prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 niki
AVI napisal/-a:
niki napisal/-a:
nana napisal/-a:
AVI napisal/-a:...moja boljša polovica pa do živalca in še malo na okoli.....

Če bo še kdaj za tako varianto, naj se prej pofočka :wink: :D

Se strinjam, v takem primeru bi se tudi jaz pridružila.

...rečeno storjeno.... :lol: :lol: :lol: ...se bomo naslednjič vsi pofočkali... :lol: ....več nas je, bolj veselo je....

upam, da ni tako hitra kot ti :D ker potem se bomo res samo na začetku videli :lol: :lol:

Pajo, kaj zdaj, te res ne bo več na K-rožnik :shock: ?? S kom bom pa potem tekla :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
Niki, saj bo Pajo še prišel, samo nogico pozdravi. Mora še malo z mano po kRožniku tekat :wink: . Pa jaz bom še tudi prišla, samo malo naj se otopli :D in dan podaljša. Polžja družba zagotovljena :wink:
Uporabniški avatar
 Cormi
S 5rco nisva zdržali do torka, pa sva že danes opravili krog okrog Rožnika, potem pa je 5rca poskrbela še za hidracijo na znani šišenski lokaciji :lol: Ja, tako se pa da trenirat :wink:
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a: Pa jaz bom še tudi prišla, samo malo naj se otopli :D in dan podaljša. Polžja družba zagotovljena :wink:

Se že veselim :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
A še kaj tečete po kRožniku?
Uporabniški avatar
 Cormi
lenči napisal/-a:A še kaj tečete po kRožniku?

Itak, ampak nekak nam ne rata, da bi vsi skupaj na isti dan ob isti uri :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Cormi napisal/-a:
lenči napisal/-a:A še kaj tečete po kRožniku?

Itak, ampak nekak nam ne rata, da bi vsi skupaj na isti dan ob isti uri :wink:
.
A ni ob torkih ob 18? :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 AVI
..tako...danes štart ob 17-ih...pride andreja (beri: moja boljša polovica) in moja malenkost -AVI....:lol: :lol:

niki napisal/-a:....upam, da ni tako hitra kot ti :D ker potem se bomo res samo na začetku videli :lol: :lol:....

...niki nič bat, gre prav lepo s tempom polžkov (če vzamemo definicijo in polžje sekcije :lol: :lol: ) .....tako da ne bo problema...za koliko km se boste pa tudi lahko med sabo dogovorile..... :D :D

..lenči...
..res se Krožnik v original izvedbi teče ob 18- ih...vendar se mi dozdeva da smo ga v zimskem času nekoliko premaknili naprej...pač glede na sonce...ki ga ni.... :lol: :lol: :lol:
...drugače pa kakor komu paše in kadar ima kdo čas.... :lol: :lol: ...pač ali ob 17-ih ali ob 18-ih....no lahko pa tudi oboje....hehehehe

LP
Uporabniški avatar
 niki
Jaz bom danes na žalost do večera zadržana, tako da ne bom uspela na K-rožnik, se pa naslednji teden sigurno pridružim.

Lepo tekajte :D
Uporabniški avatar
 niki
AVI napisal/-a:
...niki nič bat, gre prav lepo s tempom polžkov (če vzamemo definicijo in polžje sekcije :lol: :lol: ) .....tako da ne bo problema...za koliko km se boste pa tudi lahko med sabo dogovorile..... :D :D
LP

No super :D to mi je všeč, da je še kdo s takim tempom, upam da pride tudi naslednji teden.
Uporabniški avatar
 AVI
niki napisal/-a:
AVI napisal/-a:
LP

No super :D to mi je všeč, da je še kdo s takim tempom, upam da pride tudi naslednji teden.

...skoraj sigurno... :D
Uporabniški avatar
 lenči
Šmrk, :cry: sama pa ne upam po kRožniku tekat :? . Pred 18.00 pa danes ne uspem priti. Pa kdaj drugič. Oprema je itak sedaj v avtu. Lepo tekajte :lol: :wink: .
 nana
AVI napisal/-a:..tako...danes štart ob 17-ih...pride andreja (beri: moja boljša polovica) in moja malenkost -AVI....:lol: :lol:

Meni je zelo žal, da se tega danes nisem uspela udeležiti (zaradi službenih obveznosti). Naslednji teden bi pa skoraj lahko prišla :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Veseli me da vzdržujete tradicijo :wink:

Lep pozdrav s sončne Kalifornije.
Uporabniški avatar
 AVI
...pa smo ga oddelali...KRožnik, seveda....

...tokrat se mi je pridružil še yogo :arrow: zagrizen gorsko-tekaški navdušenec.... :lol: :lol: ...tako sva odtekla prav sproščujoč v debato zavit krog.... :D :D

...do prihodnjič....
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA