področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Fotr
Nataša napisal/-a:...glede na to, da sem hotla bit hotelski detektiv, ko sem bla mejhna...sam če mi kupte eno res dobro lupo!!...

Če sprejemaš naročila za iskanje izginulih TFjevcev, :shock: ti obljubim lupo za plačilo, :evil: če najdeš osebo z vzdevkom dpop alias Darko, ker ni nobenega, da bi napisal kakšno pesmico in na njegov način komentiral kakšen dogodek. :cry: Vem, da je zate to težka naloga, 8) ker imaš sedaj pred njim mir, :o ampak na TF nekaj manjka in to je dpop. :shock: Zavedaj se težavnosti iskanja in ne reskiraj preveč, prepričan sem, da boš zaslužila poleg lupe še kakšno pesmico. :D
Če ga ne najdeš, se bomo na Golovcu še izgubljali, ker čakamo na kažipote! Potem nas bo še več izgubljenih. :D

Opis: velik in vitek, brki: ima, brada: delno brije, lasje: delno rastejo, posebni znaki: v roki ima fotoaparat! :shock:
Uporabniški avatar
 Dule
Barb napisal/-a:...ne detajlov ne bom pisala-ker pol se Dule ne bo mogu čez prebit,tko kot pri fotrovem pisanju

Temule bi se pa reklo širjenje dezinformacij :evil: .

Barb, ti kar lepo piši vse detajle, še čez noben post se nisem čez prebit, čez Fotrove pa sploh ne.. :roll: :?
 Lučko
Fotr napisal/-a:Opis: velik in vitek, brki: ima, brada: delno brije, lasje: delno rastejo, posebni znaki: v roki ima fotoaparat!

... rad teče in je zelo dober tekač :cast: :wink:
Uporabniški avatar
 tamy
no no no...nekaj je omenil,da se bo poslovil,hvalabogu tega nisem opazila nikjer :lol: :shock:

baje,da mu ni vsec,ker se ne znamo(znate) hecat....
amoak manjka pa res!

dpop,come back!
Uporabniški avatar
 Dule
Mislim, da če dpopu vsaka forumovka (tiste katerim je dpop napisal in posvetil pesmice) sedaj napiše pesmico za njega, potem se bo dpop sigurno omehčal in vrnil na forum.
Dajte pliiis drage forumovke, potrudite se - za dpopa gre :D :D !!
Uporabniški avatar
 Staša
Jaz pa pogrešam še MojcoB, pa itak Bigfrika s Špelco!

Za dpopa pa:

Daj pridi že nazaj
P
O
P

Ma ne znam jest pesmic pisat!!! Tole je trajalo sedaj 10 minut, pa sem uspela le to. Ma saj dpop ve,... kot da sem napisala... :)
Uporabniški avatar
 Barb
Nisem ga sicer vidla-ampak zagotavljam vam, da je še vedno nekje in še vedno je zelo prikupni in ustrežljivi "gospod" DPOP

GARANT SE NI SPREMENU,VRJEMTE

Hvala dpop
...mi je prišlo,...... :P :P :wink:
Uporabniški avatar
 tamy
Barb napisal/-a:Nisem ga sicer vidla-ampak zagotavljam vam, da je še vedno nekje in še vedno je zelo prikupni in ustrežljivi "gospod" DPOP

GARANT SE NI SPREMENU,VRJEMTE

Hvala dpop
...mi je prišlo,...... :P :P :wink:

ja,ful je vredu se zmeraj....prislo... :oops:
Uporabniški avatar
 Fotr
Kje pa so štajerske zvezdice in Štajerci? :shock: :shock:
Uporabniški avatar
 Bor
Barb napisal/-a:
BOOOOOORRRRRR pa kje si ti? :?: :?:

no zdej sem pa končno on-line

lp bor
Uporabniški avatar
 Barb
Jst sem pa ravno hotla napisat ostalim, da še dihaš.
Uporabniški avatar
 Staša
ORKO DIJO DPOP, ČE NE BOŠ HITR SPET ZAČEL PISAT, TE BOM ODRLA IZ KOŽE!
(prosim... :roll: )
Uporabniški avatar
 Dule
to bo napad na forum.. 8) Upam, da bomo preživeli.. :lol: :lol:

Kdaj :?: :roll: Seveda mislim na napad s sonetnim vencem.. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA