Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Jančika
Ajaaaa, medtem ko sem objavljala prejšnji post, sem se spomnila :bum: . Torej ja, trik je v tem, da puding zmešaš v mlačno mleko in ne v vroče! Tako me je naučila babica :) . Potem pa lepo počasi segrevaš in ves čas mešaš.
Uporabniški avatar
 nini32
Lenči, kdaj in kje boš danes tekla? Vem,da 800 m intervale. Koliko ponovitev? Razmišljam,da se ti pridružim. Vse je odvisno od spleta okoliščin. ;-)
Lp, Nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:Lenči, kdaj in kje boš danes tekla? Vem,da 800 m intervale. Koliko ponovitev? Razmišljam,da se ti pridružim. Vse je odvisno od spleta okoliščin. ;-)
Lp, Nini

Nini, ne bom tekla danes, ampak jutri in ne bodo intervali ampak kar lepo normalen tek, tempo pa 6.30. Intervale imam samo ob torkih, saj bi me drugače skurilo :oops: :lol: . Jutri planiram med 8 in 10 km. Če bom sama, bom tekla v Laškem proti Rimskim, je prav luštna proga, pa še snega ni :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Franci Škorjanc napisal/-a:Saj jaz tudi s stepalko naredim zelo tekočo maso, a potem na hitro zlijev v vrelo mleko. Mogoče moram to početi počasi.

Ja, zelo počasi je treba vlivati v mleko in jaz kar konkretno mešam. Je pa res bolje, če mleko ni vrelo, samo mešati pa je treba.
Upam, da ti bo sedaj uspelo in se boste prijetno sladkali :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=5339

Obvezno branje nominacij za leto 2009 :heart

Jaz sem nominirana :shock: Slika Slika !!

:wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Franci Škorjanc napisal/-a:Ah, sem tudi razmišljal da bi se Nataši pridružil, a je prehitra. No, če bi jo ujagal po kakšnem 30km, bi ji verjetno lahko kak km sledil :wink:
Verjetno bi ji odgovarjalo ker bi lahko mi veliko povedala, ker jaz bi tako moral sapo loviti. :oops:
LP

Se mi lahko pa pridružiš danes ob osmih zvečer, če želiš.
Tempo mi ni pomemben, pomembo je samo, da naredim 14-15km ! :lol: :lol: !!

Uporabniški avatar
 nini32
Ojla,
namesto da grem nekam, grem teč. Okoli 18 ure, do 10 km! Svet je krut, nekateri ljudje pa žljeht.
Nini
Uporabniški avatar
 lenči
Nini, kar pojdi tečt, ti boš uživala, žleht ljudje pa naj trpijo :D . Tako je prav. Jaz tudi p......... in p........ :evil: skoraj bi morala iti naredit kakšno 10ko, pa potem nazaj, strela, no, moram naprej delat. Saj bo bolje, naj te tek razvedri. :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
spiridon napisal/-a:kje startaš Nataša?

Most na Čopovi ob 20:10.

Uporabniški avatar
 Jančika
Meni je danes uspelo odteči 8km v tempu 5:34, najhitrejši kilometer sem imela pa 5:03. Hm...vsakič po bolezni imam prvih par laufov ful hitrih (po mojih merilih, prosim :P ), kako to???
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika napisal/-a:Meni je danes uspelo odteči 8km v tempu 5:34, najhitrejši kilometer sem imela pa 5:03. Hm...vsakič po bolezni imam prvih par laufov ful hitrih (po mojih merilih, prosim :P ), kako to???

:laola si hitra :cast1: . Mislim, da te ful žene želja po teku in potem greš kot strela :lol:
Uporabniški avatar
 Jančika
lenči napisal/-a:Mislim, da te ful žene želja po teku in potem greš kot strela :lol:

Ampak je verjetno res to, veš. Cel teden se valjam po kavču in si širim rit, potem pa nažgem do konca :lol: . Saj pri ene tretjem ali četrtem me počasi mine in sem nazaj na šest nula, hehe.
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA