Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 diler
LOOL!

A new breed of energy! :)

Lej, tkole je, pa brez zamere. Da je stvar naravna? I dont think so. Oziroma ja, vse snovi so naravne, saj tudi sintezno pridobljene snovi dobimo iz snaovi, ki so del narave ;)

10x RDA doza vitamina B6 ? Hm, ok, ni problema. Je vodotopen, ampak ok, vseeno ga ne rabimo toliko! Poleg tega ga zaužijemo s hrano večkratno RDA količino.

20x RDA doza vitamina B12? Hm, ko bi le vedel, da imamo v telesu zaloge tega vitamina za skoraj 5 let? No ja, pa tudi tega, da varuje jetra in podobne zadeve pri jamanju anabolnih steroidov ne moremo jemati resno, ker je to strokovno ovrženo!

Za tale Energy blend ma pa toliko stvari notri, da je vprašanje, koliko je česa? Poleg tega od teh 3g zavzemajo večino aminokisline :)

Energija - po popitem enem zavojčku nisem občutil tako opevanega učinka. Baje dobiš energjo, da kr letiš :) No ja, isti učinek je bil pri tem, če sem spil kak bolj kvaliteten energy drink!

LP Janez

PS: Aja, pri nakupu energy drinka v štacuni ne sodeluješ v mrežnem marketingu, tukaj pa...? DA :)
 Jan
glede na to da je potrjeno s strani Olimpijskega komiteja pa opravljena ima vsa testiranja in ni nevaren za doping, mislim da je to dovol.....

uporabljajo ga že znani sportaši tako, da nevdim v čem je problem.....
so ljudje za in ljudje proti.....kotpovsod
Uporabniški avatar
 AVI
Jan napisal/-a:....Vsi ki bi radi poiskusili NARAVNI ENERGETSKI NAPITEK bHIP...

Jan napisal/-a:...opravljena ima vsa testiranja in ni nevaren za doping, mislim da je to dovol.....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:?: :?: :?:
 diler
Jan napisal/-a:glede na to da je potrjeno s strani Olimpijskega komiteja pa opravljena ima vsa testiranja in ni nevaren za doping, mislim da je to dovol.....

Ok, maufactured in USA - če je res doping free in kvaliteten, bi lahko imel znak, da je izdelek narejen po standardih USP?[url] http://www.usp.org/USPVerified/dietarySupplements/
[/url]

Naknadno me zanima, zakaj zadeva ni registrirana v registru prehranskih dopolnil? :)

Ok, White willow etract - vsebuje salicilin, je tako? Kaj pravi na to pravilnik o razvrstitvi rastlin? Kakršna koli vrsta vrbe v obliki ekstrakta je ZDRAVILO! Hm...

Ja, izdelka tudi nisem našel med kakimi kometarji na strani IOC in WADA?

Kakšen je pa komentar na to?

LP

No ja, pa brez zamere..me pa res zanimajo komentarji?

[/list]
 Jan
glede na o da produkt uživajo znani slo športniki in jih priporočajo kondicijski trenerji pa seveda prav tako ostali za boljše počutje pijejeo...

nevem kaj bi več želeli......u perfekcije pa se nobomo šli spuščat....
 diler
Znani slovenski športniki? Kateri pa?

Znani kondicijski trenerji? Kateri pa?

Perfekcije...to je tko kot mali tisk pri reklamah. Tukaj postane zadeva šele zanimiva!!!

p
Uporabniški avatar
 spiridon
:cry: jaz sem sprobal,pa tud športniki s katerimi delam,kaj naj rečem...ne velja pol k.,skratka drago lulanje....
priporočilo:na tržišču so dobre stvari,ki pa jih kupite v lekarnah in spec.trgovinah,ki imajo certifikat in so stvari odobrene,drugače si lahko tudi skodite in mečete denar stran.
pa dober tek! :)
 diler
Se strinjam spiridon, tudi sam sem pač dobil od kolegice vzorce in sem sprobal. Pač bom spil do konca, da ne bom stran metal. Je pa isto kot energy drink, pa še mal cenej je le ta :)

Za tiste izdelke, ki jih omenjaš spiridon, vem, kateri so. nimam nobenih pripomb, mogoče malo visoka cena in to, da me grozno moti, da imajo vsi oz. večina teh izdelkov, ki sem jih prijel v roko, umetna sladila! Ki so naravnost ogabna. Sj če je mal cukra notr ne škodi, še posebej med vadbo 10g sladkorja gor ali dol ;) vsaj po moje no...

Hja, smo kr kritični tukile, ane bHIP :)

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA