- 08 Feb 2009, 10:42
Star sem 59 let in imam 78 kg.Tečem dolge proge 20 km.Kupil sem že več parov copat, vendar ta pravih nisem še našel.Sem močan pronator, poleg tega mi nožna kost na palcu zelo močno štrli ven.Zadnje copate,ki sem jih kupil lani so bile NIKE AIREQUALON+ za pronatorje.V začetku nisem imel problemov, sedaj me že po 5 km pod palcem zelo močno ožulijo na obeh nogah.
Dal sem si naredit vložke po mojem stopalu.Videl sem novo kolekcijo ADIDAS pomlad 2009 in se ne znam odločit katere copate naj kupim.Ali naj kupim copate za pronatorje in jih uporabljam take kot so,ali lahko v ta copat dam še moje vložke.Ali je boljše da kupim navadne copate in dam noter moje vložke.Toliko možnosti sem že proval,vendar do zdaj še nisem našel prave rešitve.
Dal sem si naredit vložke po mojem stopalu.Videl sem novo kolekcijo ADIDAS pomlad 2009 in se ne znam odločit katere copate naj kupim.Ali naj kupim copate za pronatorje in jih uporabljam take kot so,ali lahko v ta copat dam še moje vložke.Ali je boljše da kupim navadne copate in dam noter moje vložke.Toliko možnosti sem že proval,vendar do zdaj še nisem našel prave rešitve.