Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 maca
Hej, Špela,
najprej čestitke, in še enkrat čestitke. Odlična bilanca, nimajo je vsi začetniki.

Predvsem pa mi je bila všeč tista - da ti je tek postal užitek. To je bistvo. Ko te potegne v superge še preden uspeš komu doma reči dober dan, ko gledaš dežne (ali snežne) kaplje zunaj in se na koncu odločiš, da pa le nisi iz cukra, in jo pihneš ven. Ko poslušaš jamranje okolice, kako ne morejo migat, ker so predebeli-presuhi-ker morajo v službo-ker morajo v trgovino-ker nimajo kaj obleči-ker nimajo kaj sleči-ker jih boli leva trepalnica desnega očesa-ker jih kakat-ker je prevroče-ker je premrzlo-ker piha-ker ne piha-ker bi raje jedla pred TV-ker je mama rekla, da.....

Ej, izgovori so nam vedno dobrodošli, ampak dobra družba TF-jevcev, če nič drugega, nas potegne in gremo, se smejemo, zafrkavamo, primerjamo rezultate in ne-rezultate, skupaj pojamramo nad formo in se odsmejimo naprej.

teči, tek je prva polovica življenja, druga polovica je pa analiza teka.
Uporabniški avatar
 Classix
spela* napisal/-a: Je ženska...

A dej ga no lom't...Slika

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Wega
Bravo špelca, sva začela skoraj na isti dan. Ane, kako se vse spremeni. Se kdaj zamisliš, kako drugačno in polnejše je življenje?

(PS, po moje si narobe napisala datum 22.1.2007, ampak s tekom čas res leti.)
 spela*
Wega napisal/-a:(PS, po moje si narobe napisala datum 22.1.2007, ampak s tekom čas res leti.)

Hvala. Se mi še vedno zdi, da smo v letu 2008, pa sem potem od tega odštela eno leto ... :oops:
Sicer pa čas s tekom teče kvečjemu počasneje. Samo da ne tečemo dovolj hitro, da bi to zaznali. :D

(Napaka popravljena. Očitno pa je ni opazil nihče drug. Mogoče pa nisem edina, ki še ni popravila letnice v svoji glavi. :lol: )
 edo-brko
Lp!

Špela* - a je Jolanda Čeplak? Ne nosi belih nogavičk, a ne!

Vseeno so slikce fine, pa če ne drugač so obučtki pred njimi bili lepi.
Uporabniški avatar
 Laufer
Čestitam za vse doseženo :lol:

Lepo počasi naprej in 42 km bo prišlo samo od sebe.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Špela*, čestitke za vse doseženo.
Res bliskovit napredek, očitno si tudi talent in ne le vztrajna.
Mislim, da se bomo skupaj veselili še na marsikateri tekmi tudi v letošnjem letu.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Špela, tudi meni si lahko le svetel vzgled :wink: :clap:
Uporabniški avatar
 PeterM
Špela,
čestitam ti za odlično prvo tekaško leto. :clap:
Očitno si iz pravega testa, pa tudi pristop (užitek v teku), bi bil težko bolj na liniji.
Osebno te še ne poznam, a se bo to kdaj v prihodnje verjetno spremenilo.
Še naprej uživaj v teku.

LP Peter
 spela*
Ker je MojcaZ žal zbolela, sem imela na današnji poti do Kopra in nazaj danes dovolj časa za razmišljanje. Tudi o tem, ali je sploh "fer", da tečem in uživam v teku in mi je nasploh lepo, ter da se lahko smilim sama sebi zaradi bolečin v kolenu, kar je vendarle precej nedolžna stvar v primerjavi s kakšnimi pravimi problemi ... Da bi danes morala biti nekje drugje, početi nekaj drugega - kaj, sicer še sama ne vem, a nekako bi to moralo biti povezano z otožnim spraševanjem o smislu vsega skupaj, ne pa z užitkom v teku in družbi. Skorajda (?) imam občutek krivde ... čeprav vem, da v resnici ni nobenega racionalnega razloga za to ... eh ... :roll:
Uporabniški avatar
 vencelj
spela* napisal/-a:Ker je MojcaZ žal zbolela, sem imela na današnji poti do Kopra in nazaj danes dovolj časa za razmišljanje. Tudi o tem, ali je sploh "fer", da tečem in uživam v teku in mi je nasploh lepo, ter da se lahko smilim sama sebi zaradi bolečin v kolenu, kar je vendarle precej nedolžna stvar v primerjavi s kakšnimi pravimi problemi ... Da bi danes morala biti nekje drugje, početi nekaj drugega - kaj, sicer še sama ne vem, a nekako bi to moralo biti povezano z otožnim spraševanjem o smislu vsega skupaj, ne pa z užitkom v teku in družbi. Skorajda (?) imam občutek krivde ... čeprav vem, da v resnici ni nobenega racionalnega razloga za to ... eh ... :roll:

Kaj to pomeni bolj konkretno :?: :shock:
Lahko bi pa, navsezadnje, cel dan ležala na kavču, gledala TV... :roll:
 spela*
vencelj napisal/-a:Lahko bi pa, navsezadnje, cel dan ležala na kavču, gledala TV... :roll:

Res je, vencelj, imaš povsem prav.
Malo me daje neka nostalgija ... saj bo minilo.
Uporabniški avatar
 lenči
Bravo, vesela, da ti uspeva in držim pesti za uresničitev tvojih načrtov. Pa še veliko užitkov :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Kolikor poznam našo Špelco, ima ona v avtu rada družbo. Če temu ni tako, razmišlja o vsem mogočem. Saj pravzaprav vsi, pa tega ne priznamo javno.

Drugače pa menim, da včasih prav hudičevo paše ves dan poležavati na kavču in gledati TV. Kdaj sem že to nazadnje počel ? (pa ne da nebi hotel, ampak nimam prilike :D ) Samski (brez otrok) uživajte, dokler lahko na kakršenkoli način.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA