Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana
Midva tudi. Če ne bova šla prepozno od doma. :roll:
Lonely, mi lahko na ZS prosim pošlješ št. mobija. Za vsak slučaj. :wink:
 spela*
nana napisal/-a:Lonely, mi lahko na ZS prosim pošlješ št. mobija. Za vsak slučaj. :wink:

A lahko meni tudi, za vsak slučaj? Hvaaaala ...
Uporabniški avatar
 lonely
Na,kar imejte ga

040 465 093
 spela*
spela* ima na voljo še dva sedeža v parterju.
Če kdo še ne ve, kako bi prišel do Medeje (sicer tega niti spela* še ne ve natančno :lol: ).

Lonely, lahko vedno izkoristimo tvojo ponudbo, da se dobimo na bencinski črpalki na avtocesti in od tam vozimo za tabo?
Uporabniški avatar
 Loni
Pošiljam v višave.
Širijo se govorice, da nas ima spela* namen špionirati na poti do Medee, kjer koli že to je. Se bomo potrudili biti točni na tisti pumpi...
Zdaja pa zelo pomembno vprašanje, a bo pašta tudi za krivojedce ali bo spet samo con carne :?:
O kaki svoji tekmovalnosti in rekordih ne bom nič govorila, ker ni želje in potrebe ne po enem ne po drugem. Se grem imet fajn.
 spela*
Loni napisal/-a:Zdaja pa zelo pomembno vprašanje, a bo pašta tudi za krivojedce ali bo spet samo con carne :?:

Saj je vseeno, bomo šli pa po svoje kaj prigriznit. :D

Medea ima tudi slovensko ime, ki je Medeja. :wink:
 nana
Loni napisal/-a:O kaki svoji tekmovalnosti in rekordih ne bom nič govorila, ker ni želje in potrebe ne po enem ne po drugem. Se grem imet fajn.

Tudi jaz. In se malo ogret. Tu v Lj. mi sploh ni za tečt, ko pridem iz službe domov, je temperatura... :shock:
 nana
Kaj je to proti Komni :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
A ne de? Pa glede na moj smejalni tempo se za moja pljučka ni za bat :wink:
Uporabniški avatar
 RoKo
Obeta se lepa udeležba iz :Fslo . TF, Kraški, verjetno bližnji Filipides in Migavci, pa še kak solo. Glede na leta nazaj ko je legendarni Lonely oral ledino na tekih izven meja, kar lep napredek. Morda bo tudi zmagovalec iz :Fslo :wink:
Bo pa lepo sončno hladno.
Uporabniški avatar
 lonely
@RoKo Kako noga? A bo za jutri OK?
Uporabniški avatar
 RoKo
Gremo, vse kaže da bo 21 zdržala. Upam. Grem z namenom testiranja.
Uporabniški avatar
 pajo
Uživajte jutri pa upam, da vam ne po prehladno vsaj na začetku.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA