Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Jančika
natasa napisal/-a:Jana, sem te pa včeraj zvečer gledala v hrbet, ampak, ker sem jaz zavila proti Novi vasi, se nisem drla. Sicer si bila pa nekaj tako vneto razlagala sotekačici, da me verjetno ne bi slišala :?

Hihi, ste vidli, Nataša me je gledala v hrbet. Med tekom :lol: ! Ja, s tole sotekačico imava otroke v istem vrtcu in vsakič do podrobnosti predebatirava zdravstveno stanje naših pobov, hehe. Narediva dvojni trening, ker tudi sekundo nisva tiho.
Uporabniški avatar
 lenči
Jana, kapo dol pred tabo :cast1: , da takole pustiš Nataši, da te gleda v hrbet :wink: :lol: .
Če se nihče ne pofočka za ob 18.00, bom tekla kar v Laškem. Upam, da se ne bo na cesti kaj zgodilo. Preverim jutri ob 17.00, če je kaj družbe za Polžko :oops: :lol: .
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Jana, kapo dol pred tabo :cast1: , da takole pustiš Nataši, da te gleda v hrbet :wink: :lol: .
Če se nihče ne pofočka za ob 18.00, bom tekla kar v Laškem. Upam, da se ne bo na cesti kaj zgodilo. Preverim jutri ob 17.00, če je kaj družbe za Polžko :oops: :lol: .

delam popoldne. žal. :( pa še sneg je. tek me zdej sploh ne mika. upam, da kmalu skopni.

se pa prijavim za naslednji torek.

nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:delam popoldne. žal. :( pa še sneg je. tek me zdej sploh ne mika. upam, da kmalu skopni.
se pa prijavim za naslednji torek.
nini

Naslednji torek štartam pri glavnem mostu proti čistilni intervale (cca 10 km), vesela bom družbe :lol: :D . Seveda tam okoli 18.00, ko jo primaham iz Ljubljane :D .
Mislim, da bom jutri pošteno mokra v noge po tej plundri, ampak bo pa zopet nova izkušnja :wink:
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Naslednji torek štartam pri glavnem mostu proti čistilni intervale (cca 10 km), vesela bom družbe :lol: :D . Seveda tam okoli 18.00, ko jo primaham iz Ljubljane :D .
Mislim, da bom jutri pošteno mokra v noge po tej plundri, ampak bo pa zopet nova izkušnja :wink:

khmmmm!!! malo več napiši o teh intevalih. sej veš hitrost pa tak!!! pa kdaj planiraš, da boš končala? do 19.45 moram bit doma.

jst
Uporabniški avatar
 nini32
lenči super stran imaš.

:)
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Naslednji torek štartam pri glavnem mostu proti čistilni intervale (cca 10 km), vesela bom družbe :lol: :D . Seveda tam okoli 18.00, ko jo primaham iz Ljubljane :D .

khmmmm!!! malo več napiši o teh intevalih. sej veš hitrost pa tak!!! pa kdaj planiraš, da boš končala? do 19.45 moram bit doma.

jst

Nini ne se bati :wink: , najprej bova tekli lepo počasi, potem pa malo hitreje, se s hitro hojo vmes spočile in to ponovile, potem pa zopet počasi malo teka. do 19.45 bova sigurno gotove :oops: , tako hudo počasni pa vseeno nisva :lol: :D :wink:
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Nini ne se bati :wink: , najprej bova tekli lepo počasi, potem pa malo hitreje, se s hitro hojo vmes spočile in to ponovile, potem pa zopet počasi malo teka. do 19.45 bova sigurno gotove :oops: , tako hudo počasni pa vseeno nisva :lol: :D :wink:

no, pa sem tvoja! ja, če ne bo snega. pa če bo noga bolš (sej me skoraj ne boli), pa nove superge nabavim. potem pa se zapodiva proti čistilni ..

komaj čakam
:P
lahko nočko

nini
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:Lenči, jaz imam tudi v sredo na sporedu tek, ampak na žalost bolj pozno. Če je kak kandidat za po osmi, se naj prefučka. S tem da seveda ne morem garantirat, da ne bo mož v hudem delovnem zagonu in da ne pride prepozno :( .

Žal je tudi Bogdan v službi popoldan :cry: . Jaz grem teč cca 20:15 in imam v planu 15 km. Si za ?Morda se pa še kdo pridruži.

:wink:
Uporabniški avatar
 Mojca99
Mene jutri definitivno mika, kljub snegu. Ker pa sem ravno sredi selitve, zna biti, da ne bom pravočasno gotova (ali pa bom, tako kot danes, preveč utrujena :cry: ). Kakorkoli, če mi uspe, se pravočasno javim za družbo. Lepo se imejte, pa veliko se smejte :D
Uporabniški avatar
 Jančika
natasa napisal/-a:
Jančika napisal/-a:Lenči, jaz imam tudi v sredo na sporedu tek, ampak na žalost bolj pozno. Če je kak kandidat za po osmi, se naj prefučka. S tem da seveda ne morem garantirat, da ne bo mož v hudem delovnem zagonu in da ne pride prepozno :( .

Žal je tudi Bogdan v službi popoldan :cry: . Jaz grem teč cca 20:15 in imam v planu 15 km. Si za ?Morda se pa še kdo pridruži.

Sem za, ampak mož pravi, da mu verjetno ne bo uspelo priti pravočasno domov. Imamo tako štalo na bajti, da raje ne govorim :( . Najboljše bo, da ti javim tam proti večeru, kako se bo stvar odvijala. Danes je prišel ob desetih...
Uporabniški avatar
 lenči
Lepo torej tekajte, jaz bom ob 20.00 že lepo pod tušem. Za vsak slučaj še ob preverim tam okoli 17.00, kot pa kaže, jo bom kar lepo mahnila domov in preverila, kako je spluženo po Laškem :lol: :wink: :D .
Uporabniški avatar
 natasa
@Lenči proti čistilni se danes še ne bo dalo teč, razen po celem snegu. :(

Razmišljam v katero smer naj jo mahnemo dons zvečer :?: :?
Če nas bo več bi bilo najboljše proti Šmartinskem jezeru po cesti z lučkami na glavi. Kaj pravite? :?:

Uporabniški avatar
 nini32
Oj
spet jst s svojimi vprašanji. :roll:

:arrow: če grem iz centra priti novi vasi in potem v zadnjem krožnem (škapinova) zavijem desno in čez hrib do hudinje (merkatorja). zanima me, po kateri poti greste naprej, da pridete v center? rada bi se izognila mariborski cesti. eno varianto vem, ta je nazaj po svoji sledi. :P

:arrow: koliko km je takšen krog?

hvala!

nini
Uporabniški avatar
 Jančika
Nini, če grem jaz od mene (pri podvozu na Kesnikovi) po Dečkovi do Gige in gor mimo Lave na Ostrožno, čez na Novo vas in Hudinjo, potem pa po Opekarniški do Dečkove in mimo Jarha nazaj do mene, je to nekje 6,5 km.

Jaz danes prisilno počivam, ker sem sama, za jutri sem si pa zrihtala varstvo (kakšno srečo imam, da imam tako dobrega prijatelja!) in bom šla predvidoma okoli osmih, upam da mi rata dolgi tek spravit skupaj, recimo enih 15km. Je pa sranje po cestah, pločniki so tak slabo očiščeni...
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA