prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
bernarda napisal/-a:8) No pa smo spet na pravi strani :arrow: pardon temi :arrow: NEDERČKI :arrow:, da ne iščem trgovinic je na njihovi spletni strani www.bike-shop.si in www.zsport.fr vse napisano, cena, naročilo in ..... :roll:

videno in prebrano......

......vendar: nikoli v življenju ne bi kupila modrca, ne da bi ga predhodno probala!!!! že s tem zadnjim (ki sem ga sedaj promorana pod ceno prodati naprej) sem totalka usekala mimo - poskusiti v garderobi ali potem z njim preteči 10 km - je pa razlika!
Uporabniški avatar
 Loni
No, morda sem pa jaz naletela na prijazno prodajalko oziroma ko sem kupovala svojega, sem se zmenila, da ga grem stestirat na teren (beri LM polovičko) in da ga lahko prinesem nazaj, če mi ne bo ustrezal.
Ni bilo treba, ker sem z njim zadovoljna.
 spela*
Loni napisal/-a:No, morda sem pa jaz naletela na prijazno prodajalko oziroma ko sem kupovala svojega, sem se zmenila, da ga grem stestirat na teren (beri LM polovičko) in da ga lahko prinesem nazaj, če mi ne bo ustrezal.

Resno? V kateri trgovini to?
Uporabniški avatar
 mojcej77
spela* napisal/-a:
Loni napisal/-a:No, morda sem pa jaz naletela na prijazno prodajalko oziroma ko sem kupovala svojega, sem se zmenila, da ga grem stestirat na teren (beri LM polovičko) in da ga lahko prinesem nazaj, če mi ne bo ustrezal.

Resno? V kateri trgovini to?

O, hudo!!!:D
Uporabniški avatar
 Loni
Ma je res, vse pa samo zato, ker je sine od prodajalke tudi navdušen tekač in je leto prej pretekel svoj prvi maraton.
Uporabniški avatar
 Loni
No, jaz sem pa že cel teden ponosna lastnica Zbra Runline in sem nad njim navdušena, nobenega žuljenja zaradi nošenja pasu več. Kul.
S še eno forumašico pa sva ju nabavili v Kranju v Tadeja B. štacuni. :lol: , kjer so se celo tako potrudili, da naju je čakala primerna "majhnost" modela.
Uporabniški avatar
 bernarda
Loni napisal/-a:No, jaz sem pa že cel teden ponosna lastnica Zbra Runline in sem nad njim navdušena, nobenega žuljenja zaradi nošenja pasu več. Kul.
S še eno forumašico pa sva ju nabavili v Kranju v Tadeja B. štacuni. :lol: , kjer so se celo tako potrudili, da naju je čakala primerna "majhnost" modela.

Loni!

Mogoče tistega iz zgorjega linka, ki sem ga napisala?

Lp. :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Točno tega, jap, samo v črni barvi :lol:
Slika
Uporabniški avatar
 bernarda
Ali je opora dobra? :juhuhu: Saj veš ! V katerem koncu Kranja je trgovina?Mogoče okoli glavne avtobusne postaje, starem delo.......?
Rabim za orjentacijo, da vem v kateri konec Kranja se zapeljem, ko bom šla na Gorenjsko.

Hvala :wink:
Uporabniški avatar
 valena
Mal bo treba it pogledat pa sprobat. Pa da le nima kje kakšnega notranjega roba,ker sicer začne noro žulit, ko se malce prepotiš. Tudi mene zanima, kje točno je ta trgovina.
Loni ali ti ta modrc kaj splošči prsa ali si zadovoljna z obliko? Imam občutek da športni modrc nekako potepta prsa!
Uporabniški avatar
 Loni
Valena, pri mojih nima kaj dosti za poteptati, po pravici povedano. Žuli absolutno ne, imajo tudi tiste, ki se spredaj zapenjajo na zadrgo.
Trgovina je pa na Planini malo naprej od pokopališča.
Uporabniški avatar
 valena
Aha hvala loni zdaj bom pa že našla,če se odločim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA