Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Da se pofočkam :wink:

Jutri imam spet fitnes, upam, da tokrat bolj uspešno ... prejšnji teden me je po njem še 3 dni fino noga bolela ...

Ampak kul, sem ugotovila, da smo preveč masiral rit in premalo nogo ... tako, da smo dodali masiranje noge in zdej sem spet kul ... in jutri je nov dan, nov trening ... nov poizkus ...

Ni hudič en dan bo že steklo ...
Tečt pa tut mislim začet v tem tednu ... sedaj sem samo dvakrat za vzorec malo potekla med sprehajanjem ...

... juuuuj kako zapoje srce :D

Saj skos govorim ...
... imam srce tekača :P

Še mal, še mal ... pa bom spet čist vaša - amen!
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, saj naša si še vedno, saj te nismo odpisali, dali stran :shock: . Kar lepo po pameti, počasi, uživaj v masaži (potem se zna zgoditi, da je kao ne boš potrebna).
Kaj pa tvoja stava :?: Si zmagala v boju s sladkorjem :?: Malo poročila pa si zaslužimo, a ne, ko si nas že tako z zdravim življenjem "rajcala" :wink:
Naj ti srce poje še naprej :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
O ja ... tistega se pa držim ja :D

Nič cukra že od začetka leta, nič pic ... sedaj pa prihajajo še druge korekcije v mojih jedilnikih.

Moja prijateljica pravi mic po mic ... in glede na to, da so se nesladkarije in nepice že zasidrale, gremo še en mic naprej :P

Še dobr, da sem se tega lotla, če ne bi ob vsem tem nešportanju bla že konkretno odebeljena :oops: 8)
Uporabniški avatar
 Loni
ah, tako lepo baročno zalita bi bila...
Me veseli, da gresta ritka in nogca na boljše.
Moja desna stegenska mišica še kar hoče nekaj protestirat, jo bom šla kar zamenjat, kako se včasih kar zmisli, da še ni ok... Imam zdaj tega že čisto zadosti. Sem jamrala zaradi kolen, s temi od Palmanove naprej sploh nimam več problemov (grem rajši trkat na kak les), vaje in masaže so naredile in še delajo svoje, potem si pa prav po neumnosti stegensko mišico nategnem (ne na teku) in voila. Hudimana, kdaj pa bojo moje noge sploh v redu, se mi zdi, da se vse skupaj vleče že kako desetletje, pocajtam eno zadevo in takoj fašem naslednjo. Samo smo strokovno ugotovili, da se vse skupaj širi od podplatov navzgor in če smo zdaj že bili pri stegnih in zadnji plati, kakih velikih možnosti za še kako pretegnjenonategnjeno neumnost niti ni več, vsaj tako, ki bi me pretirano ovirala pri teku, ne.
Drugače pa lahko poročam, da je moja polžkasta sestrica včeraj na Krasu v burji in snegu prvič pretekla daljšo razdaljo, skozi smo dali 17 km in pol, šli sva pa na Urbanov tekaški dan.
Pa še prav važna je bila enkrat prej, ko je imela majčko od PS na fitnesu, so jo takoj opazili :lol:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Solatko pogrešam že nekaj časa :?: Upam, da se ji dogaja kaj prijetnega in je zato malo pozabila na tek :?:

Mislim, da je s Polžjo sekcijo ustvarila pravo blagovno znamko :wink: in si zasluži naziv za kreativnost - tudi prvega polža je narisala.

Lenči pa je organizatorka :cast: , po mojem bi spravila skupaj še Letno konvencijo tekaškega foruma, če bi se tako namenila :D
Uporabniški avatar
 lenči
Princeskina kandidatura uradno poslana njeni visokosti Pegazu na ZS. Vse ostale kandidature pa morajo iti tudi po tej poti, kot sem prebrala navodila.
 Larchi80
Ooooooo Polžki se prebujamo :laola
Sicer smo več ali manj vsi bolni, nekaj vas ima poškodbe, ampak prebujamo pa se. Sem full vesela. Dejmo se pocajtat! Jst sem se, sem tooook vesela, ker sem šla včeraj po 14 dneh spet tečt. Pretekla sem samo 5km, ampak sem bila tok utrujena :( čist sem bla koma, pa še danes me noge bolijo. Jutri ponovim vajo. Ampak tok pogrešam teke s Ksenijo :( komaj čakam, da se pozdravi, da me spet mal goni po naših hribih :lol: .
Punce ko boste ok, bi se lahko spet zmenile, pa organizirale en tek Polžkov. Kaj pravite? :)
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi, lepo da se javiš :lol: . Ja, en tek bo spet treba spravit skupaj tam v vaši lepi dolinici :wink: :lol: . Se bo pa pričela sezona tekm in spet nas bo povsod polno :laola . Polžki smo zakon :heart
Uporabniški avatar
 Hojca
Oj, res smo pridkane :clap: , po vseh raznoraznih težavah se spet v pogon spravit. Ampak čaka nas lepše vreme, daljši dnevi, pa bomo še bolj uživale :laola . Pa kakšen skupen tek bi bil prav fajn.
Drugače pa jaz ob sobotah (ali pa nedeljah) dopoldan navadno po PSTju Dolgi most - Koseze-Dolgi most, pa še ene tolk v drugo smer :lauf: tečem tko, da se mi tkole okrog 15km nabere,....., pa bi bila včasih kakšne družbe (s tempom 6-7min/km) prav vesela :D .
Uporabniški avatar
 lenči
mojculja napisal/-a:Oj, res smo pridkane :clap: , po vseh raznoraznih težavah se spet v pogon spravit. Ampak čaka nas lepše vreme, daljši dnevi, pa bomo še bolj uživale :laola . Pa kakšen skupen tek bi bil prav fajn.
Drugače pa jaz ob sobotah (ali pa nedeljah) dopoldan navadno po PSTju Dolgi most - Koseze-Dolgi most, pa še ene tolk v drugo smer :lauf: tečem tko, da se mi tkole okrog 15km nabere,....., pa bi bila včasih kakšne družbe (s tempom 6-7min/km) prav vesela :D .

Ja konec tedna malo težje, ker so v planu dolgi teki sedaj, ampak enkrat pa moram priti preverit, kaj je to PST, če toliko o njem govorite. Mogoče pa kdaj čez teden kdo usmiljeno kaže pot djevojki sa sela :lol: :oops:
Polžki mi smo itak zakon, iz tira nas nič ne spravi, druga drugi pa dajemo na tone spodbude :laola :juhuhu:
Še tako naprej :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Uh, danes pa intervali :oops: . Nisem vedela, da je 1600 m tako doooolgih :evil: . Pa smo preživele, je Nataša rekla, da moramo malo trpet, drugače ni napredka :twisted: . No, sreča, da lahko sedaj naslednje teke malo na izi odtečem, samo je pa prav prijalo :lol: . In celo malo čmok, čmok je delalo, kriza, potem pa lovi tempo :? . Najpomembnejše je bilo, da sem imela super družbo, čeprav čveka je bilo bolj malo, samo med "odmori" od intervalov, vmes je Nataša "prepovedala" govorjenje :wink: .
Jutri pa peljem malo tekat Indya, da ne bo revež mislil, da ga zanemarjam :heart
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a: je Nataša rekla, da moramo malo trpet, drugače ni napredka :twisted: .

a sem imela super družbo, čeprav čveka je bilo bolj malo, samo med "odmori" od intervalov, vmes je Nataša "prepovedala" govorjenje :wink: .

Prej si "trpela",ampak po treningu je pa filing tapravi!!!!! Napredek pa hitrejši.

Red mora bit, ker če bi skoz govorila kot navita zadnji interval ne bi odtekla 5:49 !!! 8)

Res ste bile pridne :laola !! Bravo !!

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a: je Nataša rekla, da moramo malo trpet, drugače ni napredka :twisted: .
a sem imela super družbo, čeprav čveka je bilo bolj malo, samo med "odmori" od intervalov, vmes je Nataša "prepovedala" govorjenje :wink: .

Prej si "trpela",ampak po treningu je pa filing tapravi!!!!! Napredek pa hitrejši.
Red mora bit, ker če bi skoz govorila kot navita zadnji interval ne bi odtekla 5:49 !!! 8)
Res ste bile pridne :laola !! Bravo !!
:wink:

Samo HVALA lahko rečem :cast1:
Uporabniški avatar
 Asparagus
mojculja napisal/-a:Oj, res smo pridkane :clap: , po vseh raznoraznih težavah se spet v pogon spravit. Ampak čaka nas lepše vreme, daljši dnevi, pa bomo še bolj uživale :laola . Pa kakšen skupen tek bi bil prav fajn.

Se ti bom mogoče jaz kdaj pridružila. Za moj daljši tek bi bilo kot nalašč. :wink:
Uporabniški avatar
 niki
Larchi80 napisal/-a:Ooooooo Polžki se prebujamo :laola
Sicer smo več ali manj vsi bolni, nekaj vas ima poškodbe, ampak prebujamo pa se. Sem full vesela. Dejmo se pocajtat! Jst sem se, sem tooook vesela, ker sem šla včeraj po 14 dneh spet tečt. Pretekla sem samo 5km, ampak sem bila tok utrujena :( čist sem bla koma, pa še danes me noge bolijo. Jutri ponovim vajo. Ampak tok pogrešam teke s Ksenijo :( komaj čakam, da se pozdravi, da me spet mal goni po naših hribih :lol: .
Punce ko boste ok, bi se lahko spet zmenile, pa organizirale en tek Polžkov. Kaj pravite? :)

Larchi, a se midve zmeniva za tek? Meni bi tudi družba prav prišla. Samo v vednost, da sem čist zanič :roll:
Povej kdaj bi ti odgovarjalo?
  • 1
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA