prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:Tudi mene mika sprehod (prepoved teka zaradi poškodbe :() ampak bi šel kako krajšo varianto 5-6km tok da bo ravno ena ura. Je kdo za tako opcijo?

Kje bi pa speljal to pot?

A štartamo potem ob 17.00 in se sproti prilagajmo?
 spela*
A boste vsi tekli/hodili ob 17.00? Bom poskusila pohiteti. Vem, da Oranžni slon nerad čaka in potem kepa zamudnike. Še posebej, če ti klepetajo po telefonu. :oops:
 nana
Jaz ne, ker bom šla takrat šele iz službe :cry:
Uporabniški avatar
 bobr
milkec napisal/-a:
bobr napisal/-a:Tudi mene mika sprehod (prepoved teka zaradi poškodbe :() ampak bi šel kako krajšo varianto 5-6km tok da bo ravno ena ura. Je kdo za tako opcijo?

Nimam pojma kje bi skrajšali, to je bila samo ideja. Ja dajmo se dobit ob 17ih in se že kaj zmenimo.
Uporabniški avatar
 simi
bobr napisal/-a:
milkec napisal/-a:

Nimam pojma kje bi skrajšali, to je bila samo ideja. Ja dajmo se dobit ob 17ih in se že kaj zmenimo.

Skrajšati se seveda da, vendar ob trenutnih razmerah...ne vem. Če že bi skrajšala točko vzpona (da ne lezemo čez mesto in kocke), nimam pa pojma, kako se strmina obnese v snežno-ledenih razmerah. Tema je še ok. Priporočam palice :)

Ob 17h se dobimo in zmenimo!
Uporabniški avatar
 bobr
simi napisal/-a:Skrajšati se seveda da, vendar ob trenutnih razmerah...ne vem. Če že bi skrajšala točko vzpona (da ne lezemo čez mesto in kocke), nimam pa pojma, kako se strmina obnese v snežno-ledenih razmerah. Tema je še ok. Priporočam palice :)

Ob 17h se dobimo in zmenimo!

Tudi mene ne mika kaj dosti trenutno stanje :roll:. Nimam gojzerjev ne derez ne palic...
Uporabniški avatar
 simi
Kakšne bolj masivne superge poišči, en par palic pa lahko jaz posodim. Saj niso nujne, a za vsak primer pa jih je fajn imet.
Uporabniški avatar
 milkec
Predlagam, da pohodniki štartamo ob 17.00 in gremo po levi varianti do tam kjer iz ceste zavijemo na PST in potem nazaj. To se mi zdi, da bi bilo tam 6-7 km. Pa če pohitimo smo v razumnem času nazaj - to je tako kot tekači.

Torej velja?
 spela*
Meni ob 17.00 žal ne bo uspelo. Službene obveznosti. :(

Mogoče mi uspe priti ob 18.00 in odteči nekaj krogov po stadionu. Se kdo pridruži?
Uporabniški avatar
 AVI
...uf..ne bo šlo ob 17-ih.....bolj ob 17.30...me je čas povozil...upam da nisem koga....
Uporabniški avatar
 simi
Naj gre v zapisnik: Golada je bila, udeležila sva se je dva pohodnika in šla v desno. Idila sredi Ljubljane, še lučka ni bila potreba ob skoraj polni luni in snegu.

Do naslednjič.
Uporabniški avatar
 AVI
simi napisal/-a:Naj gre v zapisnik: Golada je bila, udeležila sva se je dva pohodnika in šla v desno. Idila sredi Ljubljane, še lučka ni bila potreba ob skoraj polni luni in snegu.

Do naslednjič.

...še tole na zapisnik..."ob 17.30 bila tudi tekaška golada, v levo....udeležba: 1 tekač".... :lol: :lol: :lol:

LP
Uporabniški avatar
 milkec
Zdaj sem pa dokončno prepričan, da se me več kot očitno bojite. V najhujših pogojih je vedno zavidljiva udeležba na Goladi, ko pa jaz pridem v res pravi zimski idili, pa nikjer nikogar, le uboga Simi me je morala vsa premražena trpeti skoraj dve uri!

Poseben opomin pa gre jusufu al slonu!
 luzr
Milkec, jaz se te bojim, ker sem te neko novembrsko popoldne videl skrivaj trenirati v na neki lokaciji v Polju. Daleč stran od Golade.
Medtem ko sem se jaz vlekel, si ti tekel...

Podrobnosti o Goladnih akcijah zadnjihg dveh tednov bodo sledile...
  • 1
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA