Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 nini32
lenči me je s pomočjo nataše zvlekla v sneg. me vlekla po snegu in me (končno) zvlekla iz snega. Slika uf, kaj sovražim sneg.

drgač pa sem bila (še vedno sem in moje, da bom še kake 14 dni) ponosna nase, da sem zmogla današnji trening. pri intervalih je bojda treba trpet, jst sem, in sedaj že čutim prijetno utrujenost. F23 bo na mojih nogah in riti, danes in jutri, če ga ne bo zmanjkalo, tudi pojutrišnjem. Slika

hvala lenči. sem vesela, da sem sodelovala pri intervalih. nataša hvala za motivacijo.

Slika smo!!!

nini
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Naslednji torek pa so na vrsti 800 metrski intervali. Pa upam, da ne bo več snega, ker za takole tekanje je pa tu mač :evil: .

lenči :arrow: ne več, naj NE BO snega!!!
sonce, pridi!!!
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Naslednji torek pa so na vrsti 800 metrski intervali. Pa upam, da ne bo več snega, ker za takole tekanje je pa tu mač :evil: .

lenči :arrow: ne več, naj NE BO snega!!!
sonce, pridi!!!

Uh, so mi tudi možgani danes trpeli na treningu :oops:
NE BO snega ja, ker drugače me bo spet v noge zeblo na poti domov :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
Saj R4 dela svoje, samo tile intervali pa tudi :oops: . Ni prehudo, samo nogice pa bolj čutim kot po nedeljskih 19 km :twisted: . ampak vleče me pa še naprej :lol: :wink:. Po moje bo danes Indy vlekel mene :oops: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Saj R4 dela svoje, samo tile intervali pa tudi :oops: . Ni prehudo, samo nogice pa bolj čutim kot po nedeljskih 19 km :twisted: . ampak vleče me pa še naprej :lol: :wink:. Po moje bo danes Indy vlekel mene :oops: .

Torej si opravila odličen trening, danes pa res čist na izi.

:wink:
Uporabniški avatar
 nini32
lenči, indyju bo lažje. ma štiri noge, ti pa samo dve. :wink:

mene tudi danes noge bubajo. pa bodec čutim.

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:lenči, indyju bo lažje. ma štiri noge, ti pa samo dve. :wink:
mene tudi danes noge bubajo. pa bodec čutim.
lp, nini

Nini, saj sva slišali, brez truda ni napredka :lol: :wink: .
Ja Indy bo s temi štirimi nogami pretekl še več, ker bo vohljal okoli :wink:
Pa ful lepo slikico imaš :D
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Od Katrce pa že dolgo nismo nič slišali. Včeraj sem se spomnil na njo, ker sem videl neko podobno postavico teči v Novi vasi.

Nas je čisto zapustila? In se prepustila smučanju?

LP vsem puncam ki pridno tekate in tudi tistim dekletom, ki malo manj tečete.
Uporabniški avatar
 natasa
Franci Škorjanc napisal/-a:Od Katrce pa že dolgo nismo nič slišali. Včeraj sem se spomnil na njo, ker sem videl neko podobno postavico teči v Novi vasi.

Nas je čisto zapustila? In se prepustila smučanju?

LP vsem puncam ki pridno tekate in tudi tistim dekletom, ki malo manj tečete.

Pa tvoji treningi???

:wink:
 katrca
Franci, tale POSTAVICA ni bila moja, jo boš pa danes lahko uzrl ob Savinji ob 19h, tole POSTAVICO. Ampak žal ne vem, če lahko tu govorimo o pomanjševalnici. Ampak zdaj bo Katrca dala spet gasa.
Lp, Katrca
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Prejšni teden mi je zdravje ponagajalo, verjetno viroza. Teden poprej pa sem imel težaave z koordinacijo varstva. Zdaj pa spet začenjam.

Me je mikalo da bi se vam včeri pridružil, a moja dela do 19tih. Danes sem jo pa pustil da gre v kino :)
A nisem fajn mož :), no saj tudi mene ona pogosto spušča ven. Zato moram tudi jaz njej pustiti.

Imam pa še en problem ki mi ga ne uspe nikako rešiti! Verjetno mi lahko katera od vas pomaga!
Ko delam puding se mi vedno naredijo grudice. Pa lahko mešam kot zmešan. Ima katera idejo?

Ah, sem tudi razmišljal da bi se Nataši pridružil, a je prehitra. No, če bi jo ujagal po kakšnem 30km, bi ji verjetno lahko kak km sledil :wink:
Verjetno bi ji odgovarjalo ker bi lahko mi veliko povedala, ker jaz bi tako moral sapo loviti. :oops:
LP
Uporabniški avatar
 lenči
Čisto na izi z Indyem odtekla 6,4km :lol: :wink: . Mokra v noge bolj kot včeraj, ker sem čofnila v lužo, ki je v rahli temi nisem registrirala :evil: . No, vseeno, prav lepo se počutim, čeprav sem utrujena :lol: . Jutri počitek, v petek pa malo bolj tempo, v nedeljo pa dolgi, dolgi tek. Tam ob 8.00 štartam s parkirišča pri bazenu in bom nabirala kilometrino :wink: .

Katrca :lol: , živijo, se že veselim, da bova skupaj tekali :wink: .

Franci, jaz problem s pudingom rešujem tako, da malo hladnega mleka in prašek (pa tudi sladkor, če sladkaš) zmešam s stepalko v fino gladko maso in potem počasi vlivam in mešam v vrelo mleko. Pa nimam grudic.
Uporabniški avatar
 Jančika
Evo, meni je pa danes dal mož fraj, ker je videl, da se mi že meša od sedenja na kavču. Smo se peljali z avtom in sem zagledala tekača, ki jo je žgal po pločniku. Sploh se nisem zavedala, da na glas komentiram, šlo je pa takole: "O lej ga, teče. Ja kam je pa zdaj zavil, kje je? Madona, je hiter." :roll: Potem je pa mož rekel, veš kaj, bom šel kasneje na bajto, pejt ti laufat. In sem šla, ker so sinusi much better.

Franci, jaz kupim narejen puding, pa je problem grudic rešen :D .
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Saj jaz tudi s stepalko naredim zelo tekočo maso, a potem na hitro zlijev v vrelo mleko. Mogoče moram to početi počasi.

Saj vem da je lažje kupiti narejen puding. Zadnjič sem kupil tistega ki ga ni treba kuhati, pa ni tako dober. Narejen ima pa to napako, da hčerka ne mora stresati prašek, sladkor, hladno mleko in potem minuto mešati in je čist navdušena.

Sem mislu tud dans teč, pa je bil kino preolg.
Uporabniški avatar
 Jančika
Sicer je že dolgo, kar sem nazadnje kuhala puding, ker pri nas nihče ni ljubitelj (otroka ga sploh nočeta jest, tudi kupljenemu je zadnjič potekel rok uporabe in smetana na njem se je skisala), ampak se ne spomnim, da bi kdaj imela problem z grudicami. Pa ne vem, kako to, res ne. Mogoče mi je bilo samo vseeno :P ?
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA