zagret. Bom zvedel jutri, bomo videli.

Zdravc, v tisti tvoj rukzak ne spraviš pet jakn od mojega sina, kaj šele tvojih. Še tisti 4 polovični sendviči so komaj šli noter (ha,ha).

Vreme uživaj danes, ti kar malo zavidam, lepo vreme je, čudovito...
 klopotec
Jaz v soboto ne morem, v nedeljo pa grem skoraj sigurno celo. Mraz me ne bo motil, glavno da ne bo mokro, ker bom šel z navadnimi copati. Nove Gore texke zgleda da niso dobre.
Danes bi bila pa res bomba na Šentiljski, jaz tudi zavidam Vremenskemu.
Napiši Vreme na katerem delu boš bil in kako je bilo.
Uporabniški avatar
 Vreme
Evo pa sem doma. Resnično je bilo danes za prste lizat. Sonček pač naredi svoje, tudi hladno ni bilo pretirano.

Sicer pa sem danes opravil z mojo klasično 21tko na Šentiljski poti. Začetek v Sladkem Vrhu (brez vzpona do Sirka) nato pa po planinski poti (z nekaj malega odstopanja) preko Lokavca, Dražen Vrha do Zg. Velke. Od tukaj naprej pa po cesti do Vranjega Vrha in do cilja v Sladki Vrh. Tako se jih nabere natančno 21.

Sicer pa še dve zanimivosti.

Zverovega psa ni bilo doma :D :?:

V soboto se bodo tudi naši planinci odpravili na prvi del poti od Šentilja do Zg. Velke!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Čestitke za odlično izkoriščen dan.

Podvprašanje @Vreme:
Zakaj se nisi iz Lokavca mimo lovskega doma spustil ravno preko ceste po markirani poti mimo ribnikov do glavne ceste?
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA