Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Classix
RoKo napisal/-a:Bravo, boljši si od mene. Jaz sem jih samo 23.

Uh RoKo...če kdo potem midva veva, da je to vse kaj drugega kot samo.

@ lenči...kilce bodo že še letele dol, do Sežane bi bil rad na 90 kg, samo poškodbe mi naj ne hodijo blizu.

@ IRA...prebral sem tvoj plan za 2009. Kaj naj ti napišem...go girl go :!:

@ Vreme...jaz sem ves čas tu, med vami...samo vedno manj me je in se me težje opazi :P

@ Cormi...hvala za vsa pozitivna sporočila med postom. Prav si imela glede jabolk...njami, njami :!:

@ Ksenija...gledam tvoje kilometre in se čudim. Bravo :!:

@ UršaR...tek po zunanjem loku je supinacija. Na tvojem mestu bi osebno fizioterapevtko privezal nase in naj te pedena ''vpred in uzad'' dokler se popolnoma ne pozdraviš.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 UršaR
Classix napisal/-a:@ UršaR...tek po zunanjem loku je supinacija. Na tvojem mestu bi osebno fizioterapevtko privezal nase in naj te pedena ''vpred in uzad'' dokler se popolnoma ne pozdraviš.

Helou!

Ja, saj vem, da bi se morala bolj oprijeti osebne fizioterapevtke. Ampak - kako že pravijo o kovačevi kobili? Glavni problem pa je usklajevanje urnikov. Moja (osebna) fiziotertapevtka namreč živi v Lj, jaz v Šk. Loki, obe imava majhne nadobudneže in s tem povezane obveznosti. Očitno me še ne boli dovolj, da bi se vsak dan po službi furala do nje. :roll: Je pa zdaj tudi ona posumila na obutev in zdaj grem v lov za novimi supergami. Ker mene noga sicer nič ne boli, samo pri teku (in potem nekaj časa, vendar zelo malo). Sem imela namen poskusiti z drugimi, pa me je dež prepričal, da sem ostala na toplem pod pretvezo, da je potrebno dati nogi čas.

Ah, ko bi vsaj bile krive superge...

Moram pa seveda čestitati tebi za novo zmago!! In lepo je slišati, da je poškodba sanirana. Ko bi vsaj tudi jaz lahko to kmalu napisala...

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Classix
2008 brcam v rit...pretečenih 899.3 K, pokurjenih približno 135000 kalorij, teža zbita na 94.9 kg.

2009...dobrodošlo!

LP
Matjaž
 spela*
Matjaž, čestitam za vztrajnost! :laola

V letu 2009 pa novim zmagam naproti!
Uporabniški avatar
 bobr
Matjaž čestitke za uspešen podvig. Obdrži isto voljo še v naslednji sezoni.

P.s.: a si siguren da so pokurejene kalorije točen podatek? Jaz sem jih letos pokuril cca 128000 na 1617km. Vem ni ista primerjava a vseeno zanimiv podatek.
Uporabniški avatar
 Classix
Podatke o porabljenih kalorijah sem si iz Sigme ''peš'' prenašal v Tekaški dnevnik. Včeraj sem tako ''na uč'' zaokrožil in po današnjem točnem seštevanju ugotovil, da sem kiksnil za dober sendvič. Točen podatek je 135334 pokurjenih kalorij. Kot sam praviš...le eden od podatkov, da nakrmimo ''teto statistiko''.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Vreme
Kaj drugega reči kot čestitke, počasi mi postajaš vzor! :wink:
Uporabniški avatar
 Classix
Vreme napisal/-a:Kaj drugega reči kot čestitke, počasi mi postajaš vzor! :wink:

Malo morgen ne pa vzor. Dokler bom jaz samo bral o ''tvoji'' Šentiljski poti in miže sanjaril o 35 K boš kar ti moj vzor...da veš!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lenči
Kar se tiče vztrajnosti in volje, si res vzor, pa nič se branit tega, s ponosom sprejmi realnost :clap: .
Uporabniški avatar
 5rca
Classix napisal/-a: teža zbita na 94.9 kg.

:clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Vreme
Classix napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Kaj drugega reči kot čestitke, počasi mi postajaš vzor! :wink:

Malo morgen ne pa vzor. Dokler bom jaz samo bral o ''tvoji'' Šentiljski poti in miže sanjaril o 35 K boš kar ti moj vzor...da veš!

LP
Matjaž

Dokler pa bom jaz sanjal o tvojih kilah, da veš :cast1:
Uporabniški avatar
 Wega
Classix sprijazni se: si že legenda. In vzor. Ja, ja, bodo rekli, tako na izi, malo polaufaš pa malo shujšaš in to je to. Vse je tako preprosto. Zakaj potem ne uspe vsem?
Uporabniški avatar
 IRA
Bravo, bravo, bravo ...
... naj ti gre v letu 2009 po planih!

Kar se tiče pa vzora se pa tudi jaz klanjam ... vsaj košček takšne volje, organiziranosti in odločnosti bi meni zelo olajšal življenje! :twisted:

Super si - SUHEC!!! :D
Ha Ha!
Uporabniški avatar
 Classix
@ Cormi...hvala za zs in prijazne besede. Vsem ostalim...veliko tekaških idej se je rodilo v podobnih urah kot je ta, med nočno izmeno v službi, v trenutkih ko bi bil lahko jezen nase in na celi svet...pa nisem bil. Nikoli, toda res prav nikoli ni bil moj namen nekaj nekomu dokazovati...razen samemu sebi. Če samo pomislim, da se je vse skupaj začelo mračnega novemberskega večera 2007, ko mi je Pika dejala ''daj še kaj nase in ne samo vase''...in sedaj sem kjer sem in sem srečen in zadovoljen.

TF je lahko forum vzorov in legend, toda TF je predvsem vzor in legenda med forumi!!! Brez vas in vašega vzpodbujanja ne bi bilo ne mene, ne meni podobnih kateri se najdejo v teh besedah in vsak dan naredijo nekaj zase...preprosto stopijo skozi vrata in stečejo.

Z vami je življenje lepše!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Classix
Baziram...počasi in sigurno nabiram kilometre. Če so me v prvi polovici decembra mučile poškodbe in sem tako naklepal le 40 K, je januar že zelo prijazen mesec. Takole je šlo po novem letu:

01.01. Peš po Golovcu 6K hoja
02.01. 6.5K tek
04.01. 6K tek
06.01. 6.5K tek
07.01. 10K tek
09.01. 10.3K tek
11.01. 10.2K tek

Če bo vse tako kot je treba, bom do konca meseca še naprej delal na bazi, nato pa bi februarja že povohal kakšen tempo in intervalni tek. Teža na današnji dan 94.5 kilogramov, počutje...kaj bi govoril.

LP
Matjaž
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA