Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tosalifi
Jančika napisal/-a:Joj, kak sem bukova, haha, seveda, po oni strani, sploh nisem pomislila :roll: . Hvala! Pa še eno vprašanje - kje je Iglu? Sem bolj nenakupovalne sorte in ne poznam skor nobenih štacun :oops: .

Link do trgovine:
http://www.iglusport.si/trgovine/trgovine.html

Cene so kar dobre, najboljše da si najdeš sponzorja tako kot Nataša, he, he...

LP
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
Jana živio, da ti odpišem, in da mi ne bo potrebno Nataši razlaagat, da ti bo lažje, 1. objekt na Ul. mesta Grenebroich, po stopnicah v 1. nadstropje in desno zraven zlatarne Stožir, drgač jih pa imajo v Promontaani na Gospoki, nasproti Leonarda, cena je ista, imajo pa v Igluju 20% popusta, tko da, je mal ceneje. Pa hitro se pozdravi!
Uporabniški avatar
 Jančika
Fanta, hvala obema! Sponzorja sem že našla, sicer on tega še ne ve, hahaha! Že zdaj pa vem, da si bo zadevo sto posto sposodil, ker je bolj sisi glede mraza kot jaz. Tako kot je rekel, da ne rabi iPoda, zdaj moram pa prav pazit, da mi ne zamenja muzike na njem, ker na njegovo muziko pa res ne morem laufat, majke mi.

Sem pa danes že skoraj brez vročine, čeprav se počutim totalno povoženo. Sploh se ne spomnim, kdaj sem nazadnje tako zakuhala.
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Vesel sem da se vam zdravje izbolšuje!

Se že veselim ko se nas bo spet malo več nabralo za tek :lol:

Samo upam da takrat jaz slučajno ne bom obležal.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Upam, da se kmalu kej pojavite na skupnem teku, če ne bom :cry: . Men je dolgčas sama tečt. :(

Danes je pa sploh zelo slab dan. Pravijo, da je danes najbolj depresiven dan. Pri meni se že kaže tako. :cry: Vse mi gre na živce, telefon me zaj....., tekla nisem,... kr neki.
Upam, da bo jutri boljše.

Rabi jutri kdo družbo? V Celje pridem okrog 15h (uro lahko prilagajam, tudi kasneje) in bom šla tečt. Lahko se mi kdo pridruži.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,
ravnokar odtekla 15km bilo je odlično, ker ni mrzlo, čeprav še v nogah vedno ni prave moči. Počasi pa bo. Mojca jaz žal jutri in v sredo ne morem, ker Bodan dela popoldan. Bom pa tekla zvečer po osmi, kar pa vem, da je zate prepozno, ker se moraš peljati še v Velenje. V soboto zjutraj imam namen odteči 20-25 km, če kdo želi se mi lahko pridruži. Zjutraj pomeni ob kakšnih sedmih. Saj že zdaj vem, da boste raje skriti pod odejami.

Radi se imejte in nočko! :? :? :lol:
Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a:Oj,
V soboto zjutraj imam namen odteči 20-25 km, če kdo želi se mi lahko pridruži. Zjutraj pomeni ob kakšnih sedmih.

Dokler še nimaš prave moči v nogah :wink: bi se ti jaz mogoče pridružila ampak ne celo razdaljo, kakšnih 15 km. Kje pa greš?
Uporabniški avatar
 natasa
petka napisal/-a:[Dokler še nimaš prave moči v nogah :wink: bi se ti jaz mogoče pridružila ampak ne celo razdaljo, kakšnih 15 km. Kje pa greš?

Trase še ne vem, odvisno od vremena, če bo res deževalo bo za Savinjo zelo blatno :cry:, ponavadi v takem vremenu obrnem proti Šmartinskem jezeru in okoli njega po cesti, .....ta krog je cca 20 km. Bi šlo?

:wink:
Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a:.....ta krog je cca 20 km. Bi šlo?

Mhm, težka bo... :(
Uporabniški avatar
 Jančika
Jaz sem danes že mislila it odlaufat eno rundo, ker sem že drugi dan brez vročine, ampak sem šla samo v trgovino in po otroke v vrtec in me je tako zmatralo, da se komaj vlečem po stanovanju. Bo treba še kak dan počakat. Za kake daljše vaje pa ta teden še sploh ne bom.
Uporabniški avatar
 natasa
GRILC.T napisal/-a:TUDI ZA MANO JE DANES,TEZKIH IN KAR PRECEJ HITRIH 16KM V KLANEC!!

http://tadejgrilc.blogspot.com/

Lepo, da nas bere še kdo drug kot pa le celjani. 8)

Očitno si naredil odličen trening. :lol:

Uporabniški avatar
 MojcaZ
Danes kdo teče? Rabi družbo? Dež me ne moti "spljoh" :lol:

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 spiridon
jaz tečem,samo na drugem koncu.škoda.... :wink: pa drugič...več in hitreje!velja? :)
Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ napisal/-a:Danes kdo teče? Rabi družbo? Dež me ne moti "spljoh" :lol:

LP, Mojca

Jst tečem, ampak šele cca 20:15, ker je Bogdan do osmih v službi.
V planu imam 15-tko, ampak verjetno ti je ura prepozna. :cry:

• 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA