Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Mojca99 napisal/-a:Kje danes štartate ob 20h? Morda bo celo meni uspelo priti zraven...

Glede na to, da ne gremo za Savinjo bi bilo najboljše pri Pigalu :?: , Jana se pa pridruži pri Giga športu.
Javite kje Vam nabolj paše.

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Šmrk :--( , jaz pa ne smem :evil: . Ne, takole se reče: Jaz pa ne bom :nono: , ker tako mora biti, da bom potem lahko :lol:.
Uživajte, danes verjetno ne bo tako hudo mrzlo. Pa kaj jaz govorim, ki grem v avto v garaži, se pripeljem v službo v garažo in potem sem cel dan noter, pa zopet ista ponovitev :D .
Uporabniški avatar
 Mojca99
Ok, če mi le uspe, sem ob 20h pri Pigalu. Samo da ne bomo potem kar v Pigal zavili :shock:
 katrca
oh, spet sem odkrila radosti teka. Danes vas nisem čakala do 20h, sem prej opravila, prihodnjo sredo pa se sigurno vidimo. Saj še velja, da se ob sredah prilagaja tek najpočasnejšemu, če ni pač večih skupin, a ne ?
Uporabniški avatar
 petka
Ja, radosti teka... :D Jaz sem se danes radostila že dopoldne :lol: , sem šla en naš nedeljski krog in je bil prav fajn začetek dneva...
Uporabniški avatar
 lenči
petka napisal/-a:Ja, radosti teka... :D Jaz sem se danes radostila že dopoldne :lol: , sem šla en naš nedeljski krog in je bil prav fajn začetek dneva...

Hm, jaz pa odkrivam radosti ležanja in počivanja :oops: :--(
Uporabniški avatar
 petka
lenči napisal/-a:
petka napisal/-a:Ja, radosti teka... :D Jaz sem se danes radostila že dopoldne :lol: , sem šla en naš nedeljski krog in je bil prav fajn začetek dneva...

Hm, jaz pa odkrivam radosti ležanja in počivanja :oops: :--(

Lenči, upam, da ti čimprej ne bo treba več počivati, res, vem, kako se počutiš! Saj bo minilo, potem pa - gasa! :lol:
Uporabniški avatar
 Jančika
Danes je bil zelo fajn tek, vsaj po mojih merilih. Že prvi koraki so bili lahkotni in tako je šlo do konca v dobri družbi. Doma sem naredila še en krog, da je bilo 12km. Zelo zadovoljna!

Franci, ti pošljem moj mejl, ti mi pa potem pošlji fotko tistih čevljev.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Pridni ste! Jest sm tut danes odtekla 1urco po Velenju. Sem imela privat koncert Magnifica in U2jev. VIP loža. Zakon! :lol:

Spiridon, si tekel? Gospod 5:00 tudi? Ali se je zavleklo kosilo?

Lenči, pozdravi se. Tudi počitek je del treninga. Boš potem vsaj z veseljem šla tečt. :wink:

Lepo se mejte in se vidimo!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,

res super, da ste se mi pridružili, je minila urca kot blisk, tako da sem prav z veseljem odcapljala še tistih pet km po Savinjskem nabrežju. Lučk še pa vedno ni :cry: :twisted: :twisted: cca 500 m in, ker me je v temi malo strah :? sem imela vmes intervale 8) .
Sem pa prav vsak večer med tednom po osmi uri "dežurna" na tej trasi in, če se želi še kdaj kdo pridružit bom vesela družbe. :lol:

Lenči uživaj in se razvajaj!!

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Lenči uživaj in se razvajaj!!

Ja, počivanje itak paše, ker padem na kavč Slika , ko pridem domov. Ampak, sedaj pa že malo pogrešam razvajanje s tekom Slika . Še dobro, da nogica sproti opozarja, da ne smem Slika . Je pa že malo bolje Slika
Uporabniški avatar
 tosalifi
Pozdravljeni

Tudi jaz tečem zvečer kdaj ob Savinji in že ob šestih-sedmih pri tem mrazu ni žive duše, tako da je kar mal grozljivo. Posebej sedaj, ko še tam luči ne delajo, zato je tam priložnost za kakšen interval kot je Nataša napisala he, he.....

LP
Uporabniški avatar
 spiridon
ja mojcaZ,tekel sem ja.odlaufal sem 45min fartleka,kar je bilo čisto dovoj.sem bolj pristaš manj in intenzivneje,če sem sam. :wink: ti si bila pa spet pridna,no v dobri družbi Bona...,verjetno ni bilo hudo. :)
lep dan in dober tek!!!!
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA