Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 UršaR
Jaz sem tudi včeraj plavala, ups, tekla. Ampak je tako čmokalo in špricalo okoli mene, da je bilo veselje. Me je že skoraj prijateljica pregovorila, da grem raje z njo na kavo, pa se nisem dala. :nono: In sem kljub dežju obula superge in zakorakala v plundro.

Lenči, sem se spomnila nate in na tvoje intervale. Bravo, super si!

Polžki, uživajte!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
UršaR napisal/-a:Jaz sem tudi včeraj plavala, ups, tekla. Ampak je tako čmokalo in špricalo okoli mene, da je bilo veselje. Me je že skoraj prijateljica pregovorila, da grem raje z njo na kavo, pa se nisem dala. :nono: In sem kljub dežju obula superge in zakorakala v plundro.
Lenči, sem se spomnila nate in na tvoje intervale. Bravo, super si!
Polžki, uživajte!
LP, Urša

ha, ha, še ena ki vztraja :lol: :wink: pri plavalnem teku :shock: . Si pa karakter, namesto kavice, plundra :wink: .
Saj sem vedela, da sem včeraj imela duhovno pomoč, da mi je šlo :lol: :wink: . Pa še kdaj se priporočam.
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Si pa karakter, namesto kavice, plundra :wink: .

Brez skrbi. Kavica je na vrsti danes. :wink:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Ksenija
tko vse pripravljeno za jutrišnji odhod male... moram priznat da imava obe tremo... jst sem od danes naprej frej, mam še nekaj privat administrativnih zadevic za poštimat, pa s Tami greva na tekmo v Celjo bodrit njeno ekipo, presenečenje za punce... sem se pa odločila da grem v soboto tečt, ne glede na prehlad, sej vročine ni.. lahko samo čist zbolim ( po petku mi je vseeno) ali pa čudežno ozdravim... tamala čarovniško premaguje viruze okrog sebe (najbolj moje) in to je to... se še javim ... držte pesti za mojega angela
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a:tko vse pripravljeno za jutrišnji odhod male... moram priznat da imava obe tremo... jst sem od danes naprej frej, mam še nekaj privat administrativnih zadevic za poštimat, pa s Tami greva na tekmo v Celjo bodrit njeno ekipo, presenečenje za punce... sem se pa odločila da grem v soboto tečt, ne glede na prehlad, sej vročine ni.. lahko samo čist zbolim ( po petku mi je vseeno) ali pa čudežno ozdravim... tamala čarovniško premaguje viruze okrog sebe (najbolj moje) in to je to... se še javim ... držte pesti za mojega angela

Držim pesti za obe. :heart in da bo šlo vse po planu in na hitro okrevanje.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:tko vse pripravljeno za jutrišnji odhod male... moram priznat da imava obe tremo... jst sem od danes naprej frej, mam še nekaj privat administrativnih zadevic za poštimat, pa s Tami greva na tekmo v Celjo bodrit njeno ekipo, presenečenje za punce... sem se pa odločila da grem v soboto tečt, ne glede na prehlad, sej vročine ni.. lahko samo čist zbolim ( po petku mi je vseeno) ali pa čudežno ozdravim... tamala čarovniško premaguje viruze okrog sebe (najbolj moje) in to je to... se še javim ... držte pesti za mojega angela

Sta v mojih mislih vedno in še posebej v prihodnjih dneh :heart
Uporabniški avatar
 Ksenija
vam javim... močno si želim da bodo med posegom ugotovili da je stanje boljše kot mislijo... si predstavljate da pri 15 letih pokopavaš svoje sanje???
ok dost o tem, kr grem... nočte vedeti kaj se dogaja v meni
 Larchi80

Sobota????? Jst tuuuuuuud bi šla :) a me vzameš, a me, a me??? :lol:

Niki z veseljem se ti pridružim :wink: . Sej sem sama trenutno bolj počasna, me je tale gripa kr zdelala, ampak se ne dam, tko da ni panike, lepo počasi pa sigurno. Kar se pa časa tiče se bova pa mogle kr fajn zmenit. Kako si ti kaj s časom?
Uporabniški avatar
 metkamarjetka

Ksenija, kako te razumem :cry: in stiskam pesti, da se bo isteklo kot se mora :!: :!: :!:
nedolgo nazaj je bil naš sine hudo bolan in, ko smo ga pripeljali v bolnico nas je popolnoma šokirala prva (neuradna) diagnoza - lahko bi šlo za levkemijo :cry: , da tri dni nisem vedela za svet okrog sebe, nisem ne jedla, ne spala, bruhala sem (živci :cry: ) že navsezgodaj, preden sem šla drugi dan k njemu v bolnico.... pa se je konec koncev (HVALA TISTEMU TAM ZGORAJ - ČE JE..... zgleda, da je :) !!!!) obrnilo drugače. bila je "samo" infekcijska mononukleoza.

zato Ksenija: VERJEMI!!!!! verjemi, da bo s tvojim zakladom vse še dobro.

stiskam pesti! srečno.
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:Ja konec tedna malo težje, ker so v planu dolgi teki sedaj, ampak enkrat pa moram priti preverit, kaj je to PST, če toliko o njem govorite. Mogoče pa kdaj čez teden kdo usmiljeno kaže pot djevojki sa sela :lol: :oops:

Lenči, mogoče bi pa šlo tudi kdaj med tednom (po 17uri), če želiš javi, ampak ne več kot ene 17km. Bi bil pa zate prav fajn trening cel PST pretečt, samo tole pa jaz :nono: .

Asparagus napisal/-a:Se ti bom mogoče jaz kdaj pridružila. Za moj daljši tek bi bilo kot nalašč. :wink:

Če boš želela se oglasi, lahko že konec tega tedna kakšno 15ko, ali pa čez par tednov mal daljšo, pa da vidiva....
Nazadnje spremenil Hojca, dne 04 Feb 2009, 18:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Hojca
Ksenija, tudi jaz držim pesti in vama želim vse dobro.
Uporabniški avatar
 lenči
mojculja napisal/-a:Lenči, mogoče bi pa šlo tudi kdaj med tednom (po 17uri), če želiš javi, ampak ne več kot ene 17km. Bi bil pa zate prav fajn trening cel PST pretečt, samo tole pa jaz :nono: .

A bi res bila za vodičko? :D Saj ne bi jaz med tednom več kot 15 km tekla :oops: . Pa tudi ura bi mi odgovarjala. Samo da se malo bolj dan naredi, da bom vsaj videla kje tečeve, pa se zmeniva :wink: . Hvala ti. Te bom spomnila :D
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:
mojculja napisal/-a:Lenči, mogoče bi pa šlo tudi kdaj med tednom (po 17uri), če želiš javi, ampak ne več kot ene 17km. Bi bil pa zate prav fajn trening cel PST pretečt, samo tole pa jaz :nono: .

A bi res bila za vodičko? :D Saj ne bi jaz med tednom več kot 15 km tekla :oops: . Pa tudi ura bi mi odgovarjala. Samo da se malo bolj dan naredi, da bom vsaj videla kje tečeve, pa se zmeniva :wink: . Hvala ti. Te bom spomnila :D

Itak da bi bila, z veseljem :D , kar spomni me.
:laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Ksenija, tudi jaz bom mislila na vaju in držala pesti, da operacija 100% uspe.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Asparagus napisal/-a:Se ti bom mogoče jaz kdaj pridružila. Za moj daljši tek bi bilo kot nalašč. :wink:

Če boš želela se oglasi, lahko že konec tega tedna kakšno 15ko, ali pa čez par tednov mal daljšo, pa da vidiva....[/quote]

Velja, bom videla v petek, če bi šlo že ta teden :D , smučanje, ki smo ga načrtovali v soboto, bo verjetno odplavalo po vodi :evil: .
  • 1
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA