Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Ja, pa da malo spet pričnemo migat :lol: .
Prijavljena na polmaraton v Gorizi 1.3.2009.
Pa v Sežano bi šla tudi, a rabi kdo družbo počasne tekačice na 21ki? Tempo tam 7.00 +-
No, da vidim, a bo kje družba the best TF Polžje sekcije :lol: :wink:

Sicer sem zdejle bolj malo dolge proge tekla, ampak mislim, da mi bo ratalo do 22.3. tako, da bom zelo vesela počasne tekačice ob strani :wink: . Če bo šla pa še Ksenija, bom pa še tok bolj vesela 8)

Super, bomo spet dream team trojka - pa mogoče se še kdo pridruži. Samo jaz grem res počasi, ker je naslednji teden maraton. Če bom prepočasna, jo kar lepo naprej mahnite. :lol:
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:

Super, bomo spet dream team trojka - pa mogoče se še kdo pridruži. Samo jaz grem res počasi, ker je naslednji teden maraton. Če bom prepočasna, jo kar lepo naprej mahnite. :lol:

Tudi jaz sem se prijavila :roll: , tako da če vzamete medse še eno počasnelo :oops: ,...., bi mi bilo v družbi sigurno lažje prvo 21ko pod streho spravit.
Uporabniški avatar
 lenči
mojculja napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Tudi jaz sem se prijavila :roll: , tako da če vzamete medse še eno počasnelo :oops: ,...., bi mi bilo v družbi sigurno lažje prvo 21ko pod streho spravit.

Seveda :lol: , z veseljem :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Larchi80 napisal/-a:
Pa v Sežano bi šla tudi, a rabi kdo družbo počasne tekačice na 21ki? Tempo tam 7.00 +-

Sicer sem zdejle bolj malo dolge proge tekla, ampak mislim, da mi bo ratalo do 22.3. tako, da bom zelo vesela počasne tekačice ob strani :wink: . Če bo šla pa še Ksenija, bom pa še tok bolj vesela 8)

si se zadala da me spraviš nazaj v tekaške copate a ;)
itak da ti bo ratalo!!!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ksenija napisal/-a:si se zadala da me spraviš nazaj v tekaške copate a ;)
itak da ti bo ratalo!!!

Pa obuješ BROOKS RACER ST 3 pa lahkotno letiš nasproti novim zmagam! :lol: :wink:
Lep tek vam želim!
Uporabniški avatar
 lenči
tomaz.zupancic napisal/-a:
itak da ti bo ratalo!!!

Pa obuješ BROOKS RACER ST 3 pa lahkotno letiš nasproti novim zmagam! :lol: :wink:
Lep tek vam želim!

Hm, pa še res je, da so lahke in jih pri 21km nič ne čutiš oz. niso ovira ampak pomoč. Za 42 km pa jih nekam ne upam dati gor oz. bi morala preveriti pri kakšni vmesni razdalji.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
lenči napisal/-a:
itak da ti bo ratalo!!!

Lep tek vam želim!

Hm, pa še res je, da so lahke in jih pri 21km nič ne čutiš oz. niso ovira ampak pomoč. Za 42 km pa jih nekam ne upam dati gor oz. bi morala preveriti pri kakšni vmesni razdalji.

Ni se ti treba bati tudi na 42 km razdalji.Samo moraš pa vedeti da te superge potem uporabljaš samo za dirke.Ker z njimi je tako kot z avtomobilskimi gumami.Narediš določeno razdaljo pa jih je treba na remont oz. kupiti nove.
Ni se ti jih treba bati saj ne grizejo.
Poskusi ne bo ti žal.Lahko pa na prvem maratonu daš težje copate BROOKS z več blaženja pa pol na naslednjem maratonu daš gor lažje copate BROOKS.
Uživajte v gibanju!
ČAO!
Uporabniški avatar
 lenči
lenči napisal/-a:
itak da ti bo ratalo!!!

Lep tek vam želim!

Ni se ti treba bati tudi na 42 km razdalji.Samo moraš pa vedeti da te superge potem uporabljaš samo za dirke.Ker z njimi je tako kot z avtomobilskimi gumami.Narediš določeno razdaljo pa jih je treba na remont oz. kupiti nove.
Ni se ti jih treba bati saj ne grizejo.
Poskusi ne bo ti žal.Lahko pa na prvem maratonu daš težje copate BROOKS z več blaženja pa pol na naslednjem maratonu daš gor lažje copate BROOKS.
Uživajte v gibanju!
ČAO!

Saj jih čuvam samo za "dirke" :oops:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Lenči, saj kar ne morem verjet :shock:

komaj čakam, da ti v Gorici stisnem roko - za vse tvoje podvige za naprej in nazaj ! :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
metkamarjetka napisal/-a:Lenči, saj kar ne morem verjet :shock:

komaj čakam, da ti v Gorici stisnem roko - za vse tvoje podvige za naprej in nazaj ! :wink:

Jaz pa tebi za tvoj tempo :lol: :wink: , dohajati te itak ne morem :lol:.
Uporabniški avatar
 Loni
Lenči, saj veš, da ti bruksice dajo fedrce, hudimana, ker jih ne dobim v svoji cifri, zdajšnje zdajle že malo žalostno gledajo in zgledajo.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:

ja, tale moj tempo me bo verjetno pokopal v Gorici :cry:

ampak saj vidiš moje številke - se vidi da govorim možgančkom, da moram bolj počasi.... počasi :D :D :D
Uporabniški avatar
 lenči
metkamarjetka napisal/-a:
lenči napisal/-a:

ja, tale moj tempo me bo verjetno pokopal v Gorici :cry:
ampak saj vidiš moje številke - se vidi da govorim možgančkom, da moram bolj počasi.... počasi :D :D :D

nič te ne bo pokopal, 6.00 greva pa bo :lol: :wink: . Vsaka nekaj časa dajeva spodbudo :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:Lenči, saj veš, da ti bruksice dajo fedrce, hudimana, ker jih ne dobim v svoji cifri, zdajšnje zdajle že malo žalostno gledajo in zgledajo.

Ja, jih je treba šparat :wink: , jaz čakam na ta lepe Racerke :D , še enih teh :twisted: si ne bi kupila.
 Larchi80
Ksenija napisal/-a:
Larchi80 napisal/-a:

si se zadala da me spraviš nazaj v tekaške copate a ;)
itak da ti bo ratalo!!!

Upam, da mi uspeva 8) .
Lenči če misliš tečt tempo 6min/km pol ne bo trio adijo, ampak bo samo duo adijo, ker jst verjetno ne bom imela takega tempa- oz ne verjetno, ampak 100% ne. Pol bom mogla zahaklat kakšno res počasnelo, da bova skupaj tekli. pha sej sem vedla, da ste vse nekam divje :P
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA