Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 nini32
moških deset prstov na njih namenska krema. vse to na kritičnih predelih ženskega telesa .... :arrow: masaža vsakodnevna ....

bi bla dobra rešitev?! :wink:

lp
Uporabniški avatar
 spiridon
Mojca,rešitve se zmeraj najdejo,prava krema,pravi tretma.... :wink: ,ja brez masaze pa sigurno ne gre,kot je že Nini napisala. Pa seveda prave vaje...!!!! :) lep dan!
Uporabniški avatar
 MojcaZ
spiridon napisal/-a:Mojca,rešitve se zmeraj najdejo,prava krema,pravi tretma.... :wink: ,ja brez masaze pa sigurno ne gre,kot je že Nini napisala. Pa seveda prave vaje...!!!! :) lep dan!

Hvala ti za razlago! Imaš izkušnje s tem :?: :lol:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
IRA napisal/-a:
za celulit dober ... :lol: :oops: 8)

Kaj je to celulit :hehe: :?:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Tebi je lahko, ko ga nimaš. :lol: :wink:

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ napisal/-a:Tebi je lahko, ko ga nimaš. :lol: :wink:

Ha, ha, ha ... :rol: , a poznaš kakšno žensko, ki je čist brez? :shock:
Jaz ne :? !

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:Tebi je lahko, ko ga nimaš. :lol: :wink:

Ha, ha, ha ... :rol: , a poznaš kakšno žensko, ki je čist brez? :shock:
Jaz ne :? !

Jaz tudi ne, razen, ko je še v pleničkah :rol: :--
Uporabniški avatar
 petka
Kako je ta vikend glede teka? A greste v Velenje ali v Zagorje ali bo sploh kdo v nedeljo v Celju? Jaz sem si že "izborila" nedeljo dopoldan, bom žalostna :cry: če ne bo nič... Pride kdo?
Uporabniški avatar
 natasa
petka napisal/-a: če ne bo nič... Pride kdo?

Jaz se žal že dva dni borim z visoko vročino! Boli me grlo, ko :ignore: , pa vneto okico mam, mater sem ko pofurana kura Slika .
Mislim, da sem se prehladila Slika v nedeljo in ponedeljek, ker se mi je v torek zdelo, da me hočejo boleti pljuča, pa se je zadeva umirila in jaz sem se odlično počutila. Včeraj me je pa v službi cel dan zeblo, kot že dolgo ne......in si doma izmerim vročino Slika pa 38,9!! Me je skor kap, ker se ne spomnim kdaj sem bila nazadnje bolana.
Danes sem pa tako skor cel dan prespala, ampak vročina pa ne gre stran Slika !!
Pridno uživam čajčka, vitamine, septolete, sirup, kapljice za okico, ......sem zelo zelo žalostna Slika Slika . Sploh, ker je treba zdaj bazo nabirat .

A pozna kdo kakšno zdravilo za zelooo boleče grlo?

Slika
Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a:

Slika

Zmešaš med in ingver in poješ :D , sicer malo peče ampak preverjeno pomaga!
Pa čimprej se pozdravi!
Uporabniški avatar
 natasa
petka napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Slika

sicer malo peče ampak preverjeno pomaga!

Sem v fazi, ko bi pojedla prav vse!! :?

TNX

Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, pozdravi se čimprej, ampak res se pozdravi, da boš potem lahko tekala naokoli brez problemov. Nas pa kosi ko pada trava poleti pod koso :evil: . Držim pesti, da bo kmalu bolje.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Nataša, pozdravi se čimprej, ampak res se pozdravi, da boš potem lahko tekala naokoli brez problemov. Nas pa kosi ko pada trava poleti pod koso :evil: . Držim pesti, da bo kmalu bolje.

Hvala, upam, da bo res kmalu.

Uporabniški avatar
 Jančika
Nataša, pozdravi se. Jaz za grlo vedno vzamem Septolete, so mi nekak najbolj všeč. Domači zvarki mi ne pomagajo.

Ta vikend bom očitno morala zelo improvizirati, da bom spravila pod streho željene teke. Za nedeljo že vem, da dopoldan ne bo šlo. Ima mogoče kdo namen it jutri zvečer okoli pol osmih, osmih?
Uporabniški avatar
 tosalifi
natasa napisal/-a:

Slika

Iz letošnjih lastnih izkušenj ti predlagam, da če ne bo čez kakšen dan boljše obišči zdravnika. Seveda obstaja med s cimetom, neoangin, tantum verde....Sam sem se z rahlo bolečim grlom boril kakšnih deset dni, potem sem obiskal zdravnika, ki je ugotovil, da imam gnojno angino. Sledi deset dni antibiotikov, potem kakšen teden pavze. V tem času sem okužil verjetno še ženo (ali pa ona mene), oba otroka.... Žena je v dveh mesecih imela trikrat angino in smo verjetno rekorderji v anginah, saj je bilo v družini v dveh mesecih sedem angin. Zame je pa najhuje to, da sem moral pavzirati kakšna dva meseca. No, vsaj nimam več težav s pokostnico na levi nogi he, he..., kar sem prej ignoriral.
Zato Nataša, ne bi te rad strašil ampak stvar zna biti zelo nadležna.

LP
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA