Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
"neuradno" jih imam že občutno več :D , zabeleženih pa 1003,8 km v točno enem letu (oz. še nekaj dni manj) :D :D :D

statistiko sem si začela beležiti 2. februarja 2008, danes - po enem letu pa se je števec obrnil čez 1000 km.

ZADOVOLJNA!!! :D :D :D

dobra motivacija za naprej.
metkamarjetka napisal/-a:"neuradno" jih imam že občutno več :D , zabeleženih pa 1003,8 km v točno enem letu (oz. še nekaj dni manj) :D :D :D

statistiko sem si začela beležiti 2. februarja 2008, danes - po enem letu pa se je števec obrnil čez 1000 km.

Bravo!
Kdo bi si mislil da ti bo uspelo kaka 3 leta nazaj npr. ;)
Uporabniški avatar
 andreya
Metkamarjetka, tole ti je pa res za čestitat. Bravo. :cast:
Uporabniški avatar
 lenči
Bravo, super, le lepo počasi naprej in še veliko užitkov :laola :clap:
 spela*
Bravo, metkamarjetka!
Tudi mali maraton boš pretekla. Boš videla, da sploh ni tako veliko, kot si misliš zdaj. :D
milan napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:"neuradno" jih imam že občutno več :D , zabeleženih pa 1003,8 km v točno enem letu (oz. še nekaj dni manj) :D :D :D

Bravo!
Kdo bi si mislil da ti bo uspelo kaka 3 leta nazaj npr. ;)

ja Milan, ti me od tehle "sotrpinov" najbolje (oz. edini) poznaš :wink: .... in veš kakšno je bilo moje mišljenje glede športanja par let nazaj :oops: . saj včasih še sama sebi ne verjamem...
pa še nekaj: še do danes pa nisem pozabila tvojega nasveta, naj tudi pozimi in v slabem vremenu vztrajam! tega se držim kot klop :wink: .... no, tako, da imaš tudi ti zasluge za moj napredek :D
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
punce hvala.

včeraj mi je končno uspelo spraviti pod streho tistih dolgo načrtovanih 15 km in sedaj vidim, da tudi 21 ne bi smel biti problem :twisted:
Uporabniški avatar
 NANIKA
Metkamarjetka čestitke za 1000 km. Tudi jaz sem imela plan za lani ta dosežek, če ne bi bil na poti Slika , tako da sem pristala na 650 km (zelo zadovoljna, ker sem tekla še dolgo časa s trebuščkom), poleg tega pa še kolo in pohodi.

Čimveč uspešnih km še v prihodnje.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
NANIKA napisal/-a:Metkamarjetka čestitke za 1000 km. Tudi jaz sem imela plan za lani ta dosežek, če ne bi bil na poti Slika , tako da sem pristala na 650 km (zelo zadovoljna, ker sem tekla še dolgo časa s trebuščkom), poleg tega pa še kolo in pohodi.

Čimveč uspešnih km še v prihodnje.

nanika, neverjetno si bila pridna! dete bo že ob rojstvu imelo dobro "zasnovo" za zdravo življenje :D

srečno!
Uporabniški avatar
 lenči
metkamarjetka napisal/-a:punce hvala.

včeraj mi je končno uspelo spraviti pod streho tistih dolgo načrtovanih 15 km in sedaj vidim, da tudi 21 ne bi smel biti problem :twisted:

Kakšen problem neki, to bo mala malica :lol: . Sem prepričana, da te bom lepo v hrbet gledala in občudovala :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 NANIKA
metkamarjetka napisal/-a:nanika, neverjetno si bila pridna! dete bo že ob rojstvu imelo dobro "zasnovo" za zdravo življenje :D
srečno!

Hvala! Verjamem da ti pri teh km 21-tka ne bo delala problemov. Kje jo pa imaš v planu pretečt?
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
NANIKA napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:nanika, neverjetno si bila pridna! dete bo že ob rojstvu imelo dobro "zasnovo" za zdravo življenje :D
srečno!

Hvala! Verjamem da ti pri teh km 21-tka ne bo delala problemov. Kje jo pa imaš v planu pretečt?

tale reč se bo zgodila skoraj točno čez en mesec v Gorici :)

z vašo pomočjo :cast: :

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... 20&start=0
Uporabniški avatar
 NANIKA
Jaz sem lani tekla v Gorici in je lep tek, ti ne bo žal.

Ker sem blizu Gorice, pridem pa mogoče navijat Slika .
Uporabniški avatar
 Classix
Čestitam za tisočico in držim pesti za Gorico!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 bernarda
imaš v planu pretečt?[/quote]

tale reč se bo zgodila skoraj točno čez en mesec v Gorici :)

:clap: čestitke za kilometre :!: :!: Tako kot je rekla NANIKA, lep tek. Dodajmo še malo sončka. pa bo idealno za tvojo prvo polovičko.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA