prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tae
ales napisal/-a:Seveda je vneta pokostnica in še malo okoli...

Ajajaj, Aleš. Morda veš, je do tega prišlo zaradi zdajšnjih intenzivnih treningov, ali se ti poškodba vleče že dlje časa in je slučajno sedaj prišla spet bolj do izraza ? Upam, da ti bodo zastavljeni cilji vseeno uspeli. (se v primeru poškodbe, tvoje že javne stave prestavijo, nikjer nisem zasledil kaj v tem primeru)
Uporabniški avatar
 Matevz
tae napisal/-a:....se v primeru poškodbe, tvoje že javne stave prestavijo, nikjer nisem zasledil kaj v tem primeru)

Saj stave se že lahko prestavijo, ampak to itak nima nobenega vpliva, ker Aleš itak nima šans.

Zato je najbolje, da se stvar pač čimprej zaključi. Bo vsaj sramota manjša :D :D :D
Uporabniški avatar
 tini
Za prvo posiljko (polovicka do konca marca) eni ze delamo plac v podrumih. :)
Uporabniški avatar
 ales
tae napisal/-a:Ajajaj, Aleš. Morda veš, je do tega prišlo zaradi zdajšnjih intenzivnih treningov, ali se ti poškodba vleče že dlje časa in je slučajno sedaj prišla spet bolj do izraza ? Upam, da ti bodo zastavljeni cilji vseeno uspeli. (se v primeru poškodbe, tvoje že javne stave prestavijo, nikjer nisem zasledil kaj v tem primeru)

Ne, ne to je čisto nova "poškodba". Pravzaprav bi težko rekel, da je poškodba, zaenkrat je k sreči šlo res le za vnetje, ki sva ga z Lukom že sanirala, mal z ultrazvokom, mal z masažo, velik z ledom, pa še z eno "elektriko", predvsem pa (on pravi) z vajami z elastiko. Zdaj se moram le še brzdat in do nedelje ne iti tečt. Sem pa vsak dan v fitnesu, tko da sploh ne razmišljam o kakem moledovanju za podaljšanje roka stav. Morda zaenkrat le ne bi sklepal novih..

Ja fino fantje k pospravljate kleti, saj mi boste pomagal pa moje pivo za en kratek čas(dokler ne dobim dovoljenj za bife) spravili na varnem, a ne?!
Uporabniški avatar
 GTA
Slišim, da ti kar dobro leti. Navijam zate, četudi bomo pri najboljšem sosedu na Primskovem moral spraznit police.
Kar pogumno naprej in ne oziraj se na provokacije (na desno...)!
Uporabniški avatar
 ales
lojzeP napisal/-a:Končno mi je vžalo, zakaj je postala moja hči zmagovalka Umaške petke. Je tekla dost intervalov, pa gumitvist je skakala :idea: :wink:

Sem imel v spominu, da sta vidva številki zamenjala..ne ti meni zdaj nekaj o elastiki omalovažujoče govorit!
Uporabniški avatar
 Matej
Vneta pokostnica pa mal okrog, praviš.
Aleš počivaj, ker če je vneta pokostnica ne smeš nič okrog. :D
Razen, če ne planiraš, da bo šlo s pomočjo rešilca pod 3 urami. :?
Daj, končaj agonijo, priznaj poraz in kupi tist kamion piva. :D

...Drži se, stari. :wink:
Uporabniški avatar
 Matej
Matevz napisal/-a:
tae napisal/-a:....se v primeru poškodbe, tvoje že javne stave prestavijo, nikjer nisem zasledil kaj v tem primeru)

Saj stave se že lahko prestavijo, ampak to itak nima nobenega vpliva, ker Aleš itak nima šans.

Zato je najbolje, da se stvar pač čimprej zaključi. Bo vsaj sramota manjša :D :D :D

Jasno, stava je kot pogodba s Patrio. Če ni izpolnjena se plačajo penali.
Seveda pa bomo takoj, ko dobimo pir (in jih ene par spijemo) sklenili novo stavo. :D

In tako naprej, in tako naprej, in tako naprej... :D
Uporabniški avatar
 GT81
Je bil kdo na ovalu dopoldne? Kakšno je stanje?

Lp
Uporabniški avatar
 husein
Jst sem bil včeraj popoldan. Nekaj blata in snega, luž. Najbolj pa moti šoder na onem koncu.
Uporabniški avatar
 GTA
Danes dopoldan smo ob rahlem naletavanju snežink z Boštjanom P. in Janezom F. odtekli ravninsko 32ko v 2.12. Na začetku je vse skupaj izgledalo kot udoben nedeljski dolgi tek, z malo čvekanja itn, ki pa se je proti koncu spremenil v kar dober tempo tek (zadnjih 8km v 4.00) - od obrata v Medvodah se nismo več kaj dosti pogovarjali... Je pa fino tečt s takimi tekkači, saj naj se jaz še tako trudim, sta vedno poleg mene kot senca - skozi imam občutek, da imata še dosti rezerve.
Vmes smo se nekajkrat spomnili tudi na Aleša, saj bi bil to primeren trening za njegov cilj sub 3.00. Danes teden ena mal hitrejša 28ka po Gorenjski, a velja?
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Ja, dober trening smo dons opravili preko Sorškega polja do Medvod in nazaj. Na štartu je blo sicer govora o bolj počasnem tempu, ki pa se je že na začetku razvil v kar spodoben maratonski tempo. Sicer pa, če tečeš zgolj počasi zanemarjaš svoje krepke lastnosti.

Za drug teden pa velja mal hitrejša 28-ka proti Vrbi.

Se vidmo

LP

Janez
Uporabniški avatar
 tomi
Kaj to pomeni malo hitrejša? Vsaj približen tempo. :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
GT81 napisal/-a:Je bil kdo na ovalu dopoldne? Kakšno je stanje?

Lp

vem, da je prepozno za info, vendar je bila situacija danes v primerjavi s sredo (ko sem se komaj prebijala skozi mojih prvih 15 km :mrgreen: ) prav pravljična :D : par centimetrov novo zapadlega pršiča - ravno toliko, da je pokrilo tisto grozoto od srede, sneg je vseskozi naletaval, kljub temu sem srečala kopico sprehajalcev in tri, štiri "sotrpine" :wink: škoda bi bilo ostati doma :!:
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA