klopotec napisal/-a:LP, vencelj
Nobena športna prehrana oz. dodatek ne more športnika pognati čez

čez, ga lahko pahnejo stereoidi, EPO....................... kar pa ni športna prehrana

pa dajte si to dopovedat

Drugače se pa popolnoma strinjam z Tadejem.anže07 sadje raste na drevesu drevo pa raste v zemlji in v okolju ki mu je dano,če še ne veš,to me že spominja na nekoga,ki je nekoč šel na kmetijo pa so ga tam vprašeli če bo malo kravjega mleke,pa odgovori ,da on ne pije kravje mleko ampak Alpsko mleko

Mislim

s kakšni stvarmi se nekateri obremenjujejo

[/quote]
Alešš, če se strinjaš s Tadejem, potem se očitno tudi z anžetom.
Tadej pravi " Današnja prehrana temelji na industijsko pridelan način, ker je okusna(maščoba, sladkor), cheap, dolgi rok trajanja(E-ji, aditivi) kalorična in omogoča dobre zaslužke prodajalcem, farmaciji, zdravstvu in zdravilcem. Danes, če hoče posameznik živeti zdravo mora biti že kar entuzijast oz. mu mora biti to način življenja. " Torej tudi po tvoje današnja na industrijski način pridelana hrana ni zdrava.
Anže pa pravi, da je bolje kot PRAŠKE jesti živo naravno nepredelano hrano.
Do žive nepredelane hrane pa ni tako težko priti kot si ti misliš. Drugo pa je če je človek len in misli, da se do hrane ne da priti drugače kot v marketu za prvim vogalom.
Saj ti nihče ne brani jesti praškov, ti kar daj. Moraš pa razumet, da so tudi ljudje, ki ne sprejemajo vsega, kar nudi trg, s tako lahkoto kot ti.[/quote]
Prvo kot prvo jaz hodim v službo in nimam ne časa ne možnosti filizofirati okrog hrane kot imate nekateri na tem forumu, kar si doma pripravljam je popolnoma običajna hrana ,ki se kupi v trgovini in zraste na domačem vrtu na to kakšno prehrano dobim v menzi v službi nimam kakšnega vpliva, če hočem biti sit, sam se v večini prehranjujem po načelih ki so napisani v knjigi in tudi v člankih v Poletu,ki jih piše dr.Kozjekova in mislim da vsakega dobrega rekreativca povsem zadovoljujejo glede praškov pa je tako moja trdo prislužena plača v tro ali celo štiri izmenskem delu šest dni v tednu(toliko glede lenobe) mi ne omogoča, da bi se prehranjeval samo z praški pravzaprav je teh praškov tako malo,da jih verjetno vsi filozofi glede prehranjevanja z tega foruma pojejo več in so zakompleksirani zaradi drugih reči.Glede umiranja je pa tako za nekej bo vsak moral umreti poznam osebo,i vsak dan pokadi dve škatli cigaret pa živi že 80 let,poznal pa sem osebo ,ki je živela na višini čez 1100 metrov nikoli hodila v službo jedla kar je zrastlo doma in v hlevu pa je umrla za rakom pri petdesitih tako to je v življenju.Poklicni vojak tudi sprejme tveganje da bo preminiu v kakšni mirovni misiji prav tako tudi poklicni športnik to je pač njegova osebna odločitev.Določen procent ljudi pač doleti infarkt v tem procentu je pa tudi določen procent športnikov tako je to bilo in tako bo,ker tako pač je v življenju ljudje umirajo nekateri od starosti drugi od bolezni tretji pa na casti.......