prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 MihaPR
Samo pol je to bolj tko tko, kaj mi pomaga, da mam ruto teka, če je spodaj prazno? oz. je neka meglena slika Google Earth (glede na to, da ne tečem po Ljubljani, kjer je dobra ločljivost).
Uporabniški avatar
 klatez
Ja potem pa se preseli nazaj... :wink:

Sport Tracks je zanimiv zaradi drugih funkcij...
Kar pa se kartografije tiče pa Training Center (Map Source) z Adria Route ali Topo + Metroguide za maratone v velikih mestih...

Za DOF-e pa Geopedia (samo ne vem ali se že da tja prenesti Garminove file)...

Čuj, kje pa bi dobil DOFe za namestitev v svoje programe?
Uporabniški avatar
 MihaPR
klatez napisal/-a:Za DOF-e pa Geopedia (samo ne vem ali se že da tja prenesti Garminove file)...

Čuj, kje pa bi dobil DOFe za namestitev v svoje programe?

:) to je najlažji del :) pa ni več pogojnik :)
Uporabniški avatar
 klatez
Potem pa sprogramiraj še kakšen plugin za SportTracks, da bomo lahko to uporabljali...
Uporabniški avatar
 MihaPR
He he, jest ne programiram :) na žalost
 wind
Opazil sem en plugin, s katerim dobiš "Hybrid" pogled v SportTracks, kraje in ulice na satelitsko sliko. Sicer dela precej počasneje, ne shranjuje podatkov na disk (cache), a je kar uporabno, se ni več treba ukvarjat z mapmyrun ali čem podobnim. Zdaj rabimo samo še junaka, ki bi si vzel čas in na podoben način (tole laufa z javascriptom) stlačil še geopedio v sporttracks. ;)

<a href="http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/Plugins/plugin_detail.php?id=93">Apply Routes Plugin</a>

Slika
 Arzen
Ali obstaja kakšen plugin ki bi znal izvozit trening v tcx?
Uporabniški avatar
 Laufer
Jaz vse uvozim iz Garmin TC v SportTrack v obliki tcx in ne vem zakaj bi potem rabil izvoz izvorne datoteke v isto obliko.
 Arzen
Ker uporabljam Mac-a in Sport track ne deluje na OS X-u le na Windowsih. In ker FR 405 nima barometra so višinski podatki zelo slabi. Sport track jih zelo dobro popravi. Vendar imam vse treninge shranjene v OS X sistemu in sicer v Ascent programu ( http://montebellosoftware.com/ )kateri deluje odlično z mojim Edgem 705 (večinoma mojih treningo je na kolesu le v času baze delalm tudi treninge teka ter ko nimam časa). Torej v sport tracks bi si lahko popravil višino nato izvozil nazak v tcx ter file potem uvozil v mojem glavnem programu...
Uporabniški avatar
 NaceM
Arzen napisal/-a:Ker uporabljam Mac-a in Sport track ne deluje na OS X-u le na Windowsih. In ker FR 405 nima barometra so višinski podatki zelo slabi. Sport track jih zelo dobro popravi. Vendar imam vse treninge shranjene v OS X sistemu in sicer v Ascent programu ( http://montebellosoftware.com/ )kateri deluje odlično z mojim Edgem 705 (večinoma mojih treningo je na kolesu le v času baze delalm tudi treninge teka ter ko nimam časa). Torej v sport tracks bi si lahko popravil višino nato izvozil nazak v tcx ter file potem uvozil v mojem glavnem programu...

Jaz imam tudi maca.. Hvala za info! :)
Uporabniški avatar
 ales
Še eno vprašanje tule.

A se da v ST tudi prikazat tabelo npr. kilometrskih časov, tko kot je v GTC pod zavihkom Totals. Trenutno mi samo to manjka do popolnosti..
 wind
ales napisal/-a:A se da v ST tudi prikazat tabelo npr. kilometrskih časov, tko kot je v GTC pod zavihkom Totals. Trenutno mi samo to manjka do popolnosti..

Seveda, v meniju izbereš "Splits" (puščica desno od naslova "Summary") in dobiš tabelo.
Uporabniški avatar
 ales
O, hvala..se mi je zdelo, da sem že čisto vse preizkusil..
Uporabniški avatar
 Matevz
Ampak splitsi žal ne bodo dovolj. Vazen je cas na koncu :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA