Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tadejz
Ali je možno plačilo na dan teka na licu mesta? Ali je treba nujno nakazat na račun?
Uporabniški avatar
 Loni
Piše, da prijav brez plačila ne bodo upoštevali.
Uporabniški avatar
 lonely
klopotec napisal/-a:Glede na to, da je zame to na drugem koncu Slovenije je, premalo.
Bi pa v začetku marca šel na en maraton. Ne predaleč, pa nekje tam, kjer se že malo ogreje. Padska nižina bi bila glih vredi.

Jaz ti potem priporočam tega:

http://www.vigaranomarathon.it/
 nana
Loni napisal/-a:Piše, da prijav brez plačila ne bodo upoštevali.

Škoda, da nismo v Medeji vprašali, če lahko plačamo. Midve, Loni, imava itak popravni izpit. Veš koliko možnosti bova imeli za zgubljanje pri tistih prečkanjih meje :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Se je že kdo torej uradno prijavil in plačal ? Zanima me čim bolj preprost postopek. Hvala.
Uporabniški avatar
 bernarda
tae napisal/-a:Se je že kdo torej uradno prijavil in plačal ? Zanima me čim bolj preprost postopek. Hvala.

Lani je kolega, če se ne motim opravil plačilo preko naše banke, prijave pa so bile opravljene na podlagi sprejetih plačil na naši strani. Se bom točno pozanimala, ter sporočim.
 danilo1
Če prav razumem, je potrebno štartno številko prevzeti že dan pred tekom, to mi pa ne odgovarja. Morda sem pa kaj spregledal.
Ali se je že kdo prijavil in plačal štartnino?

lpd
Uporabniški avatar
 lonely
Prevzem štartnih številk je možen v nedeljo -od 8-ih do 9.30 (Trg Battisti-štart)
Glede plačila je več možnosti:

-TF član (-ica) iz Nove Gorice zbere osnovne podatke prijavljenih in odda direktno na sedež -Marciatori Gorizia ter uredi plačilo (mi pa mu nakažemo na njegov račun).
-plačilo na naši banki in pošiljanje prijavnice in kopije vplačila po faxu.
-nekaj Italijanov mogoče pride v Lože 25.01, in lahko izvem kaj več.

Lp
Uporabniški avatar
 Susanne
Jaz sem lani plačala preko klika, si sprintala potrdilo in tisto poslala skenirano po e-mailu in je bilo vse OK. Letos bom zadevo ponovila. :lol:
 klopotec
lonely napisal/-a:
klopotec napisal/-a:Glede na to, da je zame to na drugem koncu Slovenije je, premalo.
Bi pa v začetku marca šel na en maraton. Ne predaleč, pa nekje tam, kjer se že malo ogreje. Padska nižina bi bila glih vredi.

Jaz ti potem priporočam tega:

http://www.vigaranomarathon.it/

Hvala Lonely. Nisem sedaj pogledal na tvoj plan 2009. A greš ti mogoče tudi? Če pa si že bil pa me zanima, kakšne so približno temperature v tistem času, pa kakšna je proga. Zdi se mi zelo primerno. Pa zdaj mam avtocesto skoraj od doma do tja. Pa krajši tek za ženo tudi je. Skratka, vse štima.
Uporabniški avatar
 lonely
@klopotec
Naj ti samo odgovorim potem bomo v drugi temi o tem.

Vreme v tistem času v Ferrari je podobno vremenu na LM.Zjutraj megleno in malo sveže,kasneje se otopli.Proga popolnoma ravninska (tu pa tam kak nadvoz).Jaz grem,če kdo rabi prevoz,sem pripravljen.
 klopotec
Zaenkrat super. Malo pozneje pa predlagam, da odpreš novo temo.
 klopotec
Zaenkrat super. Malo pozneje pa predlagam, da odpreš novo temo.
Uporabniški avatar
 lonely
Naša prijateljica in TF-članica -aisha- iz Nove Gorice je naredila lepo gesto in se ponudila da bo zbirala prijave in vplačila za ta tek ter uredila pri organizatorju.
Punca pride v Lože 25.01.in tam lahko poravnamo oziroma damo 10 eur in osebne podatke.
Ostali jo kontaktirajte po ZS.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA