Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Lenči, če zdajle tečeš ...... :bum: , te pa pošteno pere. Midva sva dolgo odtekla včeraj popoldne, no boljše je bilo kot danes. :?
Sva tekla za Savinjo in sva bila blatna do riti. :twisted:
Odtekla sva 30km zvečer sva si pa privoščila sauno 8) in se malo razvajala.
Torej ŠRK- jevcem in Lenči prijeten deževni tek.

:wink:
Uporabniški avatar
 natasa
C v I k L napisal/-a:
Ojoj Nataša, kake pa klobasaš . . . . če neb blo tebe js sploh neb šel tečt, vrjetn sam s prsti po daljincu :D tk da ja . . . se še priporočam :P

O.K. sem že tiho :ignore: !
Se beremo, pa se dogovorimo za kakšen tek!!

Uporabniški avatar
 nini32
ojla,
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
zanima me, koliko km je do celjske koče (vipota)? in kako se naj lotim tega velikega podviga?

sem se namreč zapletla v neko stavo in sedaj moram preteč celo pot. :? čas ni pomemben.

kaj naj konzumiram, da bom telo spravila v pogon in bom lahko čez 14 dni pretekla to "potko"?

nini
Uporabniški avatar
 natasa
nini32 napisal/-a:ojla,
zanima me, koliko km je do celjske koče (vipota)? in kako se naj lotim tega velikega podviga?

sem se namreč zapletla v neko stavo in sedaj moram preteč celo pot. :? čas ni pomemben.

kaj naj konzumiram, da bom telo spravila v pogon in bom lahko čez 14 dni pretekla to "potko"?

nini

Nini to je 7 km, če rabiš družbo sem za!!
Uporabniški avatar
 nini32
natasa napisal/-a:

zadnjič si me vidla teč. sem sposobna preteč traso?

nini
Uporabniški avatar
 natasa
nini32 napisal/-a:
natasa napisal/-a:

nini

Če boš zgrizla prvi hribček :? , ki je najhujši potem bi lahko šlo.

Če rabiš moralno podporo grem lahko zraven.

Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a:
nini32 napisal/-a:
natasa napisal/-a:

nini

Če boš zgrizla prvi hribček :? , ki je najhujši potem bi lahko šlo.

Če rabiš moralno podporo grem lahko zraven.

Živjo, po dolgem času! 14 dni bila bolna, groza, najdaljša tekaška pavza do sedaj. Danes sem prvič spet obula tekaške copate, pa je kar šlo.
Na Celjsko sem že tekla in ni takšna groza, pravzaprav sploh ni, če greš en zmeren tempo. Kdaj pa bo ta podvig? Jaz sem tud za kakšno moralno podporo :wink:
Uporabniški avatar
 tosalifi

nini

Če še nisi kej dosti tekla v hrib, poskusi najprej pretečti kakšen krajši vzpon (npr. Anski vrh), oziroma kašen pohod na grmado, ker te čaka preko Vipote najmanj tričetrt urce trpljenja (užitka?). Je pa tek v klanec specifika, meni osebno bolj leži. Ko mi postane ravninski tek malce monoton in imam problem z motivacijo jo dostikrat mahnem v klanec.
Sem pa z vmesnimi teki v klanec izboljšal tempo po ravnini, brez problemov zdržim tempo 5.30 kakšnih 12, 13 km.

LP
Uporabniški avatar
 nini32
hvala vsem za odgvore in za pomoč pri motiviranju. če bom potrebovala suport, vam javim. včasih neke ovire raje sama premostim .

nisem še velikokrat tekla v klanec. zato me je malček strah. :wink: uf, se že vidim, kako bom grizla klanec in stokala "kaj mi tega treba". 8)

danes grem na daljši tek. ure še ne vem

LEČNI v torek se ti pridružim. še prej potrdim. potem nardim še nekaj krajših tekov, v soboto pa grem v hrib .... vadit in se z njim spoprijateljit.

hja, kar bo bo.

lepo nedeljo!!
Uporabniški avatar
 celica

nini

odvisno, kje štartaš. če tam pr mostu, k gre čez železnica je tk, ko so že ostali napisali: 7 km. drgač pa to teraso poznam k lasten žep. tuki med letom čez vikend kolesarim gor na celjsko. prva 2 kilometra je breg kr znosen, pole je pa cca 500 m kr strmega vzpona. tule poglej klanec (http://klanci.muha.cc/) pa nč bat. pole po tem klancu se pa skoro zravna in je vzpon čist ok.

če redno treniraš (kar vem da ;-) ) pole ti tek ne bo delal težav. le začni bl s počasnim tempom ;-)
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Lenči, če zdajle tečeš ...... :bum: , te pa pošteno pere. Midva sva dolgo odtekla včeraj popoldne, no boljše je bilo kot danes. :?
Sva tekla za Savinjo in sva bila blatna do riti. :twisted:
Odtekla sva 30km zvečer sva si pa privoščila sauno 8) in se malo razvajala.
Torej ŠRK- jevcem in Lenči prijeten deževni tek.

Nataša, saj si videla, me je res pošteno napralo. Ampak ni ovir, če si nekaj zastaviš. 32km je pod streho :lol: :wink: . Kako bom pa jutri hodila, pa povem :oops: . Zaenkrat je kar OK.
ŠRK jevci so za ob 10.00 odpovedali sodelovanje. Jaz sem prišla in se mi je pridružila Mojca99, ki je vsa žalostna čakala na ŠRKjevce. In smo lepo naredile en krog vse tri (ima zelo pridno kužiko, tako lepo je tekla zraven).
No, eden se je pridružil MojciZ in Gospodu 5.00 pri teku ob 9.00, obdelali so mali maraton okoli Šmartinskega (točno kje so tekli čisto ne vedo :hehe: ).
Ja, očitno rekreativce ne moti toliko da lije kot :evil: , da piha za Savinjo :wink: :lol:
Naslednjo nedeljo je zame na vrsti malo krajši tek (do čistilne in potem ob 10.00 en krog - Mojca99 in kužka pravita, da bi mi delali družbo).
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:hvala vsem za odgvore in za pomoč pri motiviranju. če bom potrebovala suport, vam javim. včasih neke ovire raje sama premostim .
nisem še velikokrat tekla v klanec. zato me je malček strah. :wink: uf, se že vidim, kako bom grizla klanec in stokala "kaj mi tega treba". 8)
danes grem na daljši tek. ure še ne vem
LEČNI v torek se ti pridružim. še prej potrdim. potem nardim še nekaj krajših tekov, v soboto pa grem v hrib .... vadit in se z njim spoprijateljit.
hja, kar bo bo.
lepo nedeljo!!

Nini, ker imam v torek masažo, bi morala biti že ob 19.00 doma. Nisem pa sigurna, če bom lahko šla tako zgodaj iz službe, da bi pričeli ob 17.30. Sva na vezi :lol:
Pa pridno treniraj
Uporabniški avatar
 Jančika
Bravo Lenči in ostali, ki ste se dali prat dežju :lol: . Jaz sem z veseljem potegnila do pol desetih (otroka sta spala pri babici) in nisem dopoldan niti pomislila na tek (OK, lažem, mislila sem na Lenči, kako teče). Sem cel dan računala na to, da bo do večera nehalo deževat in ker je res, sem šla ob osmih.

Nini, po moje boš zmogla, boš pa verjetno klela med samim tekom in še par dni po njem :wink: . A moraš ves čas teči? In kako bojo to preverjali, bojo šli s tabo?
 forest gump
pa to je super, da lahk tolk pretečete, kot se men še z avtom ne da prevozit... :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Hm, jaz danes hodim v petkah :lol: in čevljev še nisem vrgla dol :wink: .

Jana, kako lepo, da si mislila name :D . Super, da je tudi tebi uspel tek.
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA