Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Z*
Jao, ljudje, :shock: pa vi se nimate radi ... :roll: :lol: Je to narisana gondola na Vogel, al je res tako strmo?! :shock:
Uporabniški avatar
 BoštjanG
Z* napisal/-a:Jao, ljudje, :shock: pa vi se nimate radi ... :roll: :lol: Je to narisana gondola na Vogel, al je res tako strmo?! :shock:

Eh Z*, to pa res ni bogve kaj; ko bi Ti šele videla po kako strmih stopnicah se moram jaz vzpenjati, da dospem do moje študentske sobane! :lol: Sicer pa je, vkolikor se nisem uštel, bil ta vzpon tudi del proge gorskega maratona 4 občin. Le da so naši vrli tekači tedaj že imeli za seboj več kot 20 pretečenih km....
Uporabniški avatar
 Tuareg
BoštjanG napisal/-a:
Z* napisal/-a:Jao, ljudje, :shock: pa vi se nimate radi ... :roll: :lol: Je to narisana gondola na Vogel, al je res tako strmo?! :shock:

Sicer pa je, vkolikor se nisem uštel, bil ta vzpon tudi del proge gorskega maratona 4 občin. Le da so naši vrli tekači tedaj že imeli za seboj več kot 20 pretečenih km....

Saj ni tako strmo, kot zgleda. Ni žičnica, ni, je zgolj neka pajčevina čez
sliko... Če se ne motim, je trasa tega teka malo drugačna kot tista na
teku 4. občin. Cilj je tu na Črni prsti, nekoliko višje kot pa je bila najvišja
točka na 4. občinah na sedlu Suha.

Pa problem sploh ni v tem. Problem je tem, da je popoldne blizu Celovca
še tek na Ulrichsberg, ki ga pa tud ne kaže zamudit. Kombinacija obeh
ali pa metanje kosti...
 aleksander
Maraton štirih občin je potekal le po cca.1/3 proge teka na Črno prst in sicer v zgornjem delu in še to navzdol :twisted: .Drugače pa je proga res luštno strma :wink: ,velik del pa jo poteka po gozdu.Do sedaj sem bil na tekmi trikrat in lahko samo pohvalim organizatorja.Časa je še kar nekaj,tako da si lahko progo prej ogledate in potem se vidimo.

LP
Uporabniški avatar
 Dule
V soboto pa vsi gamsi na zbor v zibelko gorskega teka na Črno prst, kjer bo ponovno zbrana vsa smetana gorskih garačev-tekačev :wink: .

Tekma bo tudi izbirna za določitev reprezentance, ki bo sodelovala na svetovnem prvenstvu v gorskem teku. Medtem, ko bo dren za uvrstitev pri vrhu, bo moj cilj samo priti do cilja :wink: . Se vidjamo!
Glede organizacije pa tudi ni bojazni, saj se tu organizatorji vedno zelo potrudijo :P .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA