Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 pajo
Lenči jih misliš dobro zgonit ali kaj? Ti bodo za drugič vsi zbežali.
Uporabniški avatar
 Jančika
Nataša, a pol se pa najina dedca zdaj tudi poznata. Kako je Celje mini, hehe.

Jaz sem pristala na antibiotikih in komaj čakam, da zagrabijo, ker me orenk matrajo tile sinusi. No, me vsaj sneg ne jezi tako zelo, ker itak ne morem teči :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
Nataša, a pomarančo si tudi že sprobala???
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Lenči jih misliš dobro zgonit ali kaj? Ti bodo za drugič vsi zbežali.

Pajo :lol: , z mojim tempom :oops: . Bi me bolj Nini gonila okoli :D . Pa ne bojo bi zbežali, saj tolk pa spet ne čvekam :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
Loni napisal/-a:Nataša, a pomarančo si tudi že sprobala???

Ja, pa je bljak.

Čeprav jaz nisem prava oseba za tole, ker mi je skoraj vsak okus bljak, tudi tale roza je pogojno užiten. Trenutno imam čokolado, pa moram reč, da mi je res "bljak", z vodo ga sploh ne morem spiti. Še dobro, da si ga lahko zmešam doma, ker si ga zmešam z mlekom ( v tem primeru je pa še kar okusen).

Torej Loni, raje različne okuse poskusi sama, ker sem jaz preveč "presrana".

:wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:Nataša, a pol se pa najina dedca zdaj tudi poznata. Kako je Celje mini, hehe.

Mini, mini ....hehe.

Uporabniški avatar
 Loni
natasa napisal/-a:Torej Loni, raje različne okuse poskusi sama, ker sem jaz preveč "presrana".

Sem že sama ugotovila, da mi je čokoladna verzija obupna, na splošno pri napitikih, ne samo pri tem, so mi pa všeč čokoladni in vanilijevi geli. Od napitkov pa ravno zdaj šaltam na sadne verzije, sem ugotovila, da sem imela samo s sadnimi geli probleme, napitki so mi pa čisto ok.
Uporabniški avatar
 nini32
8) danes ob 18.00 na krožnem, čakam nate lenči. Je še tako pogumen? Aha, ni! Se mi je kar zdelo. Poročilo o teku sledi.
A mal več napišete čemu so te bljak reči namenjene. :-S
Uživajte!
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:8) danes ob 18.00 na krožnem, čakam nate lenči. Je še tako pogumen? Aha, ni! Se mi je kar zdelo. Poročilo o teku sledi.
Uživajte!

Nini, sneženje se je umirilo, ceste bodo očistili, tako da ne bo problema da prišibam :lol: :wink: . No, pa te bljek reči ti malo razložim (med pavzo med intervali :oops: ). Meni niso tako bljak, no vsaj ti, ki jih imam ne.
Uporabniški avatar
 natasa
nini32 napisal/-a:8) danes ob 18.00 na krožnem, čakam nate lenči. Je še tako pogumen? Aha, ni! Se mi je kar zdelo. Poročilo o teku sledi.
Uživajte!

Morda se pa še kdo pojavi 8) !

Tele bljak zadeve so namenjene hitrejši regeneraciji!!

Uporabniški avatar
 MojcaZ
[quote="lenči Pa ne bojo bi zbežali, saj tolk pa spet ne čvekam :oops: :lol:[/quote]

A pol moram jaz nehat govorit :?: :oops:

Punce fajn tečte danes. Jaz grem tut danes zvečer preverit kakšno je stanje okrog velenjskega jezera. 8)

LP, Mojca :wink:
Nazadnje spremenil MojcaZ, dne 03 Feb 2009, 16:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 natasa
Uživajte!

No, takole.
Imam zeleno luč za tek ob 18-ih, če me seveda želita zraven :roll: :oops: !

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
Uživajte!

No, takole.
Imam zeleno luč za tek ob 18-ih, če me seveda želita zraven :roll: :oops: !

Jupiiiiii, seveda sva te veseli. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Punci, čestitam naredili sta dober trening :laola :clap: !!!!

Hvala za družbo :lol: !!

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Punci, čestitam naredili sta dober trening :laola :clap: !!!!
Hvala za družbo :lol: !!

Hvala :oops: , sva se trudili.
Kako je 1600 m dolgih, če greš tempo :oops: :lol: . Sem pravkar naredila raztezne vaje, da bo jutri čim manj težav :D .
Nini, takole sva jo šibale:
1. 5.49
2. 6.11 (se pozna, da sva tekli po snegu)
3. 5.57
4. 5.49
Uh, nisem si mislila, da bo šlo tako hitro. Hvala obema za družbo.
Naslednji torek pa so na vrsti 800 metrski intervali. Pa upam, da ne bo več snega, ker za takole tekanje je pa tu mač :evil: .
Nini, premagala si sneg in dež :clap: , meni je tako hitro minilo :lol:
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA