Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija napisal/-a:ne bomo ne bomo... kolkrat še ;)
jst sam še o tem razmišljam... to je odvisnost ane?

Je ja ...
Jest sem tut "not" :twisted:

... sej veš ventile je treba prepucat, če ne mašina "kiha" ...

Edin veš kaj še nisem odkrila ... če mam kje pod havbo skrit tut kakšen "turbo" :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
to odkrivaj drug teden ;)
a bi se dogovorili kje se dobimo... vse kaže da imam jst svoj prevoz ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, pa da malo spet pričnemo migat :lol: .
Prijavljena na polmaraton v Gorizi 1.3.2009.
Pa v Sežano bi šla tudi, a rabi kdo družbo počasne tekačice na 21ki? Tempo tam 7.00 +-
No, da vidim, a bo kje družba the best TF Polžje sekcije :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Hojca
Tud jst mam Sežano v planu :) , še prej pa "soline"...
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, Soline :D , moj pravi, da greva, ker se je zmenil s sotekačico. Uh, tole bo pa tekmovalno naporen marec :oops: :D :wink: .
Ampak, vas bom pa spet veliko videla :heart :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Ja, Soline :D , moj pravi, da greva, ker se je zmenil s sotekačico. Uh, tole bo pa tekmovalno naporen marec :oops: :D :wink: .
Ampak, vas bom pa spet veliko videla :heart :juhuhu:

Načrtujem Soline, že zaradi lokacije in ker se mi zdi, da je to bolj družaben in ne tako tekmovalen tek. V Sežani bi me mikalo 21, ampak ne verjamem, da bom pripravljena za to. Ta mesec bom komaj spravila skupaj 70 km(služba, vreme, druge obveznosti in težave). Če mi bo šlo prihodnji mesec dobro in dobim čudežne superge :lol: , v katerih me ne bodo bolela kolena na malo daljših razdaljah, pa mogoče. Konec februarja se bom odločila.
Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a:

V Sežani bi me mikalo 21, ampak ne verjamem, da bom pripravljena za to. Ta mesec bom komaj spravila skupaj 70 km(služba, vreme, druge obveznosti in težave)..... Konec februarja se bom odločila.

Ja, z mano je približno isto. Ene 15km spravim skupaj že kar nekaj časa brez težav, imam pa namen do konca februarja tole razdaljo do 20km spravit, pol pa eno testno 21ko sprobat,...., pa da vidim :idea: , a se za Sežano na 21ko al pa raje kar na 8ko prijavim :wink: .
Uporabniški avatar
 Asparagus
mojculja napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:

V Sežani bi me mikalo 21, ampak ne verjamem, da bom pripravljena za to. Ta mesec bom komaj spravila skupaj 70 km(služba, vreme, druge obveznosti in težave)..... Konec februarja se bom odločila.

Ja, z mano je približno isto. Ene 15km spravim skupaj že kar nekaj časa brez težav, imam pa namen do konca februarja tole razdaljo do 20km spravit, pol pa eno testno 21ko sprobat,...., pa da vidim :idea: , a se za Sežano na 21ko al pa raje kar na 8ko prijavim :wink: .

Če zmoreš 15km brez težav, potem si na dobri poti. :)
Uporabniški avatar
 lenči
Takole, prijavljena na 21km v Sežani :lol: . Sem se prijavila preko skupinske, bravo Bobr. Če kdo rabi družbo počasne polžke, čisto na izi, naj se javi :lol: . Moj bo spet bezljal spredaj :bum: .
Uporabniški avatar
 Loni
Mene nič vprašat, ker nimam pojma, navadno grem za nosom, pa ne svojim, ampak tistim od mace in Lauferja :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:Mene nič vprašat, ker nimam pojma, navadno grem za nosom, pa ne svojim, ampak tistim od mace in Lauferja :lol:

Ha, ha, no mogoče pa vas kje daleč spredaj celo vidim :lol: :wink: , čeprav so neki hribčki vmes :oops: . Hm, mogoče pa se tudi kakšna njivica najde :wink: . Jaz že počasi semena skupaj spravljam za moje ritje po vrtu :lol:
Uporabniški avatar
 lonely
@Lenči

Če se ne motim,marca boš zelo "mobilna": Gorica 21km-Sežana 21km-Treviso 42km
Lepo-torej se 3 krat srečava
Uporabniški avatar
 lenči
lonely napisal/-a:@Lenči

Če se ne motim,marca boš zelo "mobilna": Gorica 21km-Sežana 21km-Treviso 42km
Lepo-torej se 3 krat srečava

Ja, lepo a ne, da se zopet vidiva :lol: :wink: Bom spet vesela tvoje spodbude. Še posebej pred štartom v Trevisu :oops: :lol:
 Larchi80
lenči napisal/-a:Ja, pa da malo spet pričnemo migat :lol: .
Prijavljena na polmaraton v Gorizi 1.3.2009.
Pa v Sežano bi šla tudi, a rabi kdo družbo počasne tekačice na 21ki? Tempo tam 7.00 +-
No, da vidim, a bo kje družba the best TF Polžje sekcije :lol: :wink:

Sicer sem zdejle bolj malo dolge proge tekla, ampak mislim, da mi bo ratalo do 22.3. tako, da bom zelo vesela počasne tekačice ob strani :wink: . Če bo šla pa še Ksenija, bom pa še tok bolj vesela 8)
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA