Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
No pa sem se razdevičil in opravil "čisto pravi" tekmovalni smučarski tek.
Kot sem napisal že v vabilu na prireditve sem imel rezervirano zadnje mesto :oops: ,vendar samo v kategoriji, kjer je nastopal tudi nekdanji olimpijec, ki je osvojil odlično drugo mesto v kategoriji.(toliko o konkurenci)
Vseh udeležencev je bilo 124,več kot še enkrat več, kot na lanski prireditvi - mogoče to pomeni, da se organizatorji resnično trudijo!
Jaz to težko ocenjujem, ker prvič ,je le prvič, čeprav sem bil na nekaj netekmovalnih prireditvah.
Sem pa vlekel vzporednice z našim"suhim" tekom.
Tudi tu se postavijo nekateri ambiciozni tekači, ki precenijo svoje zmožnost bolj spredaj, nekateri z neracionalno tehniko tudi (beri mahanje s palicami,po možnosti tečejo po sredini proge, da jih je težko prehiteti)ovirajo "počasnejše" tekače.

Na progi tri okrepčevalnice s čajem,na koncu žrebanje nagrad,ter topli obrok.

Meni osebno je bila prireditev všeč, tako, da se bom verjetno udeležil še kakšnega tekaškega maratona - npr.Tek treh dežel, ki je bil nekdaj zelo popularen, vendar jaz nisem bil dovolj zrel zanj, mogoče tudi še letos nisem -se bom še odločil.
No to je moje bolj zbegano poročilo, mogoče bo kdo napisal kaj bolj konkretnega, ampak vseeno je bilo fino.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 dexi27
Tako 2. tekma za SLOvenSKI pokal je za nami. Snega več kot dovolj, proga odlična in organizacija tudi. O ambicioznih tekačih ne bom zgubljal besed, ker pač je vedno isto, pa kaj čmo a ne.
Zmotili pa so me samo zelo nestrpni sprehajalci na poti iz Planice v Tamar, tako se je en gospod kar skupaj s sanmi, na katerih je vlekel svojga dokaj malega otroka kar postavil čez sredino proge in se nekaj razburjal, češ kaj se gremo.

Nisem zgubljal energije s tem, da bi se spušal z njim v kakršno koli razpravo, čeprav me je kar mal melo da bi ga mal s palco.....

No pa kaj ga čem, si je že sam dost bogi.

Drgač pa super dirka.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Sem prispel okoli 13.45 do skakalnic ( seveda nisem tekmoval :roll: ), in nisem opazil kake večje gneče - so verjetno najboljši takrat v LJ že pivo pili. Sem se pa pravilno odločil, ker nisem tekmoval :oops: in očitno se še nekaj časa ne bom šel grupisexa ( by Dušan M. ), ker me tooooolk stvari moti na progah ( občasno tudi sam sebe :? ).
Uporabniški avatar
 Matokc
Dragi Lojze, res da smo pili nekateri že drugo pivo ni pa rečeno da v LJ, dobrodošel!!!
Uporabniški avatar
 Lucifer
Čestitke vsem, na tko dolgi progi je kr hudo če ni tehnike pa dobre maže, samo eni ste to kompenziral s srcem in trmo, dobr ste fajtal :wink: in očitno še niste za v koš!
Miro kle so obljubljene slikce, prov velik se nism matrov. Sem bil pa na dirki v vlogi angela varuha in hvala bogu brez dela 8)

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
 hamlet
Pozdravljeni;
sploh moja prva tekma na smučeh, zato tudi bolj počasen začetek saj nisem točno vedel kaj me čaka do cilja. S časom 1h 22min. sem zadovoljen, zadovoljen tudi s progo, organizacijo in družbo. Nasvidenje drugo leto!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA