Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 nini32
IRA napisal/-a:Nisem spregledala ...
... pomojem je vseen razlika :twisted:

bom še jaz malo smetila. :lol:
po mojem pa ... če je iskreno povedano ni nobene razlike. smo pa ženske prej fauš drugi ženski, ker ima ona boljše in lepše npr. noge, pa nima celulita, pa trebuh ima ravn, pa ... (ma, ziher še ni rodila) :roll: :wink:

samo tolko
Uporabniški avatar
 natasa
nini32 napisal/-a:
IRA napisal/-a: če je iskreno povedano ni nobene razlike. smo pa ženske prej fauš drugi ženski, ker ima ona boljše in lepše npr. noge, pa nima celulita, pa trebuh ima ravn, pa ... (ma, ziher še ni rodila) :roll: :wink:

:clap:
K... take smo!! :lol:

Sicer pa jaz pravim važno je, da se dobro počutiš v svoji koži s 50-imi kg al pa s 100-imi kg. Je pa res, da ženske nikoli nismo popolnoma zadovoljne :shock: same s sabo. Tiste, ki imajo najlepše postavce, so itak najbolj zafrustrirane. :twisted:

Babnce pač :lol: :lol: :lol: :twisted: !

:wink:
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Malo sem pregledal nazaj sporočila in ste nekaj šinfale moške. :x

To ni lepo, ker smo v manjšini in se težje branimo.
No, nekaterim se itak ni treba braniti, ker je res kar ste napisale. Malo pa je tistih za katere napisano ne drži. Tisti pa se z napisanim ne bodo obremenjevali.

Lepota je zelo relativna ocena. Zato pa pravijo "da imajo vsake oči svojega malarja"
Je pa tudi res da na naše mnenje zelo vpliva tisto kaj smo si z žensko ali kaj pričakujemo od nje :lol:

Jutri imam službene opravke v Rogaški in potem še v Preboldu. Tako da ne verjamem da mi bo uspelo priti do 18 v Celje.
Uporabniški avatar
 natasa
Franci Škorjanc napisal/-a:Jutri imam službene opravke v Rogaški in potem še v Preboldu. Tako da ne verjamem da mi bo uspelo priti do 18 v Celje.

Jst grem ob osmih, če želiš se mi lahko pridružiš :lol: . Klasičen krog, ki sva ga že tekla. Grem počasi, ker je mrzloooo. Prisežem :roll: !

Uporabniški avatar
 micika
Evo, še jaz malo zasmetim vsake toliko časa.

Nič ne migam :oops: , samo z jezikom. Me preveč zebe za kaj drugega. Čakam na pomlad.

Nataša, pri vas ste pa baje zboleli. Mi je tamali povedal, da ni bilo tvoje tamale v vrtcu. Saj mi smo pa imeli prejšnji teden tako sranje. Je imel 4 dni skoraj 40 vročine, nato sva za dva dni odpotovala v bolnico. Pozdravite se! :)

Pa lep pozdrav vsem! :D
Uporabniški avatar
 lenči
Imejte se skrajno lepo in uživajte na teku. Jaz bom pridno počivala :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Punce dovolj smetk. :lol: Kaj imate proti meni? Ali sem samo narobe razumela in je govora na splošno o vseh ženskah?

Sej mogoče se motim. Jest vas mam vseeno rada, čeprav šinfate. Je pa res, da mam moške še bolj. Ksenija, fajn je tut če te ženska pohvali. Potem vsaj vidiš, da ti ni fauš! Je pa moški kompliment neprecenljivo boljši. Tako je moje razmišlanje in mnenje.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
nini32 napisal/-a:pa trebuh ima ravn, pa ... (ma, ziher še ni rodila) :roll: :wink:

Jap, tole je moja najljubša tolažba :lol: .

Nocoj sem naredila pa takih težkih 6 km kot že zelo dolgo ne. Noge niso šle nikamor, res, kot da bi imela dva betonska klocna gor :( . Komaj sem se privlekla domov. Od tiste migrene naprej imam čisto sesut sistem (prebava, spanje...), verjetno lahko še tale današnji dizaster temu pripišem.

Nataša, koliko km boš pa šla jutri ob osmih? Malo cvikam zaradi danes, ne vem, če si upam it delat sramoto :roll: .

Mici, do pomladi boš po moje snela ravno toliko kil, da boš lahko začela že teči, ne samo hoditi :) .
Uporabniški avatar
 Jančika
MojcaZ napisal/-a:Ksenija, fajn je tut če te ženska pohvali. Potem vsaj vidiš, da ti ni fauš! Je pa moški kompliment neprecenljivo boljši.

Ma jaz sem vesela vsakega komplimenta, sam da je; saj se takoj vidi, če je iskren - pa tudi če ni, briga me :D . Najbolj sem pa zadovoljna, da sem všeč možu in da mi on to tudi z veseljem pove. Imam veliko srečo, da se kuri na močna bedra in riti, ne na velike joške in dolge noge, ker tu bi pa spušila, hahaha!
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:
nini32 napisal/-a:
Nataša, koliko km boš pa šla jutri ob osmih? Malo cvikam zaradi danes, ne vem, če si upam it delat sramoto :roll: .

Jančika: Jaz bom naredila 15km, ampak krog po razsvetljenih ulicah Celja znese cca 11 km in se bom usmerila še v park, kjer bom naredila še 4 dolžine gor-dol.
Seveda pa lahko ti prej odnehaš. Če se odločiš bom vesela družbe, tempo prilagodim ni frke.

MojcaZ : itak, da šinfamo, sej smo babnce :lol: :lol:.

Micika : Liu je že o.k. in gre v četrtek v vrtec. Virozica 2 dni visoke vročine zdej je pa že mali vragec :lol: .

Lenči :Uživaj v lenarjenju :? :lol: :lol: !

Nočko.
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Imejte se skrajno lepo in uživajte na teku. Jaz bom pridno počivala :wink: :lol: .

le pridno počivaj in uživaj.

včeraj sem tekla cca 5 km (food pod mi ne dela - baterija šlus) in sem videla znana (vsaj en je znan) pridna TF tekača na špici, kako sta se opravljala peš proti avtu. zanju je bilo konec teka. sem ju poklicala, ampak me nista slišala. ker sem ravno ulovila prijazen tempo in ritem se nisem ustavljala.

drugače pa v teh mrzlih dneh ne tečem več kot 30 min. če je več se ne počutim v redu (rahla omotica v glavi, ko pridem domov). doma potem potelovadim. nekaj raztegovalnih vaj in vaj za moč. včeraj me je mali gledal med vajami za roke in me vprašal "kaj vozim". tako, da moja izvedba vaj zgleda, verjetno hecno.

lepo sredo vam želim
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Včeri sem tudi jaz okoli pol osme potikal okoli špice, trije so me pa čakali

Potem pa smo šli do visečga mosta in nazaj do parka. Dva sta šal nazaj bolj počas. Ampak smo se dobili.

Se bom pa danes poskusil pridružiti Nataši, če mi bo uspelo do 8 vse opraviti.

Upam da se bo pridružila tudi Janička.

Vem pa da Nataša brez težav zmanjša tempo na željo sotekačev ali pa ko vidi (se mi je že zgodilo) da imaš težave z dihanjem med klepetanjem tudi sama predlaga lažji tempo.

Lenči ti pa uživaj na toplem :)
Uporabniški avatar
 Mojca99
Kje danes štartate ob 20h? Morda bo celo meni uspelo priti zraven...
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA