Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a:
Velja, bom videla v petek, če bi šlo že ta teden :D , smučanje, ki smo ga načrtovali v soboto, bo verjetno odplavalo po vodi :evil: .

OK, v petek sva na zvezi.
 Ambjut
Men pa neki drujga ne da mira. Lenči, tuki se lepo vid da si se prjavla na forum skor glih pred enim letom. Če kej štekam, si do tega prispevka napisala 2395 enih tekstov. Če si za vsazga porabla rečmo ene 3 minute, si pol za vse skup porabla 7185 min, kar je 119,75 ur, pa rečmo 120 ur - na okrogl. Če nis glih pr ta hitrih, pol recimo u eni uri pretečeš 10 km (da bo laži računat), no in pol vidmo, da bi v tem cajtu lohk pretekla 1200 km. To je 100 km na mesec več. Jest bi se zamislu!
Uporabniški avatar
 Loni
No, ti se kar zamisli in tuhtaj, Lenči naj pa kar veselo tolče po tipkovnici in nas razsveseljuje s svojimi prispevki.
Saj če bi se jaz malo potrudila, bi tudi lahko marsikaj boljše in prej opravila, pa sem imam tako čisto fajn. Lenči pa tudi, a ne?
Kaj pa je to 100 km, dvakrat na Sladki vrh, pa so noter :lol: :lol: Hecam se.

Punce, že dolgo nismo nobene o konoplji rekle. To je sumljivo.
 Ambjut
ja, sej ti pa tud nis dost boljš :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Ene pa res do hudiča vse muči. V kakšni obliki pa bi uno zadevco a? :D
Uporabniški avatar
 Loni
Ambjut, eni radi kvačkamo na vse možne načine in nam je tako čsito fajn.
Une zadeve pa verjetno za začetek spet v palačinkah :lol:
Drugače pa tišina, sem danes zjutraj že odtekla 8 km in nisem nič kvačkala zraven :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Ambjut napisal/-a:Men pa neki drujga ne da mira. Lenči, tuki se lepo vid da si se prjavla na forum skor glih pred enim letom. Če kej štekam, si do tega prispevka napisala 2395 enih tekstov. Če si za vsazga porabla rečmo ene 3 minute, si pol za vse skup porabla 7185 min, kar je 119,75 ur, pa rečmo 120 ur - na okrogl. Če nis glih pr ta hitrih, pol recimo u eni uri pretečeš 10 km (da bo laži računat), no in pol vidmo, da bi v tem cajtu lohk pretekla 1200 km. To je 100 km na mesec več. Jest bi se zamislu!

Čisto enostavno zakaj - počitek je del treninga :lol: :wink: in vsestransko razvijanje mišic prav tako :--
Seveda pa ne bom omenjala pozitivnih učinkov na vse polžke, ki so zaradi moje "lenobe" pretekli kakšen kilometer, ki ga drugače ne bi.
Ja 100 km na mesec več :shock: , sem se zamislila in definitivno ne bom tekla, bom raje tipkala, ker bi drugače izdahnila :wink: .

Aja, pa še to za 10 km v eni uri se moram pa izjemno potrudit in je to bolj izjema kot pravilo.
Tako, še tri minute zapravljene za razvedrilo vseh udeležencev na TF, pa tudi mene :lol:
Saj se trudim no :cry:
Uporabniški avatar
 lenči
Konoplja aja, saj res, rekle nismo nič, jedle pa :hehe: :juhuhu:
Palačinke, kruhec, testenine, pecivo..... hm, nehajmo, meni je danes ful cukr padel, tiramisu je pa že spuhtel, sedaj pa napad na temno čokolado.
Imejte se tanartabulši, jaz se bom tudi :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Lenči, za včeraj sem naredila torto, v katero sem dala pol kile temne čokolade, tiste s 60% kakava. Njami, plus mandlji in smetana, nič moke, za dol past, zato sem se pa že danes navsezgodaj spravila švicat, malo me je dajala čokoladno obarvana vest.
 wind
Loni napisal/-a:Une zadeve pa verjetno za začetek spet v palačinkah :lol:

Aha, zato polžke tako pridno laufajo in so tako dobre volje. :D Torej tisto zloglasno maslo iz konopljinih derivatov v palačinke. Pa space cookies po treningu, to bo. Se mi je šele zdaj posvetilo, zakaj toliko debat o piškotkih in palačinkah. :twisted: :D
Uporabniški avatar
 IRA
A veste, da sem tekla :twisted: :twisted: :twisted:

Srce mi pleše, skače, kriči in nori!!!
Noro!!!

Tekla sem sicer počasi in bolj malo, max 4km ... nisem vzela niti Garmina s sabo, da me nebi preganjal in da nebi "zbezljala" :D

Občutek je pa krasen!!!
... to je res enostavno ORGAZMIČNO!!!

JUHUHU!!!
Mi je pa tako metalo srce ven, da sem se kr zamislila, če bi sploh še prilezla na kRožnik ... no, ampak vaja dela mojstra ... bomo že prišli nazaj v tiste taprave tirnice ...
Seveda, da ne more bit enak okot prej, če 4 TEDNE!!! nisem tekla!

Lp
Uporabniški avatar
 Ksenija
evo prispela iz bele Ljubljane, danes sem bila kar dvakrat tam ;) mala sprejeta, pred njo eno deklico zaradi prehlada zavrnili (sem vedela jst zakaj mi moj prehlad ne da miru), naleteli na prijaznoo sestro, ki je sama od sebe šla do našega ortopeda in ponudila genialno rešitev - mala pristala iz odd. A na otroškem oddelku, operiral pa jo bo vseeno izbran zdravnik... imam že tako veliko dete da reče, mami dej petja domov, jst bi rada film pogledala pa mal zaspala... jutri okrog 12 bo pa poseg... malce pomislite na mojega angela... v soboto grem pa tečt... amen, tkooo pogrešam!!!
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:A veste, da sem tekla :twisted: :twisted: :twisted:
Srce mi pleše, skače, kriči in nori!!!
Noro!!!
Tekla sem sicer počasi in bolj malo, max 4km ... nisem vzela niti Garmina s sabo, da me nebi preganjal in da nebi "zbezljala" :D
Občutek je pa krasen!!!
... to je res enostavno ORGAZMIČNO!!!
JUHUHU!!!
Mi je pa tako metalo srce ven, da sem se kr zamislila, če bi sploh še prilezla na kRožnik ... no, ampak vaja dela mojstra ... bomo že prišli nazaj v tiste taprave tirnice ...
Seveda, da ne more bit enak okot prej, če 4 TEDNE!!! nisem tekla!
Lp

Ja, no, sedaj pa lepo počasi, bravoooo, te nekam razumem :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:evo prispela iz bele Ljubljane, danes sem bila kar dvakrat tam ;) mala sprejeta, pred njo eno deklico zaradi prehlada zavrnili (sem vedela jst zakaj mi moj prehlad ne da miru), naleteli na prijaznoo sestro, ki je sama od sebe šla do našega ortopeda in ponudila genialno rešitev - mala pristala iz odd. A na otroškem oddelku, operiral pa jo bo vseeno izbran zdravnik... imam že tako veliko dete da reče, mami dej petja domov, jst bi rada film pogledala pa mal zaspala... jutri okrog 12 bo pa poseg... malce pomislite na mojega angela... v soboto grem pa tečt... amen, tkooo pogrešam!!!

Mislili bomo
  • 1
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA