področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 pegaz
O poglej, novi zapisi v stari duplilni!

Kakšni lešniki? Kakšni orehi? A zadaj za Kyocero? :) Tisto so peškotki, ki so zadnjič padli zadaj.
Tko to zgleda, ko je treba cule napokat in jih zbasat v tapravega folksvagnovega slona in nest u tanovo duplino. Pa saj je tam tud fajn.

20.11. bo pa severna inšpekcija po goladi. Kr pazi se!

Severni :)

Oranžni_polh dremavo napol odprl eno očesce, pomigal z brki in se z desnim krempeljcem počohal po hrbtu. Mhh, a je že pomlad? Hmpf. Kdo me budi. Pokril se je s košatim repom, se spet zvil v klobko in se izmuznil nazaj v sanje.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Če Oranži slon /pardon polh) groči, bomo počakali, da si podelimo vodo.
Kot tujec v tuji deželi.
(Fora, le za ljubitelje ZF.)
Uživaj z lešniki. In veverico.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Sem gročil še malo in spoznal, da si lahko delimo vodo enkrat 20.11.2008 po goladi pri 10v1/2. Pa še tretjo svečko lahko na torti pihnemo, ko bo ravno severna inšpekcija blizu. :)
Jebela, Pehas, vreče so res primerne za transport, ampak jaz sem nekje med potjo izgubil tisto s tekaško opremo, pa še kimono jo je nekam pobrisal na lepše. ;) Tale šalamastika zahteva obilo gročenja.
Najbolj smešno pri vsem, pa je, da se ne morem odločit ali bi zaspal ali pa bi raje pojedel še en oreh. Veverica je pa sploh zabavna, ko mi jemlje ravno odprte lešnike iz tačke in jih potem prinese nazaj zavite v testo. ;) Ampak se potem lažje lupijo. :) Skratka, zmeraj manj me skrbi, da bi me zeblo pozimi, ker pridno delam na "podlogi". :D
Ja, takole je to.

Lp, orazni_polh in 42.slon
Uporabniški avatar
 še1PR
oranzni_slon napisal/-a:8) Sem gročil še malo in spoznal, da si lahko delimo vodo enkrat 20.11.2008 po goladi pri 10v1/2. Pa še tretjo svečko lahko na torti pihnemo, ko bo ravno severna inšpekcija blizu. :)
Polh, a ti men misli bereš :?: :roll: :wink: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
še1PR napisal/-a:Polh, a ti men misli bereš :?: :roll: :wink: :lol: :lol:
;) Itaq! :) To je pri nas običaj. :D

Lp, oranzni_polh
Uporabniški avatar
 še1PR
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
še1PR napisal/-a:Polh, a ti men misli bereš :?: :roll: :wink: :lol: :lol:
;) Itaq! :) To je pri nas običaj. :D

Lp, oranzni_polh
Sej vem, sej vem... Stanje duha!!! :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
:twisted:

OTROCI SOCIALIZMA - Vojak
Moj sosed je že od nekdaj gojil borbenost.
In tud jaz, in tud jaz, in tud jaz
hočem bit vojak!
Kaj je narobe, kaj je narobe, kaj je narobe
z mano?
In tud jaz, in tud jaz, in tud jaz
hočem bit vojak!

:twisted:

p.s.: :D Moram malo smetit tukaj in komentirat dogajanje v soboto. :)
Nazadnje spremenil Jusuf, dne 12 Dec 2008, 19:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:...snip, snip... En emigrira, drugi spi, tretji pa smrka in kašlja.

:twisted: Pa dobro ali grem jaz lahko enkrat na dopust, da se tale oranzni_slon ne spremeni v oranznega_polha ali pa kakšno drugo žival, ki zimo prespi? :P Vas prašam ali je to prav? Vsakič enaka pesem. :) Pred odhodom obljubi, da bo pridno treniral in nabiral kilometre v resnici pa takoj, ko odnesem pete začne lenarit. ;) Pa kako naj se potem spočijem in opravim romanje, če mi ga oranžni (*) takole biksa. :twisted: Eh, grem delat načrt, kako ga bom mučil naslednje leto. :D Potem pa diktatura! Ha, ha, ha, ha......

Jusuf (malizelenidiktator l.r.)

(*) vstavi poljubno žival, ki pozimi povečini spi in žaga drva 8)
 luzr
Jusuf (malizelenidiktator l.r.) napisal/-a:(*) vstavi poljubno žival, ki pozimi povečini spi in žaga drva 8)

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Uganka..............
Na misel mi prideeeeeeeeeeeeeeeee.....

Bober, spi, plava in žaga drva.
Ratus ali kak Musculus...
In moja zverina, kadar ne greva na sprehod...
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
vini napisal/-a: ....
Bober, spi, plava in žaga drva.

:D Ne, ne, tale preveč kolesari. Vsaj slišat je tako. :roll: Odgovor ni pravilen. :twisted:

Lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Danes se mi po glavi motati dve vprašanji. (zarjetomoguče PRESS) Prvo je namenjeno temu kotičku in se glasi: Ali je to morda moj (tekaški) blog? Zame je, saj lepo odseva mojo tekaško in tudi drugačno lenobo.
Drugo vprašanje je: Ali lahko rečem, da tečem? Letos mi je uspelo točno dvakrat. Dve goladi, dva različna časa, dvakrat čisto preveč zmatran. Kar se mene tiče je odgovor na dlani. Ne! Ker to ni ničemur podobno. Ajde, lahko bi zadevo zavil v celofan in rekel, da se zelo počasi zopet pripravljam na obremenitve ampak, če bom tako nadaljeval bom tudi letos lahko samo pomahal različnim tekom, ki me že dolgo vabijo pa zmeraj najdem kakšen izgovor, da jih špricam. (Ja, draga kangljica zelo rad zalivam vrt).
Naj bo kakor že, grem na kolo malo preklinjat svojo pozabljivost. Srečno!

Lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moj kompanjero,

končno je tudi tebe popadlo spoznanje, da je treba vcasih tud kaj ven dat, kar se po glavi vali, in da mogoče to koga še celo zanima. Moje čestitke tudi za dva uspešna teka letos, tudi jaz sem ta teden samo dvakrat tekel (danes je bilo drugič, in se že celo popoldne čudim, da so noge še prišraufane na telo, pa jih niti 10 ni bilo, *po ravnem*!

Sploh pa, mogoče se pa lahko z vevrico ojunačita in prideta sprobat severno vetro-gravitacijo? Na jasen dan dela čudeže za motivacijo.

Ne daj se, generacijo!
Samo junački,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Dragi inšpektor severnih obzorji, me vesli, da tudi kaj migaš v naravi. ;) Veš, meni ni toliko problem, da sem zmatran, ko pridem nazaj, ampak tale rešilni pas (okoli pasu) me malo žuli. Sem prestavil že na tretjo luknjo, pa spet kaže, da bo premalo. :) Se sprašujem, če tale nova jazbina (duplina) ni tista, ki me podžiga k obleganju hladilnika. :) No, resnici na ljubo mi simi zvesto stoji ob strani v teh bojih s prav presenetljivim idejami, kako plen iz hladilnika najbolj primerno obdelat predno nastopi komisijsko uničenje. :) In hvaležen sem ji za to pomoč. :D Priznam, da se pri pridobivanju idej za kuhanje obilo poslužuje wireless tehnologij, ki so meni tako ali tako špansko selo. Pravi samo, da ji en stric Gugl vse sorte pove in namigne. :P Jebela, tale mladina je res od vraga. :twisted:
Ja, kola je to kle. :)
:P Ker moram jutri zjutraj zgodaj v širni svet imam v planu en lagan švic tam okoli 13-ih. (Me prav zanima, če se bom zdaj še upal špricat?) Sporočim kako je šlo.

Lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Dragi Oranžni Slon

Jest ne vem, kaj je to, nič ne laufaš, pa si tako dober (no v primerjavi z mano),
Jest ne vem kaj je to, tukaj kotiček, eni imajo blog, včeraj sem na googlu videl, da si lahko narediš spletno stran, pa ene obrazneknjige imajo vsi s slikami vseh svojih prijateljev.
Ne vem kam gre ta svet. včasih smo kaj v svoj zvezek napisali, in slikce v škatlo dali, sedaj pa vse takole javno ....

Ma, da te vidim na Logarski na 75 km štartat. Pa saj zate je to čisto nedosegljiv cilj. Grem za 250 dkg Milko čokolado stavit, da se jih ne upaš prelaufat.
Uporabniški avatar
 pegaz
Razy,

nisem cisto zastopil, a milko dobis, ce El Polho starta al ce ne?
Drugac pa, sram te bodi, takole suntas uboge nichudegaslutece polhe. Pa se s cokolado, kateri se dokazano ne more upreti. Prav zvit si!
Polhison, nic se dat, ti kr u duplini pocaki na pomlad, ni zima nc fajn.
Ce pogledam skoz okno, nosi prsec v valovih, ko sem sel z biciklom u slu je blo, kot da bi padel pod sprinkler. Zato pa je travica zelena.
75km je pa se s kolesom dalec.
sploh ce dezuje.
Dejte mer, jest grem na toplo cokolado.

Pegmljask :)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA