Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Midva jutri odpotujeva smučkat :lol: :wink: , bova pa brala za nedeljo 25.1 kako se boste kaj izjasnili. Uživajte pri teku, ko se vrneva, bova midva tudi.
 katrca
še moje kratko poročilo, da ne pozabite čisto name. Tudi jaz sem včeraj tekla ob Savinji - nebeško. Zdravje mi trenutno služi, jutri grem smučat, v nedeljo pa imam spet pevske nastope. Bo pa kmalu prišel čas, ko se bomo spet več družili in tega se že pošteno veselim. Uživajte vsi skupaj. Katrca
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,

vidim, da ste pridne. No jaz še ne tečem :cry: , ampak jutri pojem zadnjo dozo antibiotikov potem pa :roll: .
Fizično se že dobro počutim, torej prekipevam, od energije, ampak, ker z antibiotiki ni dobro teč še pridno počivam.Nisem pa prepričana, da bom v nedeljo še počivala en izi tekec ......., če seveda ne bo premrzlo. Po novem, pod -5 ne grem :? in, ker imam očitno občutljivo grlo je buf moj novi najboljši prijatelj 8).

Lep dan in Lenči uživaj na snegecu Slika , Slika, Slika, Slika . Šport pa izberi sama :wink: .

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, za vsak slučaj ostanem kar pri prvem, za drugega nimam ravnotežja, tretjega že tako dolgo nisem preverila, četrtega pa rajši ne bi poskusila :lol: :wink: . Čeprav bi bilo najbolj sigurno, če bi tekla :lauf:

Uživaj pri teku in le pazi na zdravje.
 Saso202
No večina naših nedeljskih tekačev (šrk) je danes odpotavala v bolj tople kraja, tako da jutri ??? če bo kdo prišel. Tudi mene in mojega kolesa ne bo, tako da MojcaZ žal ne boš imela zraven svojega najljubšega spremstva-kolesarja :lol:

Lepo se imejte in čakam na poročilo...

LP

http://www.srk-celje.si
Uporabniški avatar
 Jančika
Od mene verjetno ne bo nič, ker sem super fajn prehlajena, sinusi so juhuhu. Komaj diham, za laufat tole ni ravno najboljše. Mal sem žalostna, ampak kaj češ.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Je kakšen zainteresiran za nedeljski tek? Sama ne bom laufala po Celju ampak jo bom raje mahnila kar okrog velenjskega jezera.

Jančika, pozdravi se! Kaj se pa dogaja z Natašo?

Se vidimo!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ napisal/-a:J
Kaj se pa dogaja z Natašo?

Oj,

ravno razmišljam kdaj naj grem teč :roll: po desetdnevni pauzi. Bi šla pa danes raje sama, ker ne vem koliko moči mi je bolezen vzela in koliko km bom zmogla , saj veš, da se ne bi dolgočasila z mano :oops: .

Lepo nedeljo vam želim in upam, da se med tednom dogovorimo za kakšen tek.

Jančika pozdravi se!!

Uporabniški avatar
 MojcaZ
Danes sem sama odtekla eno krajšo nedeljsko varianto v Velenju. Ujela sem še zadnje sončne žarke nato pa je proti koncu začelo rahlo rositi. Spet sem imela privat koncert, tokrat ene rock skupine. :lol:

Lepo nedeljo še naprej!

p.s.: Ko bo kdo za družbo naj se javi!
Uporabniški avatar
 Jančika
Hojla, mene je ponoči scvrknilo na 40,5 :roll: . Zdaj sem že boljše, imam samo 38,3, jupi. Hvala za dobre želje, upam, da tole ne bo predolgo trajalo, bom čisto ošvohnela, madona.

Nataša, kako je šlo danes?
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:
Nataša, kako je šlo danes?

Oj,

sploh ne vem, če sem v teh petih letih odkar tečem bila bolana, zato nisem vedela, da ti bolezen vzame toliko moči. :oops: Saj kondicije je dovolj, ampak nekako sem bila švoh, brez moči. Odtekla sem cca 13km ( po cesti do Griž in nazaj) s klančki v počasnem tempu in zamaskirana kot ninja. Torej, če vidi kdo tekačico z modrim bufom sem to jaz. Moram paziti grlo!!!

Čao, :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Nataša, kje točno pa greš to po cesti? Zanima med predvsem del od Celja do Levca; jaz zaradi tistega odseka ne grem nikoli po cesti do Petrovč. Kje si pa nabavila buf in kolk si se skeširala?
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:Nataša, kje točno pa greš to po cesti? Zanima med predvsem del od Celja do Levca; jaz zaradi tistega odseka ne grem nikoli po cesti do Petrovč. Kje si pa nabavila buf in kolk si se skeširala?

Ne po glavni cesti, ker tudi jaz ne upam tam zaradi prometa, ampak sem tekla naš poletni krog v kontra smeri obrnila v Grižah in nazaj po isti poti. Pozimi, ko je peš pot ob Savinji zasnežena, blatna, mokra.....grem velikokrat po kontra strani, ker je asfalt.
Buf mi je kupil mož v trgovini Iglu, cena je pa 13,99 EUR.

Uporabniški avatar
 Jančika
Joj, kak sem bukova, haha, seveda, po oni strani, sploh nisem pomislila :roll: . Hvala! Pa še eno vprašanje - kje je Iglu? Sem bolj nenakupovalne sorte in ne poznam skor nobenih štacun :oops: .
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA