Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Meni je usepelo jih narediti
114 km s povprečno hitrostjo 6.4 min/km in povprečnim pulzom 160.

Kar pomeni da v februarju poskušam dvigniti tempo.
Vsem lep pozdrav iz Celja.
Uporabniški avatar
 lenči
V lepem rahlo sneženem dnevu odtekla 19km :lol: . Naslednji tek pa v torek, Nini :D ne pozabi.
Imejte se in uživajte
Uporabniški avatar
 Jančika
Lenči, fino! Jaz sem pa napol obležala, bo treba jutri k zdravniku, cela štala s sinusi.

Pa še malo statistike za januar, ko je že glih Franci svoje podatke napisal (če že imamo gizmote, naj bo od njih kaka korist, a ne, hahaha): 97km (kar vredu, glede na to, da sem imela skupno 10 dni pavze, najprej zaradi zaradi gripe in zdaj zaradi sinusov), povprečni tempo 6:00, povprečni pulz 156.

Nataša se nam je nekam izgubila :?: . Še vedno me zanima, če je bil njen mož v petek službeno pri mojem možu :?: .
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:V lepem rahlo sneženem dnevu odtekla 19km :lol: . Naslednji tek pa v torek, Nini :D ne pozabi.
Imejte se in uživajte

Jutro! Za torkov tek je edina ovira ta /presneta/ bela idila. Meni je sneg bljek. :@ Pridem ... Bom dala vse od sebe.
Nini
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika napisal/-a:Pa še malo statistike za januar, ko je že glih Franci svoje podatke napisal (če že imamo gizmote, naj bo od njih kaka korist, a ne, hahaha): 97km (kar vredu, glede na to, da sem imela skupno 10 dni pavze, najprej zaradi zaradi gripe in zdaj zaradi sinusov), povprečni tempo 6:00, povprečni pulz 156.

Joj, si hitra :lol: , jaz sem še vedno bolj pri Francijevem tempu :oops: , čeprav sem trenutno oddaljena tudi od tega.
Pa pozdravi se, da boš spet lahko skakljala okoli, še posebej sedaj, ko vas čaka hiška :D .
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:
lenči napisal/-a:V lepem rahlo sneženem dnevu odtekla 19km :lol: . Naslednji tek pa v torek, Nini :D ne pozabi.
Imejte se in uživajte

Jutro! Za torkov tek je edina ovira ta /presneta/ bela idila. Meni je sneg bljek. :@ Pridem ... Bom dala vse od sebe.
Nini

Nini, saj bova preživeli, intervale in sneg :lol: :wink: . Se že veselim, da bom imela družbo, Sovico sem že stestirala, kako je teči po programu, tako da mi, upam, ne bo delala težav :oops: . Štart pa krožni promet pri mostu in ne pri bazenu, ne pozabi. Ura 18.00.
Uporabniški avatar
 nini32
:shock: kar sem rekla sem rekla. Jutri ob 18 tih na krožnem. Pride še kdo?
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:Nataša se nam je nekam izgubila :?: . Še vedno me zanima, če je bil njen mož v petek službeno pri mojem možu :?: .

Evo me. Saj berem je pa res, da malo manj pišem :oops: . Pridno tečem, moram nadoknadit januarski primankljaj. Že dolgo nismo tekli skupaj :cry: , ampak čez vikend delam dolgi tek in štartam že zgodaj, če bi se kdo pridružil super. Tečem tempo cca 5:30 min/km, lahko prilagodim do cca 5:45, žal ne počasneje. Ta vikend imam v planu 32km.
Ob sredah je pa vse odvisno od Robocopa oz. od njegove službe.

@Jančika, ja je bil moj Robocop v "akciji" v petek.

Lep teden vam želim.

:wink:
Uporabniški avatar
 natasa
nini32 napisal/-a: Meni je sneg bljek.

Tole si pa lepo povedala. Jaz imam snega že poln :ignore: !
Komaj čakam, da skopni.

Uporabniški avatar
 MojcaZ
natasa napisal/-a:

Komaj čakam, da skopni.

Še ena se oglaša, ki ima snega že vrh glave.:evil: Upam, da ga kmalu "pobere".
Naj se že začne pomlad! 8) Pobiram glasove ZA in potem gremo na referendum. :lol: :rol:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Že dolgo nismo tekli skupaj :cry: , ampak čez vikend delam dolgi tek in štartam že zgodaj, če bi se kdo pridružil super. Tečem tempo cca 5:30 min/km, lahko prilagodim do cca 5:45, žal ne počasneje. Ta vikend imam v planu 32km.

Ja, ja saj vem :cry: , tudi jaz imam v planu to nedeljo 32km, samo takšen tempo bi me ubil :wink:. Že na kratki razdalji :oops: , kaj šele na 32 km.
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:

Komaj čakam, da skopni.

Odkrito rečeno, sneg bi še jaz kar vzela v zakup :D , tega čmokastega, mokrega, plundrastega čudovišta pa tudi jaz ne maram :? . Itak nimam goreteks copat :twisted:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:Že dolgo nismo tekli skupaj :cry: , ampak čez vikend delam dolgi tek in štartam že zgodaj, če bi se kdo pridružil super. Tečem tempo cca 5:30 min/km, lahko prilagodim do cca 5:45, žal ne počasneje. Ta vikend imam v planu 32km.

Ja, ja saj vem :cry: , tudi jaz imam v planu to nedeljo 32km, samo takšen tempo bi me ubil :wink:. Že na kratki razdalji :oops: , kaj šele na 32 km.

Lenči, to nedeljo? Tudi meni so čedalje bolj všeč daljši teki. Pa še fajn se počutim, ko odtečem kakšno daljšo razdalje. 8) Si bom dala v spomin, če spet ne bom mogla na obali. Baje bo lepo vreme (vsaj vremenarji tko pravijo). In bomo spet leteli, eni v zraku eni pa po tleh. :lol:

V petek sem šla na potovanje z vlakom. Iz Velenja do Kopra. 8) 5 ur sem se vozila. Pa sej je blo vse ok, sam na koncu me je tazadnja kr orng bolela. :(

Ampak se ni za pritoževat. Obala mi je res prirasla k srcu. Enkrat se bom preselila, še ne vem kam, kjer bom skoz imela od 18-25stopinj.

Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Lenči, to nedeljo? Tudi meni so čedalje bolj všeč daljši teki. Pa še fajn se počutim, ko odtečem kakšno daljšo razdalje. 8) Si bom dala v spomin, če spet ne bom mogla na obali. Baje bo lepo vreme (vsaj vremenarji tko pravijo). In bomo spet leteli, eni v zraku eni pa po tleh. :lol:

V petek sem šla na potovanje z vlakom. Iz Velenja do Kopra. 8) 5 ur sem se vozila. Pa sej je blo vse ok, sam na koncu me je tazadnja kr orng bolela. :(

Ampak se ni za pritoževat. Obala mi je res prirasla k srcu. Enkrat se bom preselila, še ne vem kam, kjer bom skoz imela od 18-25stopinj.

Povejta kakšen tempo bi tekli?? :? :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca, sicer ne vem, kje si videla v nedeljo lepo vreme, ampak jaz vidim padavine :? . Tako kot danes. Kar me seveda ne bo odvrnilo od teka. Si pa imela doživetje, vožnja z vlakom, kul.
Nataša, ker je to zame prvi dolgi tek bo tempo 7.00, da se sploh spet preizkusim. Priznam pa, da še ne vem, kje jih bom spravila skupaj, saj me hudo mori, ker ob Savinji ne moreš tečt (do Šempetra in čistilne bi bilo idealno). V Laškem bi precej krožila, no, bom še videla. Ne želim te ovirati pri tvojem tempu :oops: . Aja pa R4 je pa super, ker sem danes čisto OK, kot da ni bilo včeraj 19km :wink: .
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA