Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Naj ti tek pomaga, da bo dovolj energije za premagovanje vseh težav. Saj vem, da boš našla čas tudi za to polnjenje z energijo in vedi, da smo tudi mi s tabo in držimo pesti tudi za tvojega sončka.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
sicer tole ne paše med "trening za 21-ko, ker zadnje dni tečem samo za dušo...... pa vseeno:

danes je bilo na Brdu PREČUDOVITO :)

prava zimska idila: sveže zapadel sneg, ki se je svetlikal v soncu in škripal pod nogami...... še nikoli nisem tekla po pršiču. prima, res tako, kot je že nekdo nedolgo nazaj napisal: kot bi tekla po mahu :P

neverjetno kako se svet po nekaj "temnih" dneh lahko spet "vidi v barvah" :D :D :D
Uporabniški avatar
 lenči
Kaj ne spada pod trening :?: Seveda spada, to je nabiranje baze :lol: , še bolj pa je pomembno da je polnjenje energije in da se počuti človek spet zadovoljnega in vesela ob teku. Kakorkoli že, vsak majhen korak je korak več do zmage. Pa naj bo to pri teku ali kjerkoli drugje. In zmagala boš :clap:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:Kaj ne spada pod trening :?: Seveda spada, to je nabiranje baze :lol: , še bolj pa je pomembno da je polnjenje energije in da se počuti človek spet zadovoljnega in vesela ob teku. Kakorkoli že, vsak majhen korak je korak več do zmage. Pa naj bo to pri teku ali kjerkoli drugje. In zmagala boš :clap:

Lenči ti si res prava gospa Božička :wink: - vedno in povsod, na pravem mestu s svojimi pozitivnimi besedami in dejanji. :D

btw: zmagati pa moram - tako ali drugače :!:

:heart
Uporabniški avatar
 Loni
metkamarjetka, ne "zmagati moram" ampak "zmagala bom".
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Loni napisal/-a:metkamarjetka, ne "zmagati moram" ampak "zmagala bom".

OK, OK - bom zmagala :!: :!: :!: :wink: :D

sem skoz boljše volje..... :D
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
evo, po dolgem času Slika

....da spet samo sebe malo vzpodbudim in spravim s Slika

ju3 imam dopust in v mislih Brdo in 15km. vreme sicer ni na moji strani :evil: , v najslabšem Brdo odpade (Vlajko me je že v naprej prestrašil) in grem na asfalt. SIGURNO grem, dovolj Slika je izgovorov in prelaganja teh 15K na naslednji vikend, pa še na naslednji, pa še..... :evil:

pa pa
Uporabniški avatar
 Loni
metkamarjetka, kakšno slabo vreme neki. Mi se ne damo. Medve s sestro sva sicer v včerajšnjih zadnjih sončnih žarkih udarili eno kolovozno in na koncu kar njivsko varianto. Tako zabavno ni bilo že od Nanine in moje dogodivščine v Medeji. Bili sva namreč tako blatni, da se superg skoraj ni ven videlo. Si še na domače dvorišče nisem upala z vsemi tistimi zalogami blata. Potem sva poiskali ostanke snega in odpeketali vsaj toliko opucani, da ni glih vsak oči zgubil.
Uporabniški avatar
 Radolca
metka, jutri se ti bo pa po mojem do gležnjev udiralo na Brdu :?
preizkusi asfalt, saj boš prvo 21-ko tolk al tolk na asfaltu "dol dala"
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Radolca napisal/-a:metka, jutri se ti bo pa po mojem do gležnjev udiralo na Brdu :?
preizkusi asfalt, saj boš prvo 21-ko tolk al tolk na asfaltu "dol dala"

ja, saj mi je včeraj Vlajko namignil naj vzamem krplje s seboj :evil: :wink: , zgleda pa, da bi bilo le treba vzeti gumi škornje :?

že študiram :roll: ktero asfaltno pot bom ubrala
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
USPELO!!!!!

:D :D :D

v obupnih razmerah na ovalu (ja, pa le nisem poslušala Vlajkota in Radloce glede asfalta :? ) sem pregurala približno 14,8 K (če so meritve prave). malo sem se namatrala, ker je bilo cca 5 cm novega snega na mokri podlagi.

vesela in prijetno utrujena :wink: !!!

sedaj sem pa le sama sebe prepričala, da bom brez težav zmogla tudi 21 km.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
z veseljem zaključujem to temo :D

USPELO MI JE, in to več kot dobro!!!!! pričakovala sem najprej večjo tremo pred samim tekom (je potem ni bilo), potem tudi krizo med tekom - ki je btw (hvala bogu) tudi ni bilo.

hvala valeni, ki je tekla ob meni, čeprav sem imela vseskozi občutek, da bi mi rada ušla naprej :evil:

hvala vam za vzpodbudo, brez vas bi bilo težje

:heart
Uporabniški avatar
 IRA
Draga moja ČESTITAM, ČESTITAM, ČESTITAM!!!

Sem se tako velikokrat spomnila nate včeraj, da drugače že res ni moglo it ...
Če se ti je pa slučajno kolcalo (pa tudi komu drugemu) se vam pa iskreno opravičujem :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 Classix
metkamarjetka napisal/-a:
USPELO MI JE, in to več kot dobro!!!!!

ČESTITAM :!: :!: :!:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Loni
Se je samo pokadilo za njo in Valeno...
  • 1
  • 3