prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vencelj napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Kot potencialni datum se mi kaže petek 6. ali 13. februar, če ne bo kaj vmes prišlo.

Petek :shock: :?:

Če prideš tudi ti Vencelj, potem pa gremo magari v soboto ali nedeljo.
Drugače pa sem planiral petek (imam še stari dopust), da se do zimske lige v nedeljo spočijem :D
 IvanDrvaricMB
06/02 , 13/02...

Petek, v nacelu me ne moti...edino ponavadi do 9ih uredim se kaksne stvari... Bom javil tisti v zacetku tistega tedna kako mi stojijo stvari in kaksen maneverski prostor imam.
Uporabniški avatar
 vencelj
ZdravkoC napisal/-a:
vencelj napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Kot potencialni datum se mi kaže petek 6. ali 13. februar, če ne bo kaj vmes prišlo.

Petek :shock: :?:

Če prideš tudi ti Vencelj, potem pa gremo magari v soboto ali nedeljo.
Drugače pa sem planiral petek (imam še stari dopust), da se do zimske lige v nedeljo spočijem :D

No, no, zaradi mene pa res ni treba spreminjati planov.
Enkrat imam vsekakor namen opraviti Šentiljsko, imam pa tudi še stari dopust in če se bo poklapalo z ostalim, predvsem mislim vreme, bi tudi meni bolj ustrezal petek...imam potem vikend frej :D

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
ZdravkoC napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Torej še vedno čakamo na nekoga, ki bo resnično v celoti pretekel Šentiljsko pot, sedaj manjka ali tank ali pa kmetija Sirk

Ja, treba bo bit dosleden še pri ostalih bližnjicah. Pred Dražen vrhom je treba iti po stranski cesti pa ob potoku in njivi, ne po glavni cesti. Še dvakrat je možnost it po malenkost lažji poti po cesti, namesto po markirani čez kalanček, pa seveda še obe omenjeni krajšnici.
Kot potencialni datum se mi kaže petek 6. ali 13. februar, če ne bo kaj vmes prišlo. Tokrat brez postaj, ne pa tudi brez fotoaparata.

:?: :?: :?:
Kaj novega?

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Vreme
Ja novo je to, da sem danes obdelal polovičkoin to točno tako kot je speljana Šentiljska pot. (ZdravkoC tudi ob potočku, no z malo korekcijo po blatni njivi pa res nisem šel :lol: )

Staro pa je to, da je danes Zverov pes šel z menoj vse do Zg.Velke

Slika

vmes si je našel celo ljubico

Slika

očitno pa se je začela tudi sezona gob :shock:

Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Uh, tole pa je čudovito :lol: :wink: . Bravooo
Uporabniški avatar
 Tatjana
Bravo! :D Si pa danes upravičeno šprical Pohorje ;)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo Rajko 8)
Smo te pogrešali na Zimski ligi ... in zdaj vemo :!:
Kako se je kaj držal novi meh :beer:
Uporabniški avatar
 Vreme
Priznam šprical sem Zimsko ligo, a čisto upravičeno. Priprave na Šentiljsko pot pač imajo prednost.

Sicer pa sem mislil tudi na vas, pogled na Pohorje mi je dal vedeti, da se kopate v blatu tako kot jaz!! :D

Slika

Kar se tiče meha je odlično opravil svojo funkcijo!!
Uporabniški avatar
 Vreme
vencelj napisal/-a:Vreme za naslednji teden (ali za naslednjih 14 dni) ni nič kaj vzpodbudno :roll: :( ...

LP, vencelj

Težko rečem, v višje ležečih delih proge je zapadlo tudi do pol metra snega in zunaj trenutno spet sneži.

Bom znal kaj več povedati v soboto, ko odrinemo s planinci PD Paloma na pohod po južnem delu Šentiljske poti od Šentilja do Zg. Velke.
Uporabniški avatar
 Vreme
@ Vencelj, seveda smo rajžali :D . Celodnevni pohod je za nami, vmes veliko postankov :toast: , tudi izven predvidene poti, tak ti je če greš z domačini po Šentiljski poti :D

Sicer pa je sama pot trenutno dokaj zahtevna. ponekod smo naleteli tudi do pol metra snega, torej je bilo kar nekaj gaženja seveda po neuhojenih poteh. Največji problem pa je bil, da se je sneg že začel taliti, tako da bi ponekod prišle najbolj prav rokavčki in plavutke. :mrgreen: , posledično s tem tudi ogromno blata, ceste pa so bile vse splužene :D .

Glede na današnji dež bo snega še kar nekaj pobralo, blatno pa bo seveda še kar ostalo, tako da kar se vsaj teka bom sam počakal na malo bolj suhe dneve! :-((

Slika
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA