Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Nataša, ker je to zame prvi dolgi tek bo tempo 7.00, da se sploh spet preizkusim. Priznam pa, da še ne vem, kje jih bom spravila skupaj, saj me hudo mori, ker ob Savinji ne moreš tečt (do Šempetra in čistilne bi bilo idealno). V Laškem bi precej krožila, no, bom še videla. Ne želim te ovirati pri tvojem tempu :oops: . Aja pa R4 je pa super, ker sem danes čisto OK, kot da ni bilo včeraj 19km :wink: .

Saj ni fora v tempu, ampak v času. Težko si vzamem celo dopoldne za tek. Tako pa grem že ob sedmih zjutraj in sem najkasneje ob desetih že doma.
Če bo vreme dopuščalo (beri: če ne bo snega ) bom tekla do Šempetra in nazaj pa še 1x do Kasaz ali še en mali krog do splavarja.
R4 je res odličen!!!!

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:Nataša, ker je to zame prvi dolgi tek bo tempo 7.00, da se sploh spet preizkusim. Priznam pa, da še ne vem, kje jih bom spravila skupaj, saj me hudo mori, ker ob Savinji ne moreš tečt (do Šempetra in čistilne bi bilo idealno). V Laškem bi precej krožila, no, bom še videla. Ne želim te ovirati pri tvojem tempu :oops: . Aja pa R4 je pa super, ker sem danes čisto OK, kot da ni bilo včeraj 19km :wink: .

Saj ni fora v tempu, ampak v času. Težko si vzamem celo dopoldne za tek. Tako pa grem že ob sedmih zjutraj in sem najkasneje ob desetih že doma.
Če bo vreme dopuščalo (beri: če ne bo snega ) bom tekla do Šempetra in nazaj pa še 1x do Kasaz ali še en mali krog do splavarja.
R4 je res odličen!!!! :wink:

Nataša, saj vem, tvoja nadobudna srčka te čakata :D , meni je lažje. Mene moja mami tudi že za nedeljske klepete pogreša :? , ker kar naprej tekam okoli :wink: . Bom pa tudi jaz štartala malo prej, da je še kaj od dneva, ob 10.00 je čisto prepozno. In najverjetne pridem v Celje. In doma obvezno R4 :!:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a: In doma obvezno R4 :!:

Ti priporočam, da si R4 doma pripraviš in ga vzameš s sabo, da ga boš popila takoj po teku, ker ima največji učinek, če ga popiješ v 15 min po telesni aktivnosti.

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Ti priporočam, da si R4 doma pripraviš in ga vzameš s sabo, da ga boš popila takoj po teku, ker ima največji učinek, če ga popiješ v 15 min po telesni aktivnosti.

Bom :wink: , sem že razmišljala, da če grem drugam, da moram imeti s sabo. Hvala za nasvete :D
Uporabniški avatar
 nini32
ojla,

jst moram najprej preteč 30 in nekaj km v enem, šele potem se lahko pogovarjam o tempu. se bojim, da, ko bom sposobna preteč te kilometre, ne bo nobene polžice. in bom spet sama sebi za družbo pri tempu 7.00. :lol: po moje, da si bom šla na živce pri enih 15 km. 8)

sicer sem pa zadnjič (zame v optimalnih pogojih) odtekla 4 km s povprečni hitrostjo 5.30. kej več in dlje, pa ne morem stisnit iz sebe. :wink:

lep, dolgocajten ponedeljek vam želim.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Kaj je R4? :oops: Mal več mi lahko namignete. :oops:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Endurox R4
http://www.prehrana-sportna.si/index.ph ... duct_group
Drugače ga imajo tudi v TG, samo moraš preveriti, če je na zalogi.

Aja, pa baje je čokoladni najboljši, sama ne bi vedela, sem probala samo tega :lol:

lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:Ti priporočam, da si R4 doma pripraviš in ga vzameš s sabo, da ga boš popila takoj po teku, ker ima največji učinek, če ga popiješ v 15 min po telesni aktivnosti.

Bom :wink: , sem že razmišljala, da če grem drugam, da moram imeti s sabo. Hvala za nasvete :D

Lenči, samo prah si daj v plastenko, vodo v drugo, pa potem na koncu zmešaj, jaz imam potem boljši občutek, ker je frišno narejeno.
Uporabniški avatar
 nini32
lenči Slika zunaj ga meče kot za stavo. Slika a ti, jutri, tek, ob savinji, 10 km, vseeno?! Slika

bi bila jezna, če bi jst Slika, ker tole je zame Slika .

:oops:
sej lahko, da bo jutri kaj drugače. bolj prijazno. se še bereva?

nini
Uporabniški avatar
 natasa
Loni napisal/-a:Aja, pa baje je čokoladni najboljši, sama ne bi vedela, sem probala samo tega :lol:

Lenči, samo prah si daj v plastenko, vodo v drugo, pa potem na koncu zmešaj, jaz imam potem boljši občutek, ker je frišno narejeno.

Jaz imam sadnega najraje fruity punch :oops: (nekaj takega).

Ja, jst naredim isto :lol: !

Uporabniški avatar
 natasa
nini32 napisal/-a:lenči Slika zunaj ga meče kot za stavo. Slika a ti, jutri, tek, ob savinji, 10 km, vseeno?! Slika

bi bila jezna, če bi jst Slika, ker tole je zame Slika .

sej lahko, da bo jutri kaj drugače. bolj prijazno. se še bereva?

nini

Nini32 nič bat, jaz sem danes odtekla 15 km, proti Kasazam sem tekla celo po celem snegu. Je bilo odlično, ker je lahek suh sneg.

Uporabniški avatar
 lenči
Nini, ha, ha, nič se bat, do jutri bo ponehalo. Jaz grem, upam samo, da ne bo deževalo. Ceste bodo do popoldne že OK, ker trenutno je to malo bolj tako, zame ,ki moram priti iz Ljubljane. Sem ugotovila, da mi ta proga za moje planirane intervale ustreza in jo bom šibala, ok, če prikle letijo z neba potem ne bom :lol: :wink: :hehe: . Čeprav ti že vnaprej povem, da jaz ne bom mogla 5.30 teči 1,6 km :oops: bova kar lepo bolj počasi intervalčke OK :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
Loni napisal/-a:Aja, pa baje je čokoladni najboljši, sama ne bi vedela, sem probala samo tega :lol:

Jaz imam sadnega najraje fruity punch :oops: (nekaj takega).
Ja, jst naredim isto :lol: !

Jaz imam ta okus kot Nataša :D . Ga pa mešam z jogurtom - tekočim, mi fino paše okus potem. Accelerade niso imeli čokolade :wink: . Je pa dober okus in se nič ne bunim. Še bolj, ker sem danes kot da ne bi nič tekla včeraj. Jupiiiii.
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Nini, ha, ha, nič se bat, do jutri bo ponehalo.

:lol: :? :twisted:
vsa moja čustva.

jutri. ob 18 uri. na krožnem. če boš prej ali pa zamujala me pokliči. lahko prilagodim moj prihod.
Slika
sej vem. :roll: jutri pa ti bom hvaležna! potem se pa lahko greva Slika

nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Nini, ha, ha, nič se bat, do jutri bo ponehalo.

:lol: :? :twisted:
vsa moja čustva.
jutri. ob 18 uri. na krožnem. če boš prej ali pa zamujala me pokliči. lahko prilagodim moj prihod.
Slika
sej vem. :roll: jutri pa ti bom hvaležna! potem se pa lahko greva Slika
nini

Te pokličem, če bo promet povzročal težave, da ne boš slučajno čakala. Danes sem namesto 40 min, potrebovala 55 minut :evil: . Bom jutri splanirala 55, da ne bo panike :wink: .
Ja in na koncu boš zelooooo vesela :lol:. Sank pa nimam :? , nasankala pa ne bi rada :D :--
Se že zeloooo veselim, sem sedaj večinom vse teke tekla sama (razen dveh).
Uporabniški avatar
 nini32
no, kadar sem v dvomih, ali pa kadar ne morem teč zaradi bolezni, potem mi je dovolj, da vas berem. dobim voljo, dobim energijo, dobim vaše navdušenje in zadovoljstvom nad tekom.

(malo sem pocukrana, pazite, da kdo ne dobi sladkorne. inzulina nimam.) :lol:

tudi sedaj ni nič drugače. moj dvom je manjši. :wink:

nini
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA