- 12 Jan 2009, 21:29
Včasih zasledim iz vaših zapisov, da mnogi hodite na razne tekme in še vedno trdite, da vas časi ne zanimajo. Meni to zveni malo čudaško, saj so tekmovanja, kjer se merijo časi namenjena prav temu, da se udeleženci razvrstijo. Jaz sem nekaj let tekel kar tako, za sprostitev. Nekega dne me je kolega pregovoril, da sem šel v trojko za PST maja lani. Ker nisem hotel biti prešibak "najšibkejši člen", sem na tiho treniral in se trudil, dokler me niso začele dajati kite zaradi pretiravanja. No trojke smo preživeli, bolečine so izginile. Ko pa sem se malo podučil o teku, na forumih prebral razne tekaške zgodbe, se udeležil nekaj tekem in začel priprave M21 v Ljubljani, sem ugotovil, da besede "čas me ne zanima" ne odražajo dejstev. Nekaj časa sem bil kar obseden s temi časi, pa sem malo popustil. Če mi ne gre, si zapojem tisto od Koširja "Včasih smučam hitr, včasih pa počas" in jo prevedem v TEČEM. No želim si izboljšati svoje čase, saj vidim, da je moja generacija hitrejša od mene. Seveda je pa najpomemnejše, da je tek postal del mojega življenja, z vašimi nasveti in zgodbami, ki ima vsaka ima v ozadju nekoga ( Loni, luzr, vencelj, spela, tae, edo-brko, ZdravkoC, in vsi ostali ), ki mu je tek tako ali drugače del življenja.
lpd
včasih tečem hitr, včasih pa počas !
lpd
včasih tečem hitr, včasih pa počas !