- 10 Jan 2009, 08:45
Angina skoraj sigurno ni,ker nimam mandeljev. Ampak, če danes ne bo boljše(se mi zdi, da malce je) , grem jutri k dežurnemu. Je pa prav fajn, ker me moj Robocop zelo razvaja in streže, hihihihi.
tosalifi napisal/-a:natasa napisal/-a:
A pozna kdo kakšno zdravilo za zelooo boleče grlo?
Iz letošnjih lastnih izkušenj ti predlagam, da če ne bo čez kakšen dan boljše obišči zdravnika. Seveda obstaja med s cimetom, neoangin, tantum verde....Sam sem se z rahlo bolečim grlom boril kakšnih deset dni, potem sem obiskal zdravnika, ki je ugotovil, da imam gnojno angino. Sledi deset dni antibiotikov, potem kakšen teden pavze. V tem času sem okužil verjetno še ženo (ali pa ona mene), oba otroka.... Žena je v dveh mesecih imela trikrat angino in smo verjetno rekorderji v anginah, saj je bilo v družini v dveh mesecih sedem angin. Zame je pa najhuje to, da sem moral pavzirati kakšna dva meseca. No, vsaj nimam več težav s pokostnico na levi nogi he, he..., kar sem prej ignoriral.
Zato Nataša, ne bi te rad strašil ampak stvar zna biti zelo nadležna.
LP
Angina skoraj sigurno ni,ker nimam mandeljev. Ampak, če danes ne bo boljše(se mi zdi, da malce je) , grem jutri k dežurnemu. Je pa prav fajn, ker me moj Robocop zelo razvaja in streže, hihihihi.