Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Barb
marathon95 napisal/-a:Ako okupimo kakovu ekipu iz Varaždina, kak da dojdemo do Vas i to najdemo? :?:

Jst sem pa že hotla rečt, da moram pa v tem primeru 100% pridt.
Pa vidm, da zdej ne bo treba.
Uporabniški avatar
 marathon95
Barb napisal/-a:
marathon95 napisal/-a:Ako okupimo kakovu ekipu iz Varaždina, kak da dojdemo do Vas i to najdemo? :?:

Jst sem pa že hotla rečt, da moram pa v tem primeru 100% pridt.
Pa vidm, da zdej ne bo treba.

A ti si zbog nas htela dojti :idea: :?:

Delam v sobotu i mislim da ne stignem :driver: . Izgleda da mi oko 200 km ili prek Zg ili Trojana.

Niš, se vidimo na nekoj drugoj trci, Ljutomer 13.08? :?:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Sem pravkar med vožnjo po radiu slišala, da Zagorjani pripravljajo ta dan pravo klasično veselico z živo glasbo z VICTORY in pevko Vesno Pisarovič, polnočnim ognjemetom, razdelili bodo 2000 sladoledov ZASTONJ, tini pa tud kak čevep in kremenatlc ne bo manjkal! B vitamin bo tekel v potokih!

Analiza bi znala biti zanimiva in učinkovita in se zavleči daleč v noč (samo polna luna bo manjkala) :D

1 navijačica Tjaša

Tole mi mal diši po Švaganovi predvolilni kampaniji v ameriškem stilu - ampak mu zmerej dobr rata :!:
Nazadnje spremenil Tjaša, dne 02 Avg 2004, 19:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 cebelica
Isti dan je prav tako v sklopu Zagorske noči organizirana kolesarska prireditev Vzpon spust Zasavska gora.
Ker udeleženci iz prejšnjih let na vsa usta hvalijo prireditev, grem letos tudi jaz.
Organizacija je baje fantastična, prijazni so, pa še vzdušje je menda krasno.
Ko bomo mi odkolesarili svoje, boste vi ravno začeli teči. Bom držala pesti in navijala za tekaški forum. Torej:

2 navijačica in kolesarka Maja
Uporabniški avatar
 tini
Tjaša napisal/-a:Sem pravkar med vožnjo po radiu slišala, da Zagorjani pripravljajo ta dan pravo klasično veselico z živo glasbo z VICTORY in pevko Vesno Pisarovič, polnočnim ognjemetom, razdelili bodo 2000 sladoledov ZASTONJ, tini pa tud kak čevep in kremenatlc ne bo manjkal! B vitamin bo tekel v potokih!

Analiza bi znala biti zanimiva in učinkovita in se zavleči daleč v noč (samo polna luna bo manjkala) :D

Hoyla Tjasa!

Glede pecenja - poznam mozakarja, po rodu iz Banja Luke, ki bo prisoten tudi v Zagorju s svojim stantom. Glede na izkusnje iz vrste fest vam lahko zagotovim, da je sigurno no.1 stantarjev. Tako, da vas popeljem na njegov stant po koncanem teku - zelo verjetno bomo dobili tudi kaj zastonj! :)

Drugace pa mozakar dostikrat pece cevape tudi v ljubljanskem lokalu Maratonec - kdor pozna LJ cevabzdinarsko sceno, ve o cem govorim :) :) :) !

Anyway seeya in Zagurje!

LpTini
Uporabniški avatar
 Barb
Nič še za sigurno ne obljubim,ampak svojih rodnih krajev že skor ne bi smela skenslat
....čeprav samo kot NAVIJAČICA.

P.S.:mogoče pa še s sabo kej prnesem :roll:
Uporabniški avatar
 Tjaša
tini napisal/-a:Glede pecenja - poznam mozakarja, po rodu iz Banja Luke, ki bo prisoten tudi v Zagorju s svojim stantom. Glede na izkusnje iz vrste fest vam lahko zagotovim, da je sigurno no.1 stantarjev. Tako, da vas popeljem na njegov stant po koncanem teku - zelo verjetno bomo dobili tudi kaj zastonj! :)
LpTini

Tko se govori Tini. Sicer pa sem jaz tud bolj tvoje sorte, prav z veseljem zagrizem v kak masten kremenatlc, da se mi cedi po komolcu... Folk, n'č se zgražat! Člouk ne more sam na kalčke in bučke laufat! Kar poglejte, kaj se pol zgodi Nti in Barb! :cry:

Barb napisal/-a:mogoče pa še s sabo kej prnesem

Barbi, se ti ne zdi, da nam že sladkorna grozi? Bo treba insulin s seboj nost! :hehe:
Uporabniški avatar
 Barb
TJAŠA napisal/-a:Barbi, se ti ne zdi, da nam že sladkorna grozi? Bo treba insulin s seboj nost!

Bom pa še kakšen umetn dihanje dala :P
...Lučko kje si ,dušo
...neki je govora o umetnem...... :P

aja,pa če pridem,le glejte,da boste tud za Kalčke poskrbel :roll:
Uporabniški avatar
 janika
Punce,

pofočkajte se še ve :D

1. JANIKA
2. KLAVDIJA

če se nama s Klavdijo želi kakšna pridružit za štafetni tek, se vidimo na štartu ali pa mi kar pišite na moj e-mail. :!:

Lahko poskrbiva za prevoz iz Ljubljane. :wink:

lp
Janika
Uporabniški avatar
 Filipid
Tjaša napisal/-a:Barbi, se ti ne zdi, da nam že sladkorna grozi? Bo treba insulin s seboj nost! :hehe:

Tisti tekači ki redno trenirajo in hodijo na tekme to vse sproti skurijo, kajne Barbi :wink: .
 daša
Pozdravljeni Janika in Klavdi,
Pridružujem se vama v štafeti, torej :

3. DAŠA

Kako je z prijavo, se bomo prijavile na dan teka ?
Če še velja povabilo za skupni prevoz iz LJ, se pofočkam še za to.

LP,
Daša
 Lučko
Barb napisal/-a:...Lučko kje si ,dušo

..,evo me srce :lol:

Barb napisal/-a:...neki je govora o umetnem......

Kdo, kaj, zakaj, čemu je umeten :shock: Psssst ne na glas o umetnem, te bo kak (al pa dva) naravovarstvenik slišu, pol bo pa hudič :twisted:
Uporabniški avatar
 Barb
marco napisal/-a: poleg tega pa tudi CICI tek na 300 metrov za najmljaše,

Gospod Marko ali se lahko CICI TEKA udeleži tudi udeleženka letnik 1994(A naredite tudi kakšno izjemo.To bi bil zanjo krst,tako,da ni bojazni za hudo konkurenco) :?:
Uuuu,ma pa lepe plave očke :wink: :P
 marco
Kar se tiče gospoda, ga lahko mirne duše umakneš, probaj samo z Marko, glede nastopa male tekačice pa morajo biti ena pravila, če je pa to zekaški krst pa le naj pride, opozarjam samo, da je štart CICI teka med štafetnim in individuLNIM TEKOM, SE PRAVI, TAKOJ PO ŠTARTU ŠTAFETNEGA IN TEKA POSAMEZNIKOV/IC, BO ŠTART TUDI CICI TEKA, tako da otroci rabijo spremljevalca oz. nekoga, ki ne bo tekel na štafetbnem teku.
Upam, da se bil dovolj jasen
Lp, Marko
Uporabniški avatar
 Barb
Hvala za informacijo Marko.
A moramo pri prijavah kaj omenit, da je bilo vnaprej dogovorjeno, da lahko teče?
Spremljevalno ekipo bo pa imela-če ne drugega-njena teta je poškodovana :cry: -in bom lahko samo navijala :juhuhu:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA