Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
sem že razmišljala če bi se pri eni hiši dogovorila da bi ti tam kolo pustila :) ampak ne, ti boš tole sčarala do nedelje..
no glede kosila pa premislite. jaz bom poskrbela za topel prostor za spreoblečt ... čajček bo tudi čisto na cilju možen, tko da... ja komaj čakam ne :)
larchi (sej ne vem če sem prav napisala) a ni nobene variante :oops:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Ksenija, kolk je snega in ali je trasa res 15 km :shock: ?
Saj mogoče si že povedala, ampak bolj na hitro berem forum.
Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a:Ksenija, kolk je snega in ali je trasa res 15 km :shock: ?

Ne se tolk bat, saj smo vse približno na istem :wink: . Če se nam bo pa v nedeljo zdelo prehudo (sneg, mraz..), se pa verjetno lahko še pred štartom dogovorimo in kakšno drugo (npr. tisto skrajšano "Truplooo" :? - po sončku) odlaufamo. Men bo v redu karkoli se zmenmo 8) . Pustimo se presenetiti, glavno, da bo uživancija.
Se že veselim :D .

LP,
Mojca
Uporabniški avatar
 lenči
mojculja napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Ksenija, kolk je snega in ali je trasa res 15 km :shock: ?

Ne se tolk bat, saj smo vse približno na istem :wink: . Če se nam bo pa v nedeljo zdelo prehudo (sneg, mraz..), se pa verjetno lahko še pred štartom dogovorimo in kakšno drugo (npr. tisto skrajšano "Truplooo" :? - po sončku) odlaufamo. Men bo v redu karkoli se zmenmo 8) . Pustimo se presenetiti, glavno, da bo uživancija.
Se že veselim :D .

LP,
Mojca

Če ne bo šlo, se lahko vedno obrnemo nazaj, ni panike :lol: . Kot pa pravi Mojculja, smo vse približno na istem, saj smo Polžke :wink: :juhuhu: . Mraz pa za nedeljo ni tako hud napovedan :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
proga je dolga 15 km - vendar se na enem mestu obrnem in tečem nazaj, to lahko storimo tudi prej... poteka po cesti Zagorje - Kotredež - Rove - Znojile, sneg na cesti je samo zadnji km pa še enmal ko se teče v hrib. Pot se narahlo ves čas vzpenja razen ta zadnji km pa še enmal (tega se da konec koncev tudi prehoditi), nato se pa itak obrnemo in je pot naslednjih 7 km lažja... vsekakor se lahko predno štartamo dogovorimo kam koliko...
larchi je prvič tekla več kot 10 km ravno to pot z menoj ;) in je bila navdušena
Uporabniški avatar
 Ksenija
Larchi80 napisal/-a:No evo pa da se še jaz javim :).Vidim, da Ksenija pričakuje haha da se javim s poročilom:P

No bilo je super. Za mano je mojih prvih 15km. Do danes sen največ pretekla 10,5km na LM. Tole danes je moj resnično osebni dosežek. Zmorem! Ne morem verjet, da sem zmogla. Sicer me trenutno malo noga boli, ampak ni hujšega. Sem se namazala z gelom, tko da mislim da bo ok. Za prvič sem tekla fenomenalno, lepo po polžje. Ksenija pa itak teče k zmešana :lol: . Kapo dol. Glede treme, sem ti že rekla, da je brezveze, ker bo šlo. Razturaš! Ob sebi boš imela podporo! ZMOREŠ! Ti rečem, 100%!
Upam,da bova kmalu spet udarile eno tako tekaškojutro. Je bilo res super.Samo čarovnica pa lih nisi najboljša, vremena na znaš čarat :rol: . No pa vsaj prometa ni bilo veliko, to pa je tudi nekaj. Joj ne morem verjet, da sem pila vodo iz potoka! OMG ne spomnim se kdaj sem nazadnje pila vodo iz potoka! Res čudovit občutek. No toliko za danes, me mati kličejo :rol: da ji grem pomagat v kuhinjo haha

;)
Uporabniški avatar
 Asparagus
Že parkrat se mi je zgodilo, da je šlo vse super do npr. 8 ali 10 km, potem pa se je začelo zbadanje v kolenih(ponavadi desnem) in se potem stopnjevalo do bolečin, tako da sem morala s tekom prekinit, malo hodit, se raztezat...Doma sem se hladila in mazala in v glavnem je do naslednjega dne popustilo. Pred letošnjim LM pa se mi je zgodilo, da med tekom niti nisem čutila bolečin, ampak so se mi pojavile čez dva dni, ko sem se zjutraj zbudila z bolečim kolenom na notranji strani(mislim, da je bil burzitis). Takrat sem morala počakat 10 dni, da je bolečina minila. Bile so še težave z vezmi v kolku, ampak o tem sem že govorila poleti :evil:
Posledica je, da se bojim prehitrih prehodov na daljše razdalje.
Že nekaj časa razmišljam, da bi preizkusila Lonin nasvet in šla v fitnes krepit mišice.
V nedeljo se bomo že kako zmenile, če kolena ne bodo delala problemov, potem bi gotovo šlo tudi 15, ker bomo v družbi in bo hitro minilo.

Lp,

Alenka
Uporabniški avatar
 lenči
Alenka, če bo pa kriza, pa ti bom posodila bicikelček :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Alenka, če bo pa kriza, pa ti bom posodila bicikelček :wink: :lol:

No, pol bo pa že šlo :D
Uporabniški avatar
 nini32
imejte se lepo v nedeljo. če bo fotoreportaža si jo bom z veseljem pogledala. in prebrala vaše vtise s teka. bi šla z vami, ampak kot prvič nisem pripravljena na 15 km :twisted: , kot drugič pa me ni doma. se potepamo.

ko bom natrenirana se vam z veseljem pridružim, seveda, če me boste želele imeti v svoji družbi. :wink:
lp
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:imejte se lepo v nedeljo. če bo fotoreportaža si jo bom z veseljem pogledala. in prebrala vaše vtise s teka. bi šla z vami, ampak kot prvič nisem pripravljena na 15 km :twisted: , kot drugič pa me ni doma. se potepamo.

ko bom natrenirana se vam z veseljem pridružim, seveda, če me boste želele imeti v svoji družbi. :wink:
lp

Veš da te bomo vzele s sabo :lol: :wink: . Pa prijetno potepanje ti želim.
Aja, pa lušten avatarček imaš :lol: .
Fotoreportaža pa itak da bo, zakaj pa bom fotkiča s sabo drugače nosila :D :wink: . Pa še z biciklčkom bom, to bo spet super. Okolica, tekačice, jupiiiiiiii.
 katrca
tejle skupinici pa bi se jaz tudi pridružila, če smem. Kdaj se gre na tale "pohod" ?
LP, Katja
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:tejle skupinici pa bi se jaz tudi pridružila, če smem. Kdaj se gre na tale "pohod" ?
LP, Katja

To nedeljo ob 10.00 v Zagorju štartamo :lol: :wink:
 katrca
joj, tole nedeljo pa sem zasedena po kulturni plati, ampak prihodnjič pa sem zagotovo zraven.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:joj, tole nedeljo pa sem zasedena po kulturni plati, ampak prihodnjič pa sem zagotovo zraven.

Bi me zelo čudilo, če bi ti ob nedeljah imela čas :-- , saj se samo okoli potepaš :lol: :wink:.
  • 1
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA