Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Jupiiiii, odtekla svojih 10 km, tako lepo je delalo čmok, čmok ponekod, večinoma pa so pločniki lepo očiščeni. Počasi bom menda prišla nazaj v kondicijo :oops: . Jutri pa malo bolj tempo :D
Lepo tekajte :lol:
Uporabniški avatar
 nini32
Jančika napisal/-a:Nini, če grem jaz od mene (pri podvozu na Kesnikovi) po Dečkovi do Gige in gor mimo Lave na Ostrožno, čez na Novo vas in Hudinjo, potem pa po Opekarniški do Dečkove in mimo Jarha nazaj do mene, je to nekje 6,5 km.

hvala.
moram si poiskat neko novo traso, nekje 10 km. če je še kakšen predlog, mi ga prosim napišite.

lp
Uporabniški avatar
 natasa
nini32 napisal/-a:
Jančika napisal/-a:
moram si poiskat neko novo traso, nekje 10 km. če je še kakšen predlog, mi ga prosim napišite.

lp

Kje pa štartaš??

:wink:
Uporabniški avatar
 nini32
iz centra celja.

krog čez viseči most in nazaj čez park do žel. postaje je tu nekje 10 km.

:P

lp
Uporabniški avatar
 Jančika
Mene je pa danes zvilo, zbudila sem se s taaaaaakim grlom :( . Sicer sem Ok, samo grlo me boli. Tek odpade, kaj pa naj....eh.

Nini, po moje bi imela 10, če greš iz mesta gor do avtoceste na Lopati in nazaj. Od mene do AC in nazaj je 8, od mene do centra je pa ravno kak kilometer.
Uporabniški avatar
 lenči
Danes pa ni bilo več čmokanja pod nogami, je vse skopnelo :lol: in sem lahko lepo tekala. Pa še Indy je bil vesel, ker sem ga vzela zraven :wink: . In tako sem zaključila s tekom v tem mesecu. V nedeljo pa malo daljšega tam 19 km :lol: .
Uporabniški avatar
 nini32
jančika hvala za odgovor. pocajtaj svoje boleče grlo.
bo treba, kar v akcijo pa preverit trase.

lenči moje nove superge so nebeške. noga tudi precej manj boli. jutri planiram krajši tek. mogoče še v soboto nekje 6 km. potem pa na juriš proti čistilni. :D
sem kr v slabi kondiciji, se bojim ..... eh nič. kar bo dal bo dal. :twisted: v torek naj bo veselo in zabavno.

lepo se imejte. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:lenči moje nove superge so nebeške. noga tudi precej manj boli. jutri planiram krajši tek. mogoče še v soboto nekje 6 km. potem pa na juriš proti čistilni. :D
sem kr v slabi kondiciji, se bojim ..... eh nič. kar bo dal bo dal. :twisted: v torek naj bo veselo in zabavno.
lepo se imejte. :wink:

Nič se ne sekiraj, lepo počasi, v torek bo veselo in zabavno boš videla :wink: :lol: . Sovica tako lepo pove, kaj moramo delati, tempo pa imava itak polžji obedve :lol: . Program bova dali skozi tu ni debate. Vse ti bom razložila pri ogrevalnem teku, pa vmes pri počitku med intervali, ker interval bova pa le dali vse od sebe :oops: . Samo upam, da ne bodo noge tako lesene kot včeraj, da bodo podobne današnjim :D
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Danes pa ni bilo več čmokanja pod nogami, je vse skopnelo :lol: in sem lahko lepo tekala. Pa še Indy je bil vesel, ker sem ga vzela zraven :wink: . In tako sem zaključila s tekom v tem mesecu. V nedeljo pa malo daljšega tam 19 km :lol: .

Pridna Lenči! :clap: Tut mi2 z Gospodom 5:00 sva bla pridna in odtekla eno 13tko po Celju. 8) Sem kr prijetno utrujena. Hvala ti za družbo in poslušanje mojih problemov. :oops: :wink:

Lepo se mejte in pridni bodite. Fajn tečte za vikend. Jaz grem na priprave na morje. 8) Me bo lonely preganjal okrog po Kopru. :lol:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Mene so zvili sinusi, je šlo z grla direkt gor. Ampak če bom jutri kolikor toliko ok, bom naredila eno rundo, ker mi ta mesec fali 3 km do stotke in sem se že decembra sekirala, ker mi je sfalilo 10km in si 31. decembra nisem upala it laufat zarad petard, hehe. No, bomo videli.

Nataša, a lahko vprašaš Robocopa (ali pa če bo sam videl), če je bil danes v akciji na I. gimnaziji; ker če je bil on, je spoznal mojega moža. Priimek je pravi, pa mož je rekel, da je bil zelo športen tip :P .

Pismo, zakaj mi pa zdaj kri iz nosa lije :bum: ???
Uporabniški avatar
 Ksenija
5 km mi manjka do 100 pa sem se odločila da ostanem pri tem... še bo čas za tek, prehlad je močnejši. upam, da je samo prehlad in ne viroza, da ne zboli še mala... v petek ima operacijo kolena, pa je moj prehlad čisto v nepravem času :(

fajn tečte
Uporabniški avatar
 lenči
Ma pustita to kilometrino, teh par km pa res ne pomeni nič v primerjavi s počutjem. Saj smo itak že veliko pretekli za januar :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Hm, kako pa kaj kaže za jutri? Je kakšen kandidat za polžko :oops: ? :D Ki bi tekla dva kroga? :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Lepo tecite, kadarkoli in kjerkoli že boste. Jaz jo bom mahnila kar po našem koncu. Tja do Rimskih in potem še po Laškem, da spravim malo daljši tek skupaj. Kdaj točno pa sedajle ne vem, ker odhajava na maturantskega :wink: in si bom privoščila jutri malo poležavanja :lol: .
Uporabniški avatar
 Jančika
Ksenija napisal/-a:5 km mi manjka do 100 pa sem se odločila da ostanem pri tem... še bo čas za tek, prehlad je močnejši. upam, da je samo prehlad in ne viroza, da ne zboli še mala... v petek ima operacijo kolena, pa je moj prehlad čisto v nepravem času :(

fajn tečte

Tudi jaz ostajam na 97. Upam, da je tale moja zadeva virusnega izvora in da se mi ne bo kako bakterijsko vnetje gor nacepilo. Če do torka ne bo veliko boljše, grem k zdravniku. No, sem imela pa zdaj dolgo mir; lansko sezono sem imela vnetje na vnetje, sploh nisem tekla celo zimo.

Ksenija, držim pesti, da se hčerka ne naleze.
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA