Moderator: lenči

katrca
lenči napisal/-a:[Bi me zelo čudilo, če bi ti ob nedeljah imela čas :-- , saj se samo okoli potepaš :lol: :wink:.

Draga moja mentorica, malo sem res ušla mentorskemu tekaškemu nadzoru, ampak danes sem spet začutila hormon sreče pri teku in uvidela, da še nisem čisto za odpis. :D Bližajo se ugodnejši pogoji za tek in tudi kakšne prireditve, ki dajejo motivacije in tale druženja so pa sploh čez vse. Tokrat res ne morem, ker pojemo z mojo vokalno skupino ne drugem koncu Slovenije, prihodnjič pa bom storila vse, da se pridružim. Čeprav tele dni bolj tolčem kratke proge, upam da se bom že toliko utekla do prihodnjič, da bo šlo tudi kaj več.
pa lep pozdrav iz Celja.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:
lenči napisal/-a:[Bi me zelo čudilo, če bi ti ob nedeljah imela čas :-- , saj se samo okoli potepaš :lol: :wink:.

Draga moja mentorica, malo sem res ušla mentorskemu tekaškemu nadzoru, ampak danes sem spet začutila hormon sreče pri teku in uvidela, da še nisem čisto za odpis. :D Bližajo se ugodnejši pogoji za tek in tudi kakšne prireditve, ki dajejo motivacije in tale druženja so pa sploh čez vse. Tokrat res ne morem, ker pojemo z mojo vokalno skupino ne drugem koncu Slovenije, prihodnjič pa bom storila vse, da se pridružim. Čeprav tele dni bolj tolčem kratke proge, upam da se bom že toliko utekla do prihodnjič, da bo šlo tudi kaj več.
pa lep pozdrav iz Celja.

Ha, ha, res si čisto ušla nadzoru :twisted: , ampak veš da sem vedno vesela, kadar jo mahnemo skupaj (mogoče boš sedaj še malo manj naspidirana :lol: :wink: )
Uporabniški avatar
 Ksenija
:cry:
izgubila sem rokavico... ti šment ti... jutri bom verjetno šla tečt brez pravih rokavic... a bom preživela 8) :lol: :roll:
 Larchi80
Ksenija napisal/-a:larchi (sej ne vem če sem prav napisala) a ni nobene variante :oops:

Ma sej veš, da bi šla, res full z veseljem, ampak žal delam in to dopoldne. Popoldne pa ne morem delat, ker moj dela zjutraj, pa se skupaj voziva.
Ej punce, ne komplicirajte tok no! Trasa je res luštna. Skoz je mičken klančka ampak res mičken. Lih toliko, da boste opazile. Par ovinkov na desno, par na levo, mal boste lepote zasavske vidle, pa se boste že obrnile nazaj proti cilju.
Ena je rekla, da bi šle Truplo?!? Ne se hecat :P. Če za tole 15km jokcate :rol: bi pri tej kar gagale. Sam itak bi jo pretekle, že zato, ker je TAAAAAK razgled da sam :cast: . Jst bi vas peljala na to že zarad razleda :) čeprav je mogoče malo bolj zahtevna, pa ni za kolo no (edina slabost) zarad enega dela gozda, ampak je res lepa.
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki ali veste, da je tole 200ta stran Slika
Kako smo mi pridni Slika Slika
Najlepše pa je, da tudi tako pridno tečemo. Kilometrov itak naredimo več kot je strani Slika
Še naprej ostanimo tako pridni :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a::cry:
izgubila sem rokavico... ti šment ti... jutri bom verjetno šla tečt brez pravih rokavic... a bom preživela 8) :lol: :roll:

Vsaj navadne daj gor, da te ne bo preveč zeblo.
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:Ena je rekla, da bi šle Truplo?!? Ne se hecat :P. Če za tole 15km jokcate :rol: bi pri tej kar gagale. Sam itak bi jo pretekle, že zato, ker je TAAAAAK razgled da sam :cast: . Jst bi vas peljala na to že zarad razleda :) čeprav je mogoče malo bolj zahtevna, pa ni za kolo no (edina slabost) zarad enega dela gozda, ampak je res lepa.

Truplo torej odpade, ker jaz bom s kolesom Slika
Bo pa to čudovita priložnost, da se vrnemo še in odkrijemo tudi Truplo Slika
Uporabniški avatar
 Ksenija
tudi Truplooo bi bilo možno osvojit če bi se odločile. v glavnem, kakorkoli se bomo odločile, bo pomembno da tečemo, se družimo in uživamo... pa če delamo kroge po europarku ;) če bi pa raje dekleta tole prestavila, bom pa tud razumela ;-)

danes kljub temu, da sem tečka ter da se mi ni dalo, šla in pretekla malce več kot 8 km... res po polžje, tolk počasnega tempa že dolgo nisem imela... tudi takšni dnevi pridejo... aja pa rokavica se je čudežno našla... ;)
lep dan vam želim
Uporabniški avatar
 niki
Naslednjič se vam tudi jaz z veseljem pridružim. Doma imam dva bolna, tako da so tudi priprave na izpit obstale na mrtvi točki :roll: .

Ksenija, fajn da si vseeno spravila ven, sem ti ravno hotla napisati, da pojdi na svež zrak, da pomaga pri razpoloženju.
Jaz sem šla v ponedeljek tečt in sem bila tudi zelo pooočasna, kot že dolgo ne, enostavno ni bil moj dan, sem pa tako vsaj malo bolj uživala v okolici in vdihavala svež zrak :D No pa nazaj grede sem imela adrenalinsko vožnjo z avtom, ki je imel prazno gumo. Popestritev, da ni kaj :lol:
Upam, da se kmalu vidimo!
Uporabniški avatar
 Ksenija
Niki hvala... tudi jaz upam, da se kmalu vidimo. pocrkljaj svoje bolnike ... moja mala ima danes pregled pri otropedu. da se dogovorita glede operacije in terapije... še vedno upam na nek čudež ... če bo že potreben poseg, naj bo atroskopija
Uporabniški avatar
 Hojca
Ksenija napisal/-a: če bi pa raje dekleta tole prestavila, bom pa tud razumela ;-)

A da bi prestavljale? Jst neeee bi! (če pa je želja, pa tud lahko)

Ksenija, držim pesti, da se tole s hčerko kar najbolje izteče.
Uporabniški avatar
 lenči
mojculja napisal/-a:
Ksenija napisal/-a: če bi pa raje dekleta tole prestavila, bom pa tud razumela ;-)

A da bi prestavljale? Jst neeee bi! (če pa je želja, pa tud lahko)

Ksenija, držim pesti, da se tole s hčerko kar najbolje izteče.

Ne, ne bomo prestavljale :lol: , bomo pa še ponovile, da pridejo lahko tudi druge zraven. Jaz tudi hočem teči :juhuhu: . Me misel na nedeljo drži pokonci, da lažje preživljam dni prez teka.
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:
bomo pa še ponovile, da pridejo lahko tudi druge zraven.

To pa itak da :juhuhu:.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tud jaz se veselim nedelje. Doma delam vaje za krepitev mišic iz Tekaškega trenerja(tiste brez žoge in fitnes naprav), danes pa grem pogledat za kakšno malenkost(buff, nogavičke, perilo).

Ko sem v sredo tekla sama po temi, sem se tolažila, da naslednjič pa po soncu in v družbi.
Uporabniški avatar
 nini32
mojculja napisal/-a:
lenči napisal/-a:
bomo pa še ponovile, da pridejo lahko tudi druge zraven.

To pa itak da :juhuhu:.

Slika z menoj tudi. Slika Slika
Slika
lp
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA