prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 alex005
pozdravljeni uporabniki 405, imam eno vprašanje kako se da načrtovati tek in potem sam tek po tej začrtani progi, in v katerem programu načrtujete progo! vem samo to da ima ura ogromno funkcij, uporabljam pa zaenkrat samo hitrost, srčni utrip, čas 1 kilometra, skupni čas in poraba kalorij in po koncu teka, ogled poti na google eartu,!lep pozdrav
Uporabniški avatar
 MihaPR
Garmin priporoča njihov Training ceneter, čeprav je zemljevid za Slovenijo nenatančen in boš težko zadel progo.

Sam uporabljam Quo2, kjer potem gpx datoteko pretvorim v tcx, ki ga prebavi TC in potem uvozim na 405.
Uporabniški avatar
 javaman
Adriaroute namešča na aplikaciji Mapsource se avtomatično tudi v Training Centru pokaže.
 alex005
javaman napisal/-a:Adriaroute namešča na aplikaciji Mapsource se avtomatično tudi v Training Centru pokaže.

a lahko mogoče kaj več informacj oz navodil ?? lp
Uporabniški avatar
 IRA
Hojla ...

Mogoče bi bil čas, da se tudi jaz malo bolj posvetim Garminu .... zanima me kje ste vi dobili ta Sport Tracks ... in zakaj bi bil boljši od TC-ja?
 usmiljeni_brat
IRA napisal/-a:Hojla ...

Mogoče bi bil čas, da se tudi jaz malo bolj posvetim Garminu .... zanima me kje ste vi dobili ta Sport Tracks ... in zakaj bi bil boljši od TC-ja?

http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/

Boljši je zato, ker ti interpretira vse podatke, ki jih garmin beleži in pri tem ni obremenjen z denarjem ker je zastonj. Za razliko od TC ti kaže čas za vsak KM posebej, pa opremo katero si uporabljal si lahko beležiš, pa.........res je veliko razlik. Poizkusi no pa ti bo vse jasno.
Uporabniški avatar
 raf
jaz pa kar oba uporabljam.podatke na km z TC, ostalo pa ST tudi za slikco na Goglu.
Uporabniški avatar
 IRA
Erm ...

Včeraj sem še malo naštudirala TC in potegnila dol ST ...

Me pa neki zanima ...
Kako si daš dol "zemljevid", da se pač vidi slikica kjer si tekel in niso samo črte :roll:
A to lahko kako "naložiš" notri ... al ...?
 alex005
Pozdrav, jaz ti lahko povem kako im jaz narejeno in sicer TC imaš inštaliran, moraš imeti še google earth in potem ko preneseš podatke iz ure v TC , greš zgoraj v orodno vrstico izbereš view in zadnja opcija imaš view in google eart in izbereš all data ali samo današnja aktivnost! Mislim da bi ti zadeva morala delovati! Vsaj meni :D
Ko bom študiral ST pa upam da boš na razpolago za kak nasvet!! :cry:
lep popoldan
 wind
IRA napisal/-a:Včeraj sem še malo naštudirala TC in potegnila dol ST ...
Me pa neki zanima ...
Kako si daš dol "zemljevid", da se pač vidi slikica kjer si tekel in niso samo črte :roll:

V ST klikni na puščico desno zgoraj nad trackom in izberi "Satellite". <a href="http://shrani.si/f/y/11n/2U4r8Pz7/2/sporttracks-arp-1.jpg">klik</a>

Pa preberi tudi <a href="http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=8947&start=15">tole temo</a>. ;)
Uporabniški avatar
 Miroslav
wind napisal/-a:
IRA napisal/-a:Včeraj sem še malo naštudirala TC in potegnila dol ST ...
Me pa neki zanima ...

V ST klikni na puščico desno zgoraj nad trackom in izberi "Satellite". <a href="http://shrani.si/f/y/11n/2U4r8Pz7/2/sporttracks-arp-1.jpg">klik</a>

Lahko pa tudi v ST spodaj levo izbereš v Daily Activity ikono Export in opcijo Google Earth in imaš pretečeno traso čez cel ekran.

Lep pozdrav
:wink:
 spitbox
Pozdravljeni!

Resno se zanimam za nakup omenjene igračke...
Zanimam me ali je višinomer v napravi uporaben? Ali kaže povsem netočno, kot nekateri pišejo?
Rabil bi uro, ki bi jo uporabil tudi za kolesarjenje (tudi večdnevno kolesarjenje)? Kako se forerunner nasploh odnese na kolesu?
In pa baterija v uri je kar problem. Upam, da z prenosnim polnilcem rešim problem pri večdnevnih kolesarjenjih...
Zanima me še ali baterija s časom zdrži vedno manj? Kot v mobitelih? Ali se jo da zamenjati in ali je potrebno baterijo vedno povsem sprazniti ter nato napolniti...

A ve kdo kako bi lahko prišel do popusta v hervisu?

Hvala za vašo pomoč.
 Podmornik
Nekje na internetu sem med opisi prebral, da forerunner 405, v kolikor ne uporabljaš HRM hitreje porabi baterijo ob prižganem GPS-u.

Ali je to res? Ima kdo možnost to stestirat, da ovrže to izjavo? V kolikor je to res ali obstaja možnost, da izklopiš na uri iskanje oz. povezavo z HRM, da bi zmanjšal porabo?

Drugo vprašanje pa se nanaša na uporabnost, nerodnost, odličnost,.... okvirja na dotik za uporabo ure. Se obnese?

Najlepša hvala!
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA