Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 UršaR
Si pa priden, ni kaj! Znova in znova občudujem tvojo voljo in vztrajnost! Le tako naprej!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 pajo
Ko bo zdrava tetiva se ti pridružim na kakem teku na tvojem koncu PST-ja.
Uporabniški avatar
 Classix
@ vencelj...včasih se mi dozdeva, da vse skupaj niti ni več toliko stvar volje kot pa rutine. Slednja zna biti včasih nevarna, zdi pa se mi, da se pri stvareh katere ti ugajajo perverzno obrača v užitek, rutinirani užitek. In če ga ni, tudi pravega počutja in razpoloženja ni.

@ UršaR...vesel sem tvojega povratka na tekaške steze...Sežana se bliža :wink:

@ pajo...na ZS ti bom pustil GSM številko, da bo dogovor lažji. Želim ti uspešno okrevanje!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Classix
Januar je pospravljen, nabralo se je lepih 121.4 K, pokurilo 15512 kalorij in tehtnica je pred nekaj minutami pokazala 94 kilogramov. Kako naprej...ostal bom pri enem daljšem teku na teden (10 - 12 K), dva teka bosta krajša (6.5 K) en tek pa bo namenjen tempu oziroma intervalom izmenoma vsak drugi teden.

Na tem mestu se vsem, kateri ste ste mi namenili prijazne besede ob mojem praznovanju 40 letnice še enkrat iskreno zahvaljujem !

Uživajte in radi se imejte !

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Classix
Nekaj sem zanemaril ta ''svoj'' topic. Torej...še vedno migam, se pravi tečem. Res da nekaj manj kot v januarju, kateri je bil res lep mesec za tek. Nekaj k zmanjšanju kilometrine je doprinesel sneg, nekaj program teka, s katerim bi se v Radencih rad čim bolj približal času 59:59 na 10K, še največ težav pa mi povzročajo deli telesa, kateri s tekom nimajo nobene veze, razen tega, da je neprijetno vdihavanje mrzlega zraka. Bodo zobozdravniki porihtali...V zadnjih 14 dneh sem pridobil kilogram telesne teže, katera sedaj znaša 95 kilogramov. Tako sem se nekoliko oddaljil od cilja, da bi Sežano odtekel z 90 ali manj kilogrami. Nič hudega...bom pa Radence. Splošno počutje je dobro, stanje duha tudi.

Prijetno in uspešno tekanje v pomlad vam želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lenči
Bravo, pomembno je, da je veselje in volja še zmeraj, vse ostalo pride pač, ko pride. :lol:
 spela*
Matjaž, kdaj bo polovička?
Uporabniški avatar
 Classix
spela* napisal/-a:Matjaž, kdaj bo polovička?

Letos na LM.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Loni
Moja sestra ima tudi iste plane za svojo prvo polovičko...
Uporabniški avatar
 Classix
Loni napisal/-a:Moja sestra ima tudi iste plane za svojo prvo polovičko...

Več ko nas bo ''rookiev'' lažje nam bo... :wink:

Torej takle mamo...tempo v službi je ubijajoč, tako da se mi dozdeva, da na hodnikih srečujem samega sebe. Toda čas za tek se seveda najde, pa čeprav za mene v nerazumnih urah. Počasi se zopet spoznavam z intervali in tempo teki in takole okrogel mesec pred Sežano lahko zapišem, da bom več kot zadovoljen, če bom na Krasu odtekel 8.5 K v tempu 6:10 - 6:15 /K. To bi pomenilo, da preko zime (v primerjavi z LM kjer sem tekel 6:13/K) nisem izgubil na ''hitrosti'' in da sem kar dobro delal, hkrati pa bo to (upam) nov zagon za Radence. Konec tedna se začnejo tudi obiski pri zobozdravnici. O tem pa kdaj drugič...

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 UršaR
Želim ti, da bodo zobje čimpreje in čim manj boleče popravljeni.

Tekaško pa itak nimam besed. Dober si. Glede na to, da ti s tempom ne sežem do kolen, se odpovedujem tvoji družbi na Krasu. Odkrito povedano - 2,5 meseca tekaške pavze je bilo preveč, da bi zdaj v 2 mesecih vse nadoknadila (kaj šele naredila korak naprej). Zato se bom Sežani odpovedala. Res, da imam še mesec časa, ampak malo daleč mi je, da bi se šla sprehajat (tempa pod 7:00 namreč še ne zmorem).

Bom pa - kljub mojemu kratkemu seznamu "tekem" - kdaj vesela družbe. Pa čeprav samo pred štartom in po mojem prihodu v cilj. :oops:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Classix
@ Urša R...upam, da mi ne zameriš, toda resnično bi rad naredil neki test, da vidim koliko sem zmožen na tej razdalji. Čeprav...vse kar se je nakopičilo v zadnjih tednih deluje strogo kontra meni. V službi je ''norenhaus'', nato še prometna nesreča moje Pike. No vsaj pri zobeh se je pokazalo, da sem malo preveč paničaril. Namesto ob štiri bom le ob dva. Ostali se popravljajo.
Če pogledam program treningov za Radence lahko ugotovim, da zaostajam za teden dni, toda to se mi je zgodilo tudi pred lanskim LM, zatorej ne bom nič počel na silo. Kaj takega se preprosto ne obnese. Bo pa potrebno nekaj storiti v zvezi s težo. Prosto po Poletu se zopet prištevam med težje tekače...95.5 kilogramov...kljub redni vadbi. Nekaj delam narobe v zvezi prehranjevanja, nečesa je očitno preveč.
Toda nič ne de, v deželo prihaja pomlad...veselimo se.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Radolca
clasix, ne se sekirat zaradi teže, tudi jaz jih imam okroglih 95 8)
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA