prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
milkec napisal/-a:Zdaj sem pa dokončno prepričan, da se me več kot očitno bojite.

Ja boš moral večkrat priti, da se bomo otresli strahu. :wink: :oops:
Milkec ti le pridno treniraj. Dobrodošel na terenu.
Uporabniški avatar
 milkec
raziskovalec napisal/-a:Dobrodošel na terenu.

Sicer na pohodniškem, pa vseeno hvala!
Uporabniški avatar
 AVI
...no tako...včeraj ob 17-ih ponovno AVI poskrbel, da golada ni samevala....kakor pač lahko sklepam iz razpoložljivih podatkov....

...glede na to, da smo bili na KRožniku trije je trenutni rezultat 1: 0 za Krožnik... :--
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Najprej vse pohvale Avi-ju, ki skrbi za golado tudi ob slabem vremenu. :)
No, takole je ta teden. Ne boste verjeli ampak v četrtek kakor je običaj ob 1700 na koncu GD. Toplo vabljene tudi pohodnice in pohodniki. ;)

Lp, oranzni slon

p.s.: Jusuf ma vas rad. :D
p.p.s.: Tudi kakšna druga ura ni prepovedana. :) Stanje duha, pa ti heci. :P
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
8) Kuga je zdej? A ste vsi iz cukra? :) :P A se bo kej teklo ali pa vsaj šetalo danes? ;) Ajme, kakšna zaspanost. :D

Lp, Jusuf
 luzr
Če pride Jusuf, bi lahko šli, "na levo krug marš". Za dodatno pospeševanje:Moj cucek hoče tudi prigrizniti človeško meso...
 spela*
Mislim, da bi mi skoraj moralo uspeti priti pravočasno na štart, čeprav bi sicer raje bila za kasnejšo uro. Pa raje bi šla v smeri, nasprotni od smeri urinega kazalca, ker se bojim ledene ceste ...
Uporabniški avatar
 simi
Kakšen pohodnik? Milkec?

Ja, to je moja prijava...
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
:P
spela* napisal/-a:Mislim, da bi mi skoraj moralo uspeti priti pravočasno na štart, čeprav bi sicer raje bila za kasnejšo uro. Pa raje bi šla v smeri, nasprotni od smeri urinega kazalca, ker se bojim ledene ceste ...

Ajoj, špela, kdaj si ti nazadnje ven pogledala? ;) Jebela, skoraj zvončki cvetijo. :) Že res, da je tisi klanec skoraj neskončen, ko bezljaš gor ampak mislim, da leden pa vseeno ni. :)
Ima še kdo kakšne želje za poznejšo uro? :twisted:
 luzr
Katara ura bo določena?
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
luzr napisal/-a:Katara ura bo določena?

:P 1700! :)
Uporabniški avatar
 AVI
...ker danes ni časa....je moj Golada padla že včeraj...tako, da lepo tekajte...ali se pač sprehajajte....

...razmere so pa res pomladanske....glede snega in ledu, pa ni problema, je pot kopna...no mokra... ....tako da kar pogumno....
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Eto, bom jaz napisal poročilo. :P Bilo je ugodno. :) Vreme, družba, razmere na progi in tudi sama proga. ;) Nekoliko neugoden je bil končni čas, zaradi katerga je Jusuf nekaj bentil in zahteval dodatne aktivnosti. :D Sem ga pomiril. :)
Na šartu se nas je zbralo pet ampak je Maj samo nejevoljno postopal okoli in nas naganjal, Eggy nas je zapustila pa pred hribom, ker je bila ravno v izteku svoje ture. :) Špele včeraj za spremembo nismo kepali. :) Kdor šetje ve, da mi manjka še en udeleženec, ki bo moral pa kar sam povedat, kako se mu je zdelo in kdo je, ker sem ime pozabil. :oops: Se globoko opravičujem in upam, da bo česen kaj pomagal.
Imeli smo tudi pohodnico (simi), ki pa je ubirala svoje poti po golovcu in bila pred nami na cilju.
:twisted: Tako, drugi teden se vidimo spet. Ob 1700 na koncu GD. :P

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Garfield
Bilo OK! Le po cesti je malo drselo. Dokler se led ne stali je bolje odteči levo varianto - kocke so že kopne in ne drsijo.
lp
Uporabniški avatar
 danijel888
Hello mene zanima kdaj je termin za KROŽNIK, ker mi mal tečno samem laufat k ni nobenga???!!! HVALA :laola :laola :laola :laola
  • 1
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA