Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Hm, saj vem, da je jutri petek, pa ko jo mahnem že ravno mimo Celja in imam namen teči, a bo kdo tudi tam okoli 18.00 ? Za kakšnih 10 km?
Uporabniški avatar
 Jančika
Lenči, jaz sem zdaj dva zanemarila večerne starševske dolžnosti na račun teka, tako da jutri žal ne morem. Bi pa zelo pasalo, zelo.
Uporabniški avatar
 natasa
natasa napisal/-a:
spiridon napisal/-a:kje startaš Nataša?

Most na Čopovi ob 20:10.

:wink:

Škoda, da se nisi pridružil, sem bila verjetno prepozno na netu. Pa drugič.
Odtekla nekje 13-13,5 km ( tempo okoli 5:00) v družbi hitrega Andreja. :lauf:
Upam, da nisem bila prepočasna :oops:, ampak tvojega tempa verjetno ne bom nikoli tekla :cry: :oops: :lol: . Se še priporočam!!

Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Nataša, greš v soboto zjutraj daljšo turo, tja do Šempetra?

Če greš, bi se ti pridružil do Kasaz. Če boš imela pa prehud tempe te bom pa že prej zapustil.
Zmenjeno?
Uporabniški avatar
 spiridon
natasa napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Upam, da nisem bila prepočasna :oops:, ampak tvojega tempa verjetno ne bom nikoli tekla :cry: :oops: :lol: . Se še priporočam!!

ni problema sem za skupne teke in to boj v večernih urah,ker prej ne morem.se tudi jaz priporočam.hitrost ni tak problem ampak tvoji dogi teki pa ne vem kako bi šlo :wink: javi če danes zvečer kaj tečeš.
lep dan!!! :)
Uporabniški avatar
 natasa
@Franci, žal je prišlo do spremembe in zjutraj ne bom tekla, ker ima Liu nastop v Celjskem domu.

@spiridon danes se mi niti ne sanja kdaj, če sploh mi bo uspelo teč, ker gre Liu na rojstni dan in sem njena spremljevalka.

Bom pa ta teden deležna prav posebne družbe na dolgem teku t.j. moj ROBOCOP, ker se je moja mami odločila, da bo malo razvajala svoja vnučka. :lol: in bova izkoristila ta redek trenutek in bova tekla skupaj. :wink:

Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Ja, Nataša, pol se pa vidimo v Celjskem domu, mi bomo tam verjetno koli pol enajstih.

Naša taveča nastopa s skupino iz vrtca.
Uporabniški avatar
 celica
oj,

a je med vami kej navdušenih tekačev na smučeh, ki hodjo na roglo?
jst grem jutr ;-)
Uporabniški avatar
 lenči
Takole, odpolžala svoje, žal mi je, da se z Natašo nisva uspeli ujeti, bi bil moj tempo mogoče še malo hitrejši. Pravi Gospod 5.00, da sem lepo vztrajna pri svojem programu, jaz pa pravim, da še uživam zraven. Danes v planu tempo 6.30, pa mi je uspelo 6.16, res samo 8 km, ampak malo testiranja pa je treba. En kilometer celo 5.45. Hm :oops: saj vem, nisem hudo hitra, ampak zame je kar OK po dolgem času.
V nedeljo pa pravijo ŠRK, da ob 10.00 štartajo, bom planirala, da pridem tam mimo ob tej uri, pa da bi skupaj nadaljevali, mi bo malo lažje, ker mi bo že verjetno dolgčas do takrat na mojem dolgem teku.
Upam, da bo še kaj družbe, pa četudi bo dež. Toplo je že itak super, tako da ni problema.
Uživajte v lepem vikendu
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a: žal mi je, da se z Natašo nisva uspeli ujeti, bi bil moj tempo mogoče še malo hitrejši.

Res škoda, ampak danes res nisem vedela kako bo. Liu ni potrebovala spremljevalke na rd ( to pomeni, da odrašča a ne, pa komaj 4 leta je stara ):twisted: in sem imela kar naenkrat dve uri fraj in seveda sem na hitro odtekla 10km.

Si pa pridna in vztrajna ni kaj!!

V nedeljo pa prijeten tek.

@celica jaz ne tečem na smučeh, žal ni časa

C v I k L
natasa napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Ojoj Nataša, kake pa klobasaš . . . . če neb blo tebe js sploh neb šel tečt, vrjetn sam s prsti po daljincu :D tk da ja . . . se še priporočam :P
 Saso202
Hej,

Dolgo se nisem javljal. Malo sem preklical naše povratnike iz Kanarcih in vsaj 3-je so potrdili udeležbo na jutrišnjem teku ob 10h (če pa res pridejo mi pa prosim sporočite :P ).

Mene žal ne bo (na kolesu :lol: ) ker sem že drugi teden na seminarju za tritalon in vsrkavam znanje, ki ga bom delil z vami in PRAKTICIRAL ko Vas spet pridem pregnajat s kolesom na nedeljske teke :P :lol:

Lp,
Uporabniški avatar
 lenči
Sašo, tudi če prikrožim mimo, bodo prisotni prehitri zame :oops: in jo bodo mahnili naprej. No jaz pa tudi, musika če da svira, jaz pa bom odpolžala. Štartam tam 8.15 (ker sem sama, lahko zamujam :lol: )
Uporabniški avatar
 lenči
Jutrišnji plan je najprej proti čistilni, potem pogledam na parkirišče :lol: , krog čez viseči most in do glavnega in na parkirišče, potem pa še enkrat do čistilne. Da ujamem štart ob 10.00 jo bom mahnila ob 8.30 s parkirišča. Pa bi se že kar nabralo za planirano razdaljo :wink: .
Uporabniški avatar
 Jančika
Če bo sreča mila, bom morda tudi jaz dopoldan odtekla eno rundo (sama, ker ne vem, kdaj bom sploh lahko); danes sem imela ful smolo, da je ravno takrat, ko bi lahko šla, deževalo na polno. Ker sem še na antibiotikih, se nisem podala ven.

A vidite, ob kakih urah bluzim, namesto da bi spala :bum: .
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA